HVAC Solution
Välkommen till oss på HVAC Solution Sweden AB
Som alltid prioriterar vi kvalitet och god kommunikation. Vi anser att det är viktigt att du som kund känner full tillit och trygghet när du anlitar oss.
När vi startade HVAC Solution så ställde vi oss själva frågan vad vi hade önskat av ett företag om vi var kunden. Vi kom snabbt fram till att service, kvalitet och kommunikation var tre högt värderade grundstenar. Sedan dess har vi alltid arbetat utifrån ambitionen att du som kund alltid ska få bästa tänkbara service, god kvalitet på de tjänster samt produkter som vi säljer och att du alltid är informerad genom god kommunikation från oss.
Utmärkelser
14 omdömen om HVAC Solution
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om HVAC Solution
Trevligt bemötande, snabbt och välgjort arbete
Bra bemötande
Otroligt snabb leverans
Bra tips efter installation -
skrev om HVAC Solution
Snabb, trevlig och för en lekman till synes utmärkt installation av luftvärmepump.
Återkommer gärna till HVAC Solution. -
skrev om HVAC Solution
Trevlig personkontakt och mycket snabb leverans.
Maskinen funkar och nu är det varmt o skönt.
Trodde dock att denna tysta luftvärmepump skulle vara tystare. Den stundtals pyser, knorrar och går upp i varv ibland. -
skrev om HVAC Solution
Trevligt bemötande och ett gott råd att inte nu göra ett visst jobb, som jag hade bett dem om, trots att de då gick miste om en del av affären. Det sparade mig mycket pengar och gav ett mycket högt förtroendekapital till dem.
TACK! -
skrev om HVAC Solution
Föredömligt bemötande och väldigt serviceminded. Mycket nöjd!
skrev om HVAC Solution
Ja har inget att klaga på ,snabbt och enkelt,
skrev om HVAC Solution
Väldigt trevligt bemötande Kan starkt rekommendera.
Sätter kunden i fokus och anpassade sig efter våra behov. -
skrev om HVAC Solution
Blev på ett väldigt sätt bemött. Förväntningarna vi hade levdes upp till både vad gäller tiden för installationen samt priset på produkten. Trevlig bemötande ifrån företaget.
skrev om HVAC Solution
Jag returnerade varan men det gick bra om än dyrt..265:-!!!
skrev om HVAC Solution
Snabbt och korrekt och ett vänligt bemötande !
skrev om HVAC Solution
Mycket bra och vänligt bemötande. Snabba på att svara och komma. Min värmepump fungerar utmärkt. Proffsigt arbete och hjälp med att installera appen på min telefon. Mina bästa rekommendationer för detta företag. MVH Göran
skrev om HVAC Solution
Proffsiga, snabba, trevliga. Inga klagomål alls.
skrev om HVAC Solution
Snabbt och väl utfört arbete. Mycket nöjd.