HusmanHagberg Norrköping
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till oss på HusmanHagberg i Norrköping och Söderköping!
Vi anstränger oss alltid till vårt yttersta för att din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi har stor passion för vårt yrke och bra koll både på området och mäklarbranschen. Vi kan hjälpa dig både med att köpa och sälja, och anpassar oss såklart efter dina behov och kriterier.
Vi är inte bundna till vare sig banker eller försäkringsbolag och vi har alltid hjärtat med i affärerna vi gör. Kontakta oss så hjälper vi dig till en lyckad affär.
Utmärkelser
321 omdömen om HusmanHagberg Norrköping
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Det var en bra och kunnig mäklare som ställde upp på allt som vi behövde samt att han skall vara behjälplig vid nyanskaffning av ny lägenhet .
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Vi kunde inte varit nöjdare över valet av mäklare! Gustav har lagt ner mycket tid och engagemang och levt upp till alla våra förväntningar! Honom kommer jag definitivt att vända mig till igen i framtiden.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Andreas har varit drivande och jobbat hårt trots den svåra tiden som vi befinner oss i. Lyhörd både för oss och kunderna. Snabb med att hitta lösningar. Vi är väldigt nöjda och kommer sälja med honom igen.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Under hela försäljningen av vår lägenhet gav Andreas Söderstam oss utomordentligt bra stöd och hjälp. Han var en stöttepelare för oss under en tid då bostadsmarknaden var väldigt orolig. Jag kan ge Andreas mina starkaste rekommendationer
/Erik Lystadius -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Inte ofta jag ger omdömen, men denna gång känner jag mig tvungen att berätta om hur bra bemött vi blev.
Från det att vi lyfte luren och sa att vi skulle sälja, till det att kontraktsskrivningen ägde rum, har vi fått såväl goda råd, känt oss sedda/viktiga, haft ett bollplank för tankar och idéer.
Genom hela processen har vi känt oss väl informerade och professionellt omhändertagna. Detta inte bara utav Andreas, utan hela teamet. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
På ett professionellt, öppet, ödmjukt och positivt sätt genomförde vår mäklare denna försäljning rekordsnabbt! Denna glimrande process var över förväntan på alla plan. Stort tack! Vi är mycket nöjda och skulle verkligen rekommendera Andreas!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Han ska ha full pott på omdömet från mig och min fru, för snabbt jobb och raka besked. En go och glad prick som man fick förtroende för. Tack på förhand. Med vänlig hälsning
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Andreas stöttade oss genom hela processen på ett utmärkt sätt. Rekommenderar alla att välja Andreas Söderstam som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Mycket professionell mäklare som hjälpte till med det mesta. Från första visningen till hjälp med finansieringen
köpte sin bostad med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Mycket bra mäklare, upplevelsen var bra
Har inte något att klaga på -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Mäklaren gav ett förtroendegivande första intryck. Professionell och kunnig och jag är mycket nöjd. Jag har träffat många mäklare och Andreas på Husman&Hagberg är blad de bästa. Jag rekommenderar honom. Tack! Vänliga Hälsningar Maria R
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Genomgående utmärkt insats av mäklaren för bostaden, Andreas Söderstam. Vi har blivit mycket väl bemötta ända sedan första kontakten. Andreas har inte bara varit väldigt proffsig utan också jordnära i sin kontakt med oss, vilket gjort att vi känt oss trygga som förstagångsköpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Engagerad mäklare med en tydlig plan för hur försäljningen skulle genomföras på bästa sätt resulterade i både nöjd säljare och köpare.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Bra avslappnat bemötande. Dt kändes tryggt att göra affären.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Trevlig o omtänksam mäklare ……………………
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Mäklaren motsvarade mina högt ställda förväntningar vad avser såväl bemötande som "processen" fram till det slutliga resultateti övrigt.
Utifrån den aktuella marknadssituationen uppskattar vi särskilt att försäljningen kunde slutföras på så kort tid. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Trevligt bemötande och hög engagemang samt mycket kunnig i olika frågeställningar som uppstod
Väldigt trevlig.och erfaren. Med vänlig hälsning Helen
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Bra service, bra bemötande, duktiga mäklare
Bra + trevligt + positivt bemötande
Höga förväntningar på mäklaren som infriades
En något utdragen process men vi är nöjda med resultatet -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Vi vill tacka er för en utomordentlig snabb och professionell service vid vår husförsäljning. Det känns jättebra att just ni fick oss att känna oss så nöjda av hela proceduren.
Vi kommer varmt rekommendera er vidare och om vi skulle behöva kontakt med mäklare igen så tvekar vi inte att kontakta er.
Tusen tack ännu en gång.
Bästa hälsningar
Konilje och Fehmi Gergin -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Supernöjd med kontakten med mäklaren. Tryggt och proffsigt rakt igenom! Nöjd med både försäljning och försäljningsprocessen!
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Mycket trevligt bemötande. Saklig, kunnig och förklarar bra.
Bra kommunikation, ringer upp om man sökt mäklaren så fort han kunnat. SMS:ar innan han ringt och frågat om det är ok att ringa.
Känns pålitlig och har gett bra förtroende. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Andreas har både innan och under försäljningen hållit oss väl informerade om status och hela tiden hjälpt till med att bolla diverse frågor och idéer på ett mycket effektivt och bra sätt. Hela processen har varit professionell och Andreas har varit väldigt smidig att ha att göra med. Vi skulle definitivt rekommendera HusmanHagberg till nära och kära.
sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
..trevlig och tillmötesgående
Att försäljningen skulle bli bra
Att mäklaren gjorde allt som han kunde så visningen och försäljningen blev bra -
skrev om HusmanHagberg Norrköping
Världsklass!
I dessa osäkra tider, med en relativt instabil marknad för oss som säljare, tvivlade vi på att vår försäljning skulle bli av i enlighet med våra förväntningar. Andreas Söderstam och Gabriel Tan uppvisade dock inget annat än positivitet och ett enormt engagemang och driv för att försäljningen av vår bostad skulle bli enligt våra förväntningar! Det var en otrolig trygghet att känna av Andreas och Gabriels lugn och självsäkerhet, när så många runt omkring tvekade. Det fanns alltid en plan och strategi framåt, återkopplingen var på topp och vi kände oss alltid som prio ett för dom.
Andreas och Gabriel har överträffat våra förväntningar och vi är innerligt tacksamma för att vi tog hjälp utav dom! Med detta sagt, ger vi dom och HusmanHagberg våra varmaste rekommendationer – stort tack för allt! -
sålde en tomt med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Blev bemött på ett trevligt sätt.
Mäklaren jobbade snabbt och smidigt
till vår fulla belåtenhet. -
Jag är mycket nöjd med Andreas Söderstam på
Husman Hagberg. Bra engagemang, klokhet och driv att göra sitt yttersta.
Hälsningar
Niklas -
Mycket trevligt bemötande!
Jenny levde upp till mina förväntningar gällande bemötande och svar på mina frågor!
Utmärkt! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Återkommande kund. Snabbt, tryggt och enkelt! Blir alltid bra resultat med Andreas.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Blev bemött på ett mycket bra sätt. Allt var tydligt från början till slutet. Mäklaren var den bästa jag haft och mina förväntnIngar uppnåddes till fullo.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Jag sålde min lägenhet via Andreas och Gabriel 8 dagar efter att vi lagt ut den på hemmet på kommande. Jag hade hört en massa bra om dessa två herrar men att det skulle gå så snabbt, smidigt och proffsigt trodde jag aldrig. Det var verkligen säkra och det fick mig som säljare att känna mig i goda händer. Tack ännu en gång för erat fantastiska jobb!
Jag kommer att rekomndera alla mina nära och kära som går i sälj eller köps tankar. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Fick en otroligt bra känsla och en tydlig struktur om att lägga lägenheten som kommande och inte till försäljning direkt. Det blev napp direkt och den såldes med kort varsel. Andreas Söderettan och Gabriel Tan har alltid varit tillmötesgående. Har sålt många lägenheter tidigare men detta var verkligen WOW!
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Väldigt nöjd med mitt lägenhetsköp. Det gick smidigt och snabbt och jag fick ett bra bemötande från Andreas och hans kollegor.
Tackar! -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Blev bemött supertrevligt och proffsigt, stort tack för hjälpen
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Andreas och jag hade en god kommunikation från början till mål.
Andreas är en driven och lättsam kille som är svår att inte tycka om.
Jag har ett stort förtroende för Andreas som sålde vårt hus för 5 år sedan, därför valde vi honom denna gång oxå.
Det blev så bra som vi hoppats på.Hej Annelie! Helt underbart att läsa din fina feedback till Andreas. Han jobbar hårt för sina kunder och återkoppling är en av hans starka sidor. Vi hoppas att du/ni kommer att rekommendera oss till era nära och kära. Tack för feedbacken och varmt välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg Norrköping!
skrev om HusmanHagberg Norrköping
Våra varmaste rekommendationer till Husmanhagberg i Norrköping. Vände oss till Gabriel Tan vid sökandet av en lägenhet som passar våran familj och det resulterade till att lägenheten vi köpte toppade alla förväntningar, på alla plan. Vi fick verkligen dröm boendet och är förevigat tacksamma för allt stöd från Gabriel Tan och Andreas Söderstam genom hela processen. Stort tack!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Hade Andreas Söderstam och Gabriel Tan som mäklare. De är helt fantastiska mäklare som vi verkligen kan rekommendera! Lyhörda, trevliga, professionella, kunniga och väldigt drivna. Ser till att få ut det allra bästa av din bostad. Andreas och Gabriel levde verkligen upp till våra förväntningar och mycket mer än så.
1. Mycket bra
2. Höga förväntningar som mäklaren levde upp till
3. En bra, tydlig och trevlig mäklare som vi är mer än nöjda med -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Blev otroligt bra bemött fick professionell hjälp hela vägen tills min lägenhet såldes .
sålde en tomt med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Allt från början till slut har fungerat
utmärkt.Hej Carl! Tack för att du tar dig tid och ger feedback till Jenny. Hon är en erfaren mäklare som alltid strävar efter att möta kundens förväntningar. Vi hoppas att du kommer rekommendera oss och givetvis är du varmt välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg Norrköping/Söderköping
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Tydlig, trevlig och lyhörd mäklare som jag gärna anlitar nästa gång det är dags igen.
Allt gick snabbt och smidigt som jag önskade. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Proffsigt och kunnig mäklare med hög service nivå, mycket nöjd!
sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Proffsig och tillmötesgående mäklare trots sin ringa ålder. Vi är klart nöjda med hur mäklaren har skött sitt åtagande och har inget att klaga på. Skulle utan tvekan kunna välja samma mäklare på nytt i en liknande situation.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Ok! Förväntningarna har infriats. Mäklaren var tillmötesgående.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Jag är otroligt nöjd med jobbet ni utfört gällande försäljningen av min lägenhet. Jag blev väldigt trevligt bemött, fick svar och återkoppling konstant. De var även väldigt professionella vilket gjorde hela processen trygg.
Ett stort tack till Andreas Söderstam och Gabriel Tan på husmanhagberg, ni är världsklass! Vid framtida köp och sälj kommer jag garanterat alltid att vända mig till er!Hej Alex! Wow, vi är otroligt tacksamma för din fina feedback. Andreas och Gabriel är ett starkt team som jobbar hårt för sina kunder, både säljare och köpare. Varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden! Vi önskar dig en trevlig vecka. Varmt välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg! Hälsningar HusmanHagberg Norrköping/Söderköping
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Min upplevelse med mäklarna på HusmanHagberg var väldigt trevlig. Jag fick ett härligt bemötande och blev behandlad med proffessionalitet och respekt hela vägen genom köpet.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Toppenbra information och service vid husvisning.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Jag kände mig trygg från början till slutet när det gällde mitt första lägenhetsköp, jag vill rikta ett stort tack till Andreas & Gabriel för deras proffsiga bemötande och vägledning.
Hej Adam!
HusmanHagberg Norrköping
Tack för din fina feedback! Vi på HusmanHagberg strävar alltid efter att både köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Andreas och Gabriel blir riktigt glada över din återkoppling. Grattis till din första lägenhet, hoppas du kommer trivas. Varmt välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg Norrköping. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Norrköping
Mycket nöjd med HusmanHagberg. Möttes av en sympatisk, lyhörd mäklare. Vi rekommenderar gärna HusmanHagberg till andra.