Fredrik Wenner

Fredrik Wenner

Fredrik Wenner är mäklare på HusmanHagberg Norrköping

Fredrik Wenner har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Fredrik Wenner har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Wenner har haft 15 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

18 omdömen om Fredrik Wenner

Sedan starten hos Reco 2024
Gustav Magnus A
Skärblacka

Fredrik är en varm person som gör sitt yttersta för kunden. Han har alltid varit tillgänglig och gjorde det extra under vår försäljning. Kan definitivt rekommendera att anlita Fredrik som mäklare för andra som vill sälja sina fastigheter.

Svar från Fredrik Wenner

Stort tack för dina varma ord Gustav! Det betyder mycket att höra att du upplevde mig som engagerad och tillgänglig under hela försäljningen. Jag försöker alltid göra det lilla extra för att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna, så det gläder mig verkligen att det märktes. Tack för din fina rekommendation och för förtroendet att få hjälpa till!

Sabina Marie O
Skärblacka

Vi är så nöjda med Fredrik som mäklare! Otroligt lyhörd och hjälpsam. Rekommenderar varmt Fredrik!

Hej Sabina! Tackar för de vänliga orden. MVH Fredrik Wenner

Mikaela C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Wenner en del av HusmanHagberg Norrköping
Kneippen Syd

Fredrik var en bra och pålitlig mäklare. Han höll oss informerade genom processen, svarade på våra frågor och såg till att allt flöt på som det skulle. Vi är nöjda med hans arbete och kan rekommendera honom. :)

Svar från Fredrik Wenner

Tack snälla för ert fina omdöme! Jag är väldigt glad att ni kände er trygga och välinformerade genom hela processen. Att finnas tillgänglig för frågor och se till att allt flyter på smidigt är en självklar del av mitt arbete, så det betyder mycket att ni uppskattade det. Tack för förtroendet och för rekommendationen – det värmer verkligen!

Micke Eldon W
Igelfors

Allt fungerade bra ! Bra information hela tiden

Svar från Fredrik Wenner

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du kände att du fick bra information genom hela processen. Det betyder mycket för mig. Tack för förtroendet!

Nour Wael Y
Kneippen Syd

Fredrik Wenner på HusmanHagberg Norrköping gjorde ett fantastiskt jobb! Han är trevlig, tydlig och hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen☺️

Svar från Fredrik Wenner

Tack för de vänliga orden, hoppas ni kommer trivas i ert nya hus.

Camilla H
Köpte sin stuga med hjälp av Fredrik Wenner en del av HusmanHagberg Norrköping
Ensjön

Fick bra känsla direkt. Tyvärr var det inte han som höll i visningen utan någon som var under utbildning, men han var professionell och hänvisade till Fredrik om frågor. Mycket trevlig person. Väl under processen så hade vi en bra dialog och Fredrik var väldigt tillmötesgående och det resulterade i en mycket bra affär. Toppennöjd

Nour Wael Y
Ektorp

⸻ Fredrik Wenner är en otroligt engagerad och professionell mäklare. Han är alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och gör allt för att både köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Med sin lyhördhet, sitt driv och sitt genuina engagemang lyckas han skapa fantastiska resultat. Om du vill ha en mäklare som verkligen bryr sig och levererar över förväntan – då är Fredrik helt rätt val.

Nour Wael Y och Fredrik W gillar detta
Svar från Fredrik Wenner

Tack för de vänliga orden. Det värmer att höra.

Frida T
Köpte sin stuga med hjälp av Fredrik Wenner en del av HusmanHagberg Norrköping

Väldigt trevlig och enkel att kommunicera med. Lyhörd och ambitiös i sitt yrke som mäklare.

Svar från Fredrik Wenner

Tackar för de värma orden. hoppas ni kommer att trivas i ert nya fritidshus.

Carina O
Sålde sin stuga med hjälp av Fredrik Wenner en del av HusmanHagberg Norrköping

Fredrik är väldigt lyhörd, enkel och snabb! Han tog sig ann och sålde min sommarstuga trots att han då hade semester! Duktig i sin yrkesroll som mäklare, men också lyhörd, både när det gäller säljaren och köparen! Rekommenderar Fredrik starkt!

Svar från Fredrik Wenner

Tackar för de vänliga orden! Önskar dig all lycka i framtiden.

Owe Adolf Otto G
Ensjön

Mycket bra. Engagerad och vänlig.

Svar från Fredrik Wenner

Tack Owe för de vänliga orden.