Yohannes Trafikskola AB

5.0

5 omdömen om Yohannes Trafikskola AB

Henok T
Skrev om Yohannes Trafikskola AB

Min upplevelse hos Yohannes Trafikskola har varit mycket positiv. Redan från början blev jag bemött på ett professionellt och vänligt sätt av både personalen och körlärarna. De har alltid varit tålmodiga och förklarat allt tydligt, vilket har gjort att jag känt mig trygg och självsäker under min utbildning. Mitt mål är inte bara att klara körprovet, utan också att bli en säker och medveten förare i trafiken, och skolan har verkligen hjälpt mig att komma närmare det målet. Lektionerna är välplanerade och anpassas efter...

Svar från Yohannes Trafikskola AB

Stort tack Henok för din fina feedback! Vi är glada att höra din upplevelse på trafikskolan. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid och skriva din upplevelse hos oss. Det är alltid vårt mål att våra elever ska känna sig trygga och säkra i trafiken samt väl förberedda sig för sina körprov. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig på din körresa!

Meron G
Skrev om Yohannes Trafikskola AB

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Yohannes Trafikskola AB. Från första dagen blev jag varmt och professionellt bemött av både personal och körlärare. De var alltid tålmodiga och pedagogiska, vilket gjorde att jag kände mig trygg och motiverad genom hela processen. Mina förväntningar var att få en utbildning som inte bara skulle hjälpa mig att klara körprovet, utan också göra mig till en säker förare i vardagen. Yohannes Trafikskola levde verkligen upp till detta genom att erbjuda strukturerade och effektiva...

Svar från Yohannes Trafikskola AB

Stort tack Meron för din fina feedback! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse hos oss på körskolan. Det är alltid vårt mål att våran elever ska känna sig trygga och säkra i trafiken samt väl förberedda sig för sina körprov. Ha en säker resa, och hoppas att vi kommer se dig ute i trafiken.

Dafina B
Skrev om Yohannes Trafikskola AB

Yohannes trafikskola var väldigt bra och pedagogiskt i sin lärande körlektioner. Yohannes är väldigt erfaren trafiklärare och jag har upplevd att jag fick ögonen uppe i varje körmoment. Yohannes körskola rekommenderar jag starkt.

Svar från Yohannes Trafikskola AB

Stort tack Dafina för din fina feedback! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse hos oss på körskolan. Det är alltid vårt mål att våran elever ska känna sig trygga och säkra i trafiken samt väl förberedda sig för sina körprov. Ha en säker resa, och hoppas att vi kommer se dig ute i trafiken.

Milu H
Skrev om Yohannes Trafikskola AB

● Det var bra bemötande. Min körlärare brukar göra att jag kände mig saker när jag kör bil. ● Diskutera om vilka förväntningar vi ska ha och på vilket sätt ska vi jobba tillsammans för att klara körning så snart. ● Jag har köpt ett paket kurs som är väldigt bra och man kan lära sig mycket för att man kör ofta och ganska länge mera 2 timmar och ibland 1 timme några dag om veckan. Min körläraren också uppmuntrar mig när jag kör bil.

Svar från Yohannes Trafikskola AB

Stort tack Milu för din fina feedback! Vi är glada att höra din upplevelse på trafikskolan. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid och skriva din upplevelse hos oss. Det är alltid vårt mål att våra elever ska känna sig trygga och säkra i trafiken samt väl förberedda sig för sina körprov. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig på din körresa!

Emil K
Skrev om Yohannes Trafikskola AB

Jag kunde inte ha valt en bättre trafikskola. Yohannes är lugn, pedagogisk och har verkligen tålamod. Tack vare honom kände jag mig trygg bakom ratten från dag ett

Svar från Yohannes Trafikskola AB

Stort tack Emil K för din fina feedback! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse hos oss på körskolan. Det är alltid vårt mål att våran elever ska känna sig trygga och säkra i trafiken samt väl förberedda sig för sina körprov. Ha en säker resa, och hoppas att vi kommer se dig ute i trafiken.