Charlotte Balcker är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Charlotte Balcker har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Charlotte Balcker har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotte Balcker har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

171 omdömen om Charlotte Balcker

Sedan starten hos Reco 2018
  • sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
    • Djurö
    2023-03-28 Verifierad kund
    Proffesionell och kompetent mäklare den bästa vi har haft.
    Tack fina ni. Det har varit glädje att få sälja ert hus. Jag är så glad att allting kanske nu blir exakt det ni drömmer om. Vi hörs snart igen 🌸🍀 Charlotte Balcker
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
    • Gustavsberg Ösby Sjö
    2023-03-28 Verifierad kund
    Professionell mäklare med rak och tydlig kommunikation både gentemot säljare och köpare. Rekommenderas!
    Stort tack för att ni gav mig förtroendet att sälja er fantastiska lägenhet. Ni har varit så tålmodiga och bra att ha att göra med. Önskar er allt det bästa i er nya lägenhet 💫 Charlotte Balcker
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
    • Torsby
    2023-03-28 Verifierad kund
    Charlotte förmedlade en lägenhet som jag köpte och hela processen har gått supersmidigt hittills! Så himla trevlig, professionell och snabb med återkopplingen! :)
    Tack för trevligt bemötande även från dig. Det du skrev om mig vill jag skriva om dig. Alltid snabb i återkoppling och vilket lett till smidig affär.
    Hoppas du kommer trivas 🌸
  • köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
    • Djurö
    2023-03-28 Verifierad kund
    Blev otroligt väl bemött . Samtidigt hennes utomordentliga kunskap och erfarenhet.
    Skulle rekommendera alla dar i veckan.
    Mvh
    Peter Skogblad
    Tack själva för att ni är så enkla att ha som köpare. Ni matchar verkligen säljarna och hoppas nu ni kommer trivas i detta fantastiska hus.
    Lycka till med er försäljning 💫
    • Gustavsberg Ösby Sjö
    2023-03-09 Verifierad kund
    Proffsig. Tydlig och jag blev väl omhändertagen.
    Tack Lena för att du noterade de tre positiva starka egenskaperna hos mig. Jag önskar dig all lycka till med flytten till Värmdö och hoppas du kommer trivas på en av de vackraste platserna i Gustavsberg där du köpt bästa läget med topp utsikten☀️🪷 Charlotte Balcker
    • Gustavsberg Lugnet
    2023-03-09 Verifierad kund
    Toppen mäklare! Kunnig både vad gäller bemötande av kund och gällande ärende. Mycket professionell.
    Stort Tack för fin rekommendation att du tog dig tid att skriva här. Jag är glad att jag kunnat hjälpa dig vid ditt köp och att du äntligen hittade ett boende som passade dig på alla sätt🌺 Charlotte Balcker
    • Strömma
    2023-02-09 Verifierad kund
    En mycket driven mäklare med skinn på näsan. Inger förtroende från första till sista stund. Rekommenderas starkt.
    Tack 🤩 vilken härlig komplimang och rekommendation. Uppskattade så er köp strategi och hur ni uppfattade mig som mäklare. Tror ni kommer trivas fantastisk i huset💫 Charlotte Balcker
  • sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
    • Älvsala
    2023-02-07 Verifierad kund
    Bemött på ett mycket professionellt sätt. Inlyssnande. Mäklaren var alltid tillgänglig om hon inte svarade så återkom hon omgående. Behövde jag hjälp så fanns hon tillgänglig på en gång. Tydlig och förstående i sina beskrivningar. Jag rekommenderar Charlotte med högsta betyg.
    Hej,
    Tack för fin rekommendation, uppskattat vårt samarbete som lede till en mycket smidig affär. Fint att du uppskattar och ser att jag har hjärtat med i hela affären. Önskar dig nu lycka till med ditt kommande köp🌸
    • Gustavsberg Porslinskvarteren
    2023-01-28 Verifierad kund
    Fantastiskt bemötande! Alltid snabb respons, kunnig och lyhörd! Lyssnade verkligen på våra behov och brydde sig verkligen om oss. Kan inte annat än säga att vi är fantastiskt nöjda med Charlotte!
    Åhhh, vad fin rekommendation. Tack för att ni upplevde våra möten på samma sätt som jag önskar att ni ska bli bemötta. Alltid lättare när man har med extremt trevliga kunder att göra.
    Välkomna tillbaka till Gustavsberg 🌸
  • Birgitta C
    • Gustavsberg Farsta Slottsvik
    2023-01-22 Verifierad kund
    Allt gick väldigt fort och jag blev så fint bemött avCharlotte och hon gav goda råd och med lite motbud vann jag och fick lägenheten så tacksam
    Vid påskrivande möte agerade hon bra proffesionellt en trevlig beläst mäklare 👍👍
    Tack för trevligt möte och rekommendation. Det kändes som detta var verkligen rätt boende för dig och att det blev väldigt bra för båda parter.
    Önskar dig en fin resa så ses vi när du är åter.