ikörkortmoped.se

ikörkortmoped.se

www.ikorkortmoped.se
4.3

Välkommen till iKörkortMoped.se! Vill du klara teoriprovet för moped utan att fastna i tråkiga böcker? Då är iKörkortMoped.se för dig. Här pluggar du mopedteori online med tydliga förklaringar, frågor som liknar de på det riktiga provet och smarta verktyg som hjälper dig att förstå det du måste kunna. Teorin för moped behöver...

3 omdömen om ikörkortmoped.se

Sedan starten hos Reco 2026

Tyra S
Wrote about ikörkortmoped.se

Jag tyckte att frågorna var liknande mot det riktiga provet. Jag pluggade med I kökort moped och AM körkortsboken och fick godkänt på 1 a provet.

Peter D
Wrote about ikörkortmoped.se

Både dottern och sonen har använt ikörkort för att underlätta vid AM körkort. Stora fördelen är alla dom nya frågor/trafiksituationer som finns att tillgå. Har man bara trafikskolans material så finns risken att man lär sig saker utantill och inte förstår/lär sig ordentligt.

Max H gillar detta
Svar från ikörkortmoped.se

Stort tack för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att både din dotter och son har haft nytta av iKörkort inför sitt AM-körkort. Precis som du skriver är variationen av frågor och trafiksituationer en stor fördel för att verkligen förstå trafiken – inte bara memorera svaren. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av er upplevelse och önskar dem stort lycka till ute i trafiken! 🚦🛵 Vänliga hälsningar, Sofie på iKörkort

Hilda S
Wrote about ikörkortmoped.se

Funkar bra, bara lite dyrt för ofta unga som använder appen

Max H gillar detta
Svar från ikörkortmoped.se

Hej Hilda, Tack för din recension! Vad bra att höra att tjänsten fungerar som den ska. Vi har försökt hålla priset på en nivå som motsvarar värdet i innehållet och samtidigt göra det så tillgängligt som möjligt – till exempel kostar ikorkortmoped.se 259 kr för 3 månader, vilket vi hoppas ska kännas rimligt över tid. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar och tar med oss detta i vårt fortsatta arbete. Vänliga hälsningar, Sofie på iKörkort