Celina J:
Skrev 62/65 på teorin tack vare iKörkort, är toppen nöjd med tjänsten och hemsidan i helhet. Hemsidan är användarvänlig och enkel att förstå samt snyggt responsivt så den fungerar utmärkt på alla möjliga plattformar!
Frågorna liknar väldigt mycket de som kommer på provet, men det betyder inte enbart ytinlärning, tvärtom, då man alltid fick en förklaring till varje svar resulterade det i att man fick en djupare förståelse och därmed en djupinlärning inför provet!
Tack igen för en grym tjänst!
Harun T:
Jag är väldigt nöjd med utbildningen, de i skolan är välkomnande och lärorika. De är tydliga med sina egenskaper och instruktioner, och jag rekommenderar verkligen Sätra Trafikskola.
Jarla trafikskola i Stockholm erbjuder pedagogisk förarutbildning med stort miljöfokus och nöjda kunder!
Egidijus L:
Stor tack till alla MC lärare på Järla trafikskolan i Bromma som tog hand om mig under alla uppkörningar som jag behövde att klara MC kortet. Hade många lektioner med flera eller alla lärare och alla av dom kan sin sak och tålamod att ta hand på sina elever på rätt och väldigt pedagogisk sätt. Vi behöver bara lyssna, komma ihåg egna fel och försöka inte upprepa felet tills dom sitter i blodet. Ibland man har för stor förtroende på sig själv och lyssnar inte färdigt på det som killarna med stor erfarenhet seger men när kommer uppkörnings dagen utan godkänd resultat då börjar man fatta att dom hade rätt. Vi måste köra som läraren seger, inte som vi vill. Dom kan sin sak ! Lärarna lägger inte fokus i onödan på grejer som dom inser att vi kan vilket sparar våran tid och våra pengar till det som vi är svaga på och behöver öva mera.
Stor tack till trevliga tjejer som sitter i receptionen och anpassar alla lektions och uppkörnings tider efter elevernas behov.
Thierry B:
I jämförelse med vad Sverige Trafikbildares Riksförbund som har minst endast för mål att få dig att köpa mer och mer kurs hos trafikbildare, dvs ger dig inga ordentliga information, iKörkortMC är väldigt komplett och extrem billig.
Jag lärde mig väldigt mycket om reglerna och deras anledningar vilket gjorde att jag fick teoridelen utan problem vid första försök.
Med andra ord jag rekommenderar skarp IkörkortMC.se.
Välkommen till Fogels Nya Trafikskola – Vi gör vägen till ditt körkort så effektiv för dig som möjligt!
Marie E:
Micke är en fantastisk lärare; pedagogisk, tålmodig och mycket kunnig när det gäller NPF-diagnoser och andra "svåra fall". Efter att ha misslyckats hos fler andra körskolor och kört upp ett oändligt antal gånger fick vi äntligen den hjälp vi behövde. Han tog sig an sonen med fast hand och målmedveten pedagogik. Efter några intensiva veckor hos Micke satt körkortet på första försöket. Magi! Det går inte att nog prisa denna eldsjäl.
Nockeby Trafikskola i Bromma erbjuder riskutbildningar, handledarkurser och givetvis teori och övningskörning för B-körkort både manuellt och med automat. Individuellt anpassade utbildningar!
Linda Ö:
Genom allt jag Har gjort på Nockeby trafficskola från körlektioner till risk 1an har bemötandet varit suveränt och de gör det verkligen roligt att lära sig köra bil
Eriksdals Trafikskola är din trafikskola i Stockholm Södermalm och vi hjälper dig att bli en säker förare. Vi erbjuder testlektion, riskutbildning och teorilektioner.
Lars H:
Engagerad lärare som bemöter alla postivt och som man kan fråga när som helst under handledarkursen. Mina höga förväntningar infriades och jag lärde mig att om en P-skylt utan tilläggsskyltar finns så får jag parkera 24 tim sen måste hjulen snurra minst ett halvt varv
Bra jobbat
Personlig körkortsutbildning för manuell- och automatväxlad bil!
Linus N:
Jag köpte ett paket med 20 lektioner samt bokpaket och kurser.
Läste omdömena på hemsidan som lät för bra för att vara sant men allt från handledarkurs till uppkörning får 5+.
Trevliga lärare och sköna bilar att köra.
Victoria H:
Omtänksamma och hjälpsamma beskriver hela personalen. Jag hade Ivan som körlärare och han var lugn och trygg samt pedagogisk och såg direkt vad jag behövde öva på och arbetade med olika sätt att lära mig det som behövdes.
Idag har jag både körkort och känner mig trygg i min körning.
Celina U:
Jag gick intensivkursen som jag först var väldigt skeptisk till, men tack vare de professionella körskolelärarna så hade jag ett körkort en månad senare!
MICHAEL K:
Med kökortet i hand, kan jag säga att jag är väldigt nöjd med mitt val av trafikskola, men mest av allt är jag så glad att jag hade Ali som trafiklärare. Ali fick mig att slappna av och njuta av att köra bil. Innan var jag spänd och hade ångest över att ta körkort. Men Ali fick mig att tycka om att köra bil och var väldigt duktig på att lära mig dom kunskaper jag saknade inom min körning. Jag kan faktiskt sakna mina körlektioner med Ali ibland.
Jag rekommenderar starkt Nya Dahlbergs skolan och speciellt Ali!
SANNA G:
Kan varmt rekommendera Hornstulls trafikskola. Har kört med olika lärare men särskilt med Hawkar. Duktiga och pedagogiska lärare. Sitter nu med körkort efter första uppkörningen! Stort tack till er!
stefan l:
klarade uppkörning och teori på första försöket mycket tack vare kista trafikskola. tack till raymond och emanuel två grymma lärare som brys sig om sina elever och som är jätte sköna människor
DANIIL S:
Efter många misslyckade försök att ta körkortet kom jag till Västermalms Trafikskola. Pluggade med Andreas, som var en perfekt lärare för mig, och äntligen klarade uppkörningen!
Andreas T:
Jag är glad att jag valde Bromma MC-skola som min körskola. Riktigt trevliga och roliga lärare som är lätsamma och bra att ha och göra med. Rekommenderar Bromma MC för alla som bor runtom i stockholm då jag tror att chansen är mycket större att du får ditt mc-kort än om du skulle välja någon annan!
Mvh
Andréas Finnen Teivonen
REBECCA O:
Jag har precis gått Risk 1 hos Körkortshuset i Liljeholmen som leddes av Alex. Man har hört hur otroligt tråkiga dem genomgångarna är, sitter i timmar och försöker hålla ögonen öppna.
Så var de INTE idag! Superbra genomgång, grupparbeten och samtal med hela klassen. Man tänkte inte på klockan och fick mycket bra information!!
Om man ska ta körkort så rekommenderar jag varmt Körkortshuset Liljeholmen!!
Katarina Sofia W:
Jättebra. Jag var nervös innan, men efteråt gick jag därifrån med bättre självförtroende vad gäller bilkörning och förstås bättre förståelse för hur det kan vara att köra bil när det är halt.