Ida Ekedahl

Ida Ekedahl

Ida Ekedahl är mäklare på HusmanHagberg Örkelljunga

Ida Ekedahl har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Ida Ekedahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Ekedahl har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-03

42 omdömen om Ida Ekedahl

Petra Jannica E
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Fantastisk, positiv och trevlig mäklare. Kommunikationen mm var kanon från början till slut. Kan varmt rekommendera till andra som ska sälja sin bostad.

Erika E
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Proffsig och väldigt kunnig. Man känner sig trygg.

Jimmy K
Skogen

Jag upplever hela försäljningen bra och Ida har gjort ett toppen jobb och varit väldigt engagerad.

Svar från Ida Ekedahl

Tack för de fina orden Jimmy, tack för att du tog dig tid att svara! Önskar er all lycka med ert nästa fina hem. /Ida

Gazmeno Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Ida har varit välsigt professionell från start. Där hon svararsr på alla frågor och återkopplar bra. Hela processen från start till försäljning har hon varit väldig enkel att ha att göra med

Svar från Ida Ekedahl

Tack Gazmen för de fina orden. Jag som skall tacka för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet. Önskar dig all lycka framåt med ditt nya hem. /Ida

Linnéa K
Skogen

10/10 🌻 Tydlig & bra kommunikation, trevligt bemötande, kund fokuserad! ⭐️

Svar från Ida Ekedahl

Tack Linnea, det värmer! Jag som skall tacka för förtroendet ni gav mig. Önskar er all lycka med nya hemmet! /Ida

Inga T
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga
Skånes Fagerhult

Ida Ekedahl ar mycket professionell, ansvarsfull och varm maklare. Kommunikation var smidig och all information presenterades tydligt och i tid. Vi ar mycket nojda med hennes arbete och rekommenderar henne varmt. Med vänliga hälsningar, Inga och Eduard

Svar från Ida Ekedahl

Hej Inga & Eduard, Tack för ni tog er tiden att besvara och ge feedback. Önskar er alla lycka med ert nya fina hem! /Ida

Robin B
Skånes Fagerhult

Väldig duktig på sin sak och lätt att prata med. Försäljningen gick snabbt och smidigt.

Svar från Ida Ekedahl

Tack för du tog dig tid att svara Robin, betyder mycket. Önskar ni alla lycka framåt med nytt boende! /Ida

Binai A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga
Örkelljunga

Proffsig. Tydlig och hjälpsam igenom hela processen. Realistisk hållning till marknaden. Rekommenderar starkt. 5 av 5.

Svar från Ida Ekedahl

Tack Binai för att du tog dig tiden att besvara och ge omdöme. Lycka till med ert nya hem och tack ännu en gång för förtroendet att hjälpa er med er förmedling! /Ida

Tobias E
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Vi blev bra bemötta och förväntningarna vi hade var ju att huset skulle bli sålt snabbt men vid just den tidpunkten var det väldigt segt med försäljningarna och mäklaren försökte verkligen få det sålt och lyckades till slut 😀. Upplevelsen vi har med försäljningen har varit kanon.

Svar från Ida Ekedahl

Tack förtroendet att hjälpa er i er fastighetsaffär! Önskar er all lycka med ert nya hem och hoppas ni får många fina år där! Tack för du tog dig tiden att svara. /Ida

Jessica G
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Jag känner stort förtroende för Ida som mäklare. Jag upplever att Ida är kunnig, informativ, vilket gör att jag kan känna mig trygg i samband med husköpet.

Svar från Ida Ekedahl

Tack snälla Jessica för att du tog dig tiden att svara, betyder mycket! Önskar er många fina år i ert nya hem. All lycka. /Ida