Charlotte Balcker

Charlotte Balcker

Charlotte Balcker är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Charlotte Balcker har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Charlotte Balcker har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotte Balcker har haft 42 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

189 omdömen om Charlotte Balcker

Sedan starten hos Reco 2018
Åsa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Lugnet

Vi har kamperat ihop under ett antal veckor på en marknad som var/ är avvaktande, men med en outtröttlig energi och positiv attityd drev du oss till slut i mål! Vi nådde inte de nivåer som jag initialt hoppades på men det fanns andra aspekter som vägde upp detta. Charlotte är rak och tydlig i sin kommunikation, erfaren och med ett stort driv i affären. Jag kan varmt rekommendera henne och HusmanHagberg.

Helene L
Gustavsberg Lugnet

Proffsig mäklare som verkligen kan ditt jobb

Kit-Mari Z
Gustavsberg Ösbydalen

Charlotte var helt rätt på alla sätt och vis. Läste av mina behov och funderingar och lotsade tryggt igenom hela affären. Rekommenderar henne verkligen till alla. Behöver jag en mäklare igen så är valet givet , väljer Charlotte alla dagar i veckan .

Svar från Charlotte Balcker

Tusen tack för dina värmande ord om mig som mäklare. Det var underbart att få förmedla områdets mest unika objekt. Tack för allt fint du gjorde och snabbt dessutom när jag stötte på för att få till förhandsvisning - teamwork 🌼🍂

Johan F
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Höjdhagen

Vi är mycket nöjda med Charlottes insats i samband med försäljningen av vår bostad.

Svar från Charlotte Balcker

Tack Johan med familj för fint samarbete kring er försäljning. Jag vet att det finns en köpare som inte nog kan komma in snabbt i ert fina hem. Ha en fin sommar!

Mats E
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Älvsala

Köpare: Förstår kundens situation Snabb återkoppling Kommer med konstruktiva förslag Lätt att resonera med

Svar från Charlotte Balcker

Hej Mats, Tack för fin feedback! Hoppas er flytt gått bra och att ni nu är redo för nästa steg i livet i vackra Älvsala.

Johnny W
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Älvsala

Vi blev positivt och professionellt bemött av Charlotte. Vi har haft en mycket bra samarbete. Försäljningen av vårt hus gick väldigt snabbt och vi är nöjda med slutpriset. Det tog 2 veckor från fotografering till kontraktsskrivning. Detta tack vare Charlotte, med hennes kontaktnät, lokalkännedom, marknad och professionella arbete. Hon är tydlig och är alltid anträffbar. Vi rekommenderar gärna henne varmt för din nästa husaffär. Johnny och Kerstin

Svar från Charlotte Balcker

Stort tack till er som valde mig som mäklare av ert lilla paradis. Det har verkligen gått smidigt tacklare att ni är så organiserade och lyhörda.. Ett extra stort tack till Jonny för korrekturläsning🤩 Önskar nu er all lycka till i sökandet efter boende i Östersund 💫

Pernilla G
Gustavsberg Hästhagen

Lyhörd, tydlig, snabb och ändå grundlig. Vad kan man mer önska sig? Jo hon har humor också

Svar från Charlotte Balcker

Hej, Tack för din härliga rekommendation av mig. Den är lika kort och intensiv som din försäljning 💫 vilket grymt jobb du gjorde, tack för fint samarbete 🌸

Annika B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Kedjebacken

Mycket professionell och väldigt trevlig är Charlotte Balcker. Hon är klar och tydlig i allt hon säger och förklarar. Hon återkopplar snabbt och säkert på frågor. Det är tydligt att hon är mycket kunnig i sin yrkesroll och jag har fullt förtroende för henne.

Svar från Charlotte Balcker

Hej 👋 Vilken fin recension av mig- tusen tack 🤩 Underbart att fått stifta bekantskap med dig, önskar dig nu allt det bästa i din nya fina lägenhet 🌸

Katharina S
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Höjdhagen

Charlotte är fantastiskt professionell, varm och kunnig. Hon fick oss som förstagångsköpare att känna oss trygga och medvetna hela vägen från visning till köp. Stort tack!

Svar från Charlotte Balcker

Tack snälla ni för rekommendationen. Det värmer ett mäklar hjärta att ni känner att ni fått det stöd ni behövt. Grattis till ett mycket fint köp 🌸

Charlotte Z
Gustavsberg Hästhagen

Charlotte är noggrann, uppriktig och engagerad. Jag har arbetat med ett antal mäklare, men Charlotte sticker ut i hennes engagemang, hon skaffade sig djup kunskap som m objekt, förening och området för att vara ordentligt påläst inför försäljning. Jag rekommenderar verkligen henne för säljuppdrag. Hon är toppen!

Svar från Charlotte Balcker

🤩 tusen tack för fin rekommendation. Jag vill verkligen ge dig en eloge för utan ditt fantastiska arbete och driv hade det inte gått så smidigt. Önskar dig en fin sommar 🌸