Ida Ekedahl

Ida Ekedahl

Ida Ekedahl är mäklare på HusmanHagberg Örkelljunga

Ida Ekedahl har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Ida Ekedahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.9. Ida Ekedahl har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

55 omdömen om Ida Ekedahl

Lyudmyla K
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Ось готовий відгук шведською — звучить природно, професійно і тепло: Vi vill varmt rekommendera Ida som mäklare. Hon är mycket trevlig, professionell och alltid snabb med att återkoppla. Ida är lyhörd och har en stor förmåga att sätta sig in i kundens situation och behov. Hon ger alltid konstruktiva och välgenomtänkta råd, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Hennes engagemang, förståelse och professionella bemötande uppskattades verkligen. Vi är mycket nöjda med samarbetet med henne.

Jonna L
Örkelljunga

Otrolig duktig, lyhörd och har många bra idéer. Kan varmt rekommendera Ida!

Svar från Ida Ekedahl

Tack för dem fina orden, Jonna! Jag vill samtidigt tacka för att du tog dig tid att svara och för förtroendet att hjälpa er. /Ida

Johan S
Örkelljunga

Väldigt bra och proffsig genom hela processen med att sälja vårt hus.

Svar från Ida Ekedahl

Tack för att du tog dig tid att svara Johan, även stort tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen! /Ida

Anna S
Örkelljunga

Glad, trevlig, snabb, professionell.

Svar från Ida Ekedahl

Tack för att du tog dig tid att svara Anna! Önskar er all lycka med ert nya fina hem. /Ida

Sofi S
Örkelljunga

Trygg, kunnig och väldigt trevlig att ha att göra med. Vi kunde inte varit mer nöjda!

Svar från Ida Ekedahl

Tack för att du tog dig tid att svara Sofi. Stort tack för att ni gav mig förtroendet att ha hand om er försäljning. /Ida

Lars M
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Köpet gick väldigt smidigt. Ida är trevlig och professionell - vi har känt oss nöjda och trygga.

Svar från Ida Ekedahl

Tack för ditt svar Lars, ska bli spännande att följa er resa på denna trevliga fastighet! /Ida

Dan S
Sålde sin stuga med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Ida är en proffsig mäklare som har tagit hand om mig som säljare, på ett alldeles ypperligt sätt. Hennes sätt att beskriva säljobjektet gjorde mig positivt överraskad. Jag kan verkligen rekommendera Ida Ekedahl om ni ska sälja eller köpa fastighet.

Svar från Ida Ekedahl

Tack Dan för dem värmande orden, och så klart stort tack för förtroendet ni gav mig! /Ida

Katrin Margareta S
Sålde sin stuga med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga

Ida har visat prov på stor social kompetens, kunskap kring berört område och hon har klarat av att hantera en visning som hade betydligt fler besökare än förväntat. Hennes kunskap och verkställande har lotsat oss genom en försäljning på ett föredömligt sätt. Det har funnits önskemål kring en mer effektiv mailkonversation till samtliga säljare,vi är tre stycken. Jag är nöjd med hela genomförandet av försäljningen.

Svar från Ida Ekedahl

Tack för dem värmande orden Katrin! Det har varit mycket trevligt att samarbeta tillsammans med er alla tre! /Ida

Christina K
Köpte sin stuga med hjälp av Ida Ekedahl en del av HusmanHagberg Örkelljunga
Hjälmsjö

Bra bemötande, positiv. Det märks att Ida gillar sitt jobb!

Svar från Ida Ekedahl

Tack för att du tog dig tid att besvara! Önskar er all lycka med er nya fina fastighet! /Ida

Lisette S
Hjälmsjö

Professionell, duktig o väldigt trevlig mäklare som kan sitt område

Svar från Ida Ekedahl

Tack för att du tog dig tid att svara! Stort tack för förtroendet ni gav mig. /Ida