Your Driving Academy

Your Driving Academy

4.7 / 5 baserat på 39 omdömen
YDA grundades 2017 som i början varit en konsultverksamhet, med andra ord har vi samarbetat med andra trafikskolor vars elever behövde körlektioner i både manuell och automatbil, sen håller vi även kurser i samarbete med en annan trafikskola men vi guidar dig hela vägen till körkortet och dess steg!
 • Risk1 (teoretisk kurs om risker i trafiken)
 • Risk 2 (Halkbana)
 • Introduktionskurs
Vi håller lektioner med utgångspunk från Odenplan och vallhallavägen 73
Vi hämtar ovh lämnar elever till/från arbetsplats om man jobbar i norrastockholm (efter överrenskommelse)
Vårt motto: Ansvarsfull bilkörning
Tänk på att: det ska vara lätt att ta körkort!
Vi skräddarsyr lektioner efter just dina behov
Vi håller körlektioner, Risk1 & Risk2 även i engelska

Utmärkelser

Läs vad 39 kunder tycker om Your Driving Academy 2

 • skrev om Your Driving Academy
  2021-09-07
  Spontant omdöme
  Jag vill bara här ta tillfället i akt att uttrycka tacksamhet till YDA gruppen och speciellt Ghassam som jag körde med alla lektioner förutom 1. Blev bara så av ingen speciell anledning. Det fungerade bra helt enkelt.

  Med inställningen att man kan göra saker fel och tar till sig/lyssnar/ställer frågor när man inte förstår så var Ghassam till mycket stor hjälp. Allt ifrån hur man ska planera sin körning samt vad olika skyltar säger osv - han kunde allt!

  Satte uppkörning på första försöket efter 10 lektioner hos YDA. Nu känner jag mig säker i bilen för hela livet :)
  Tack Edward för din dina recension 🙏 Ghassan tackar så mycket för den positiva fina feedbacken! Rekomendwra oss gärna för dina vänner,bekanta o kollegor är vi tacksamma... Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-09-04
  Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera Josef som lärare. Han hjälpte mig göra en bra plan utifrån mina förutsättningar, och var angelägen om att jag skulle klara mig på första försöket. Han fick mig att snabbt känna mig trygg med att köra bil, o sen putsa på finlir. Körde också ett par dubbellektioner med Robert i Hammarby Sjöstad, mkt pedagogisk lärare han med. Satte teorin o uppkörning på första försöket, så glad för det. TACK för hjälpen! 🙂🙂
  Gilla
 • TINE L
  skrev om Your Driving Academy
  2021-08-30
  Spontant omdöme
  Väldigt nöjd! Jag hade rädd att köra bil, men tack för den här jättebra utbildning har jag nu äntligen klarat körprovet! Stor tack Ghassan och Navid
  Gilla
 • SOFIE W
  skrev om Your Driving Academy
  2021-08-24
  Spontant omdöme
  Jag är väldigt nöjd med YDA. Jag övningskörde både med Navid och Ghassan. De lärde mig inte bara vad jag behövde fokusera på för att bli en trygg och säker förare.
  Navid fick verkligen bygga upp mitt självförtroende gällande körning från när jag började var jag nere på 0 i självförtroende pga hur många andra körskolor som har brutit ner mig totalt.
  Navid och Ghassan höll båda 2 alltid en god ton och höll all feedback på en positiv och upplyftande nivå.

  Jag blev extremt positivt överraskad av att ingen skrek på mig när jag gjorde något fel 😊
  Allt slit lönade sig. Det tog mig 3 försök för att äntligen klara uppkörningen. Men det hade aldrig gått utan Navid och Ghassan och YDA:s positiva och pedagogiska utlärnings metod.
  Tack Gud att du blev klar, varför skulle man skrika på dig? Du ska göra fel när du kör hos oss, det är därför du är på en körskola..
  Tack för din fina kommentar Sofie 🙏 hoppas att du rekomenderar oss för dina nära kära &bekanta
  Kör på nu o känn av friheten
  Ha d bäst🤎
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-08-04
  Insamlad av företaget
  Alla var riktigt proffsiga och skickliga, har svårt att tänka mig att en körskola kan vara bättre
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-07-27
  Insamlad av företaget
  Jag kände mig väldigt välkommen från både Navid och Ghassan. Jag körde en test lektionen och tre 80min lektionener där två av de var med Ghassan och två med Navid. De gav mig bra tips som hjälpte mig att ta körkortet och bli säker i trafiken. De ritade och förklarade allt i detalj så man förstår exakt vad man ska göra och vilka faror som finns som t.ex i en korsning.


  Båda är professionella, de är lugna och väll utbildade. Om man vill prata lite medans man kör så har Navid väldigt bra humor och Ghassan pratar om intressanta ämnen.

  En sammanfattning om min erfarenhet hos YDA så var det super. Både lärarna ger bra tips och är trevliga att köra med.
  Tack Daniel för att du körde med oss. Lyckatill o kör förnuftigt nu så ses vi på vägarna 🚘🚦 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-07-26
  Insamlad av företaget
  Jag är mycket nöjd med yda körskola. Dem hjälpte mig och fick mig att bli en bättre förare. Jag fick mycket bra tips som verkligen hjälpte mig att klara körprovet.
  Så kul o haft dig som elev Felix 👍🏼⭐ lycka till med körningen syns på stan ruta om du ser oss 😝 Your Driving Academy
  Gilla
 • 2021-07-15
  Spontant omdöme
  Verkligen kass upplevelse. Läraren Navid var oprofessionell, sexistisk, skrytade av hur han jobbade för mycket och aldrig sov, och kunde inte bevara lugnet. Efter at ha spilld alldeles för mycket pengar var självförtroendet i botten och jag var nervös för trafiken men ännu mer nervös för lärarens plötsliga och våldsamma reaktioner. Bytade till annan trafikskola och det gick mycket bättre. Pengar rakt ur fönstret för mig.
  Hej Emil! Vilken tur att det går bättre för dig i en annan skola men det var jag som bad dig byta skola, din blytunga fot på bromsen gav mig nackproblem och även min läkare sa att du inte kan köra med denna elev längre... jag försökte allt jag kunde för att lära dig ska du veta. Vad menar du med sexistisk? Du är medveten om att det är en allvarlig anklagelse?!
  Ja hoppas att du tar ditt körkort o blir en bra förare/ lyckatill med det
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-07-09
  Spontant omdöme
  Jag är så nöjd och vill ge högsta möjliga betyg! För 7 år sedan försökte jag ta körkort på en annan skola, men efter en stor summa pengar och enormt många lektioner låg självförtroendet i botten. Jag tyckte att ta körkort skulle bli ett nödvändigt ont, men efter ett paket på Your Driving Academy så fick jag inte bara körkort relativt snabbt och prisvärt, utan jag är också en riktigt duktig bilförare. Och det bästa av allt; jag tycker att det är roligt att köra och känner mig trygg i trafiken.
  Lektionerna har varit oerhört lärorika, pedagogiska och till och med roliga. Jag har fått med mig så mycket. Jag kan varmt rekommendera.
  Tack Isabelle för ett varmt omdöme 🙏 det har varit jättekul att undervisa dig.. Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-07-03
  Spontant omdöme
  Väldigt dålig upplevelse med den här skolan, och läraren Ghassan. Efter att ha lektioner nu med en annan skola och andra lärare inser jag ännu mer hur dålig allt var när jag hade lektioner med de. Han var så otrevligt som inte även säger hej till student när träffas, även oförskämd och aggressiv ibland och så inkompetent som var verkligen överraskande. Så jag försökte att få en återbetalning för de lektioner som jag ville inte fortsätta väldigt tidigt i processen, en extrem dålig erfarenhet.

  I have had a really bad experience with this school, the teacher was Ghassan and not only he was unpleasant and even rude and aggressive at times he also had poor competence in teaching the techniques. Last time I had a session with him, I felt uncomfortable and disrespected with his attitude and did not countinue after that. Now after starting with another school, I realize even more how big of a difference there is between a professional and nice teacher with the experience I had with the YDA. The irony is that I am not a new beginner but have had a foreign driving license already when I started with the sessions, and I am quite forgiving person but the situation was truly hopeless.
  Hej Parastou! Va tråkigt att du fick en dålig upplevelse hos oss, du måste varit förfölj av otur då du hade samma upplevelse på flera andra skolor. tänk på att du köpte körlektion och inte hyrde bil, inledning/avslut och övrig feedback måste lämnas när man stannat bilen, ja vet att du klagade på o sa " varför står vi still?"
  Att ge oss en etta är inte riktigt sjysst då vi kämpar med utbildningen o engagerar oss med elever till 100%, återkom gärna till oss ska vi ändra på din inställning med bra lektioner o kompenserar dina förra lektioner 😇🙏/Navid
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-06-04
  Insamlad av företaget
  I had driving lessons with Gassan and Navid. They are committed and patient, injecting driving skills in me systematically. I felt this is not just learning to drive a car, it is a transformation. Training someone to be responsible by taking care of the public, environment by improving their own skills which we continue throughout our life. They will teach you all these things during your lessons. Their way of teaching is different, which will train you in various aspects on the road. I am really thankful and satisfied with their service and will highly recommend it to the future drivers.
  Thanks Kothai G! For Your kind words drive safe and bless You 🙏 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-05-29
  Insamlad av företaget
  Jag köpte 12 stycken lektioner där jag både fick köra med Navid och Ghassan. Kan säga så här, en bilskola i världsklass. Aldrig känt mig så bekväm med att köra bil någonsin. Rekommenderar starkt. Både Navid och Ghassan är riktigt duktiga lärare, de är pedagogiska, roliga, vill ditt bästa, men viktigast av allt lär dem dig att bli en riktigt bra bilförare.
  Tack så mycket för dom fina orden Vincent ! Själv har du varit exemplarisk på att ta emot och tillämpa instruktionerna, det kommer o bli en bra förare av dig.
  Ha d bäst 👍🤝
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-05-03
  Insamlad av företaget
  Började med enbart erfarenhet från parkeringsplats och tog med hjälp av YDA körkort idag. Navid är en stjärna och hade mer tålamod än jag förtjänade samtidigt som det strukturerat jobbades med att få min körning fullfjädrad. Upplever att man jobbar med att få igenom eleverna så effektivt som möjligt och mjölkar inte ut lektioner för att tjäna pengar (som många andra gör...). Det var verkligen värt investeringen och jag rekommenderar Navid och YDA starkt.
  Tack för en bra feedback Robin 🙏❤ Vi gjort vårt bästa och det blev en bra chaufför av dig👍🏼👍🏼 lyckatill med livet som du har framför dig önskar
  /Navid
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-04-24
  Insamlad av företaget
  Great school! Very well organized! I passed my driving test from the first try. Navid has special approach to every student which makes the study easy and fun. Highly recommend!
  Thanks A lot for the lovely coment Olha! Drive safe and have a good life 🙏👍🏼 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-04-16
  Insamlad av företaget
  I must say that the coach is a great guy as a person. He had a good sense of teaching and help you to inplement the skills naturally. Very friendly intractive learning atmosphere. He is multilingual that solves many problems. One important thing is that he also acknowledges your progress and give you good positive energy and confidence. Very good I would say.
  Thanks alot Aili for Your awsome feedback that made me proud.
  Bless U and Goodluck!
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-04-13
  Insamlad av företaget
  Att välja YDA som min körskola var det absolut bästa valet jag gjort i mitt liv.

  Det finns litet fel med RECOs hemsida för att man kan ge bara ge 5 stjärnor men YDA förtjänar 6 stjärnor.

  Två perfekta körskolelärare och en jätte trevlig assistent gjorde mig till en bra förare.

  Tack Navid, Ghassan och Rahila för all hjälp. :)
  Tack själv Ali! Nu har du äntligen fått ditt körkort :) Nu börjar nästa lek och det är att behålla körkortet ;)/Lycka till Nu👍🏼🌹 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-04-05
  Insamlad av företaget
  Great experience and excellent teaching!
  Gilla
 • BALWINDER SINGH B
  skrev om Your Driving Academy
  2021-03-29
  Spontant omdöme
  Driving lessons given were very informative and detailed. They teach the basics so very well that it sticks to mind so easily. Navid has been a wonderful instructor. His way of teaching is really awesome.I would really recommend YDA as preferred training school.
  Thanks Balwinder! You was an awsome student to teach... Good luck with Your driving and dont forget to recomend Us to the once You know are in need of licence. Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-03-28
  Insamlad av företaget
  Driving lessons given were very awesome and helpful. They work on basics and make sure it's well understood. This has helped me a lot. Navid is very awesome person and instructor...I would really recommend YDA as your training school
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-03-28
  Insamlad av företaget
  Bästa läraren! Hjälpte mig jättemycket för att kunna ta körkort. Lärde mig fort och tydligt för att bra pris👍
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-02-18
  Insamlad av företaget
  I took a complete set of driving lessons with YDA for my driving test. From the registration to the test the lessons and support was great. Ghassan and Navid taught me what I had to learn patiently and systematically. And finally I passed the test in my first try.
  Overall experience was great and I highly recommend their services!

  Cheers!
  Good luck Ranga and drive safe, God bless You👍🏼🙏 please recomend Us to Your friends
  Best of luck /Navid
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-02-13
  Spontant omdöme
  Mycket bra körlärare. Även om jag hade kört en del innan kunde körläraren ge många bra råd och tips. Så inför uppkörningen kände jag mig väl förberedd.
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2021-01-25
  Spontant omdöme
  It was a very nice experience. Although I knew driving, I've learned a lot from my instructor, Ghassan, who was really nice and super friendly. I passed my Risk 1 with Navid, who was also wonderful. Don't have any doubt it, go ahead with them.
  Gilla
 • Victor V
  skrev om Your Driving Academy
  2020-07-28
  Insamlad av företaget
  Before the driving test I took 10 lessons with the YDA, to increase my driving skills and to be prepared for the test. All went nice and smooth. Instructors are professional, flexible and friendly, and the car is easy to drive. During the sessions I learned a lot, took the test from the first time and now feel much more confident in the traffic. Even if you have good driving skills, there is a lot to learn and I recommend YDA to do so.
  thanks a lot for Your coment Victor, i got 2 Exellent students ready same day 🙏👏👏👏👏
  Good luck Now drive safe stay safe :)
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-07-28
  Insamlad av företaget
  Kunde inte varit mer nöjd med min utbildning
  Va skönt & höra du va en toppen elev du Filippa, helt ärlit började du köra precis som mig..
  🏆🤗👏🙏 Lycka till nu.. livet har du framför dig /Navid Q
  Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-07-23
  Insamlad av företaget
  Navid är den bästa läraren man kan ha! Pedagogisk och peppande. Jag kan varmt rekommendera YDA/ Lisa
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-07-02
  Insamlad av företaget
  Trevliga, kunniga körlärare som är effektiva under lektionerna och ger bra tips och verktyg för att kunna köra bil tryggt och enkelt. Tog två dubbellektioner innan uppkörning som jag klarade galant utan ett endaste fel. Tack!
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-04-18
  Insamlad av företaget
  Alla som ska ta körkort borde göra det hos Yda och Navid!! Jag tog inte bara körkortet utan hade också väldigt kul när jag gjorde det!! 🤩
  Tack Själv för att du tog.lektioner hos oss Mathilda! Visst hade vi kul?! 🚗💨🤗👍🏼 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-04-02
  Insamlad av företaget
  Jag är supernöjd med Your Driving Academy; jag körde med Navid och 11 lektioner senare (jag hade kört en del privat innan, men det var under lektionerna jag lärde mig som mest) tog jag mitt körkort! :) Jag rekommenderar detta företag varmt.
  Tack så mycket Angelica! Hoppas du hänvisar dina bekanta till oss :) kör som du gör o glöm inte köp din mugghållare ;) Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-03-30
  Insamlad av företaget
  Great driving school! Navid was my instructor for 20+ lessons and those were awesome. Each lesson and situation was supplemented by pro driving tips that you would not find in any book but you will use them every time you get to the wheel. Good cars, nice meeting point, lessons bring joy - definitely recommend.
  Thanks a lot for Your Words Serghei! Im so happy You passed and that without any issues Job welldone,.Goodluck an see You on the Roads 🙏👍🏼🚦🚗💨 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2020-03-18
  Insamlad av företaget
  Jag köpte ett paket med 15 lektioner. Navid, som skötte all kontakt och utbildning, är en perfekt körlärare. Han är pedagogisk och dedikerad. Målet är inte att lära en att klara uppkörningen, utan att lära sig att köra bil för resten av livet. Rekommenderar honom till alla som söker en instruktör.
  Gilla
 • Katarina B
  skrev om Your Driving Academy
  2019-12-11
  Insamlad av företaget
  Man har så kul i bilen och det känns som man lär sig så mycket på ett naturligt sätt. Bästa läraren jag träffat!
  Tack Katarina! Du ska veta att du är min "All Time best student" sög till dig infot som en svamp o tog körkortet på 2 veckor!! Det händer inte varje dag ⭐👍🙏👸 🚗💨 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2019-11-27
  Insamlad av företaget
  The driving lesson with the company was Very crucial and essential for life safety and Swedish road regulatorn and in clear fluent English language. Mr. Naivd , the instructor was Very professionell and virtual IPad information were introduced. Illustration for culture differences in implemeting life Swedish driving reaction and reading Swedish road signs and response to that were introduced. Without these lessons passing the driving test was impossible considering that I did pass the theory test First take .
  Thank You Momtaz! 🙏 it felt good to clear out Your confusion from cultural diffrences and requirements in traffic for You Sir! I will remember You saying "Now Im going to.pass" and You Did 👍🤗 Your Driving Academy
  Gilla
 • Johanna N
  skrev om Your Driving Academy
  2019-11-25
  Insamlad av företaget
  Navid = bästa körläraren! Han tog mig från noll körvana till körkort på bara 4 månader!
  Tack för d Johanna 🙏 va glad jag blir nu 😇 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2019-11-22
  Insamlad av företaget
  Man lärde sig det som krävdes för att ta körkort och för att vara bekväm i trafiken. Dessutom var lektionerna väldigt trevliga.
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2019-11-17
  Insamlad av företaget
  Very friendly and dedicated service.
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2019-11-17
  Insamlad av företaget
  Körlektioner.
  Har blivit bemött på ett professionellt och inspirerande sätt.
  Hade förväntningar att utvecklas och jag tyckte att lektionerna bidrog till det.
  Genomgående väldigt bra upplevelse som bidrog till att jag fick mitt körkort. Bra analys på förbättringsområden.
  Tack för en bra tid Casper du varit en högst ambitiös elev som sög till sig kunskapen som en svamp 🤗🥇🚗💨 Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2019-11-16
  Insamlad av företaget
  Bra och lugn lärare som gick igenom mina styrkor och svagheter. Gav mycket bra feedback som gjorde mig redo till uppkörningen. Även mycket positiv.
  Tack Martin! Vi syns på vägarna ;) Your Driving Academy
  Gilla
 • skrev om Your Driving Academy
  2019-11-15
  Insamlad av företaget
  Jag köpte körlektioner 10-pack och blev mycket bra bemött och har lärt mig enormt mycket. Rekommenderar verkligen att övningsköra hos det här företaget, bilkörningen är mycket lättare nu!
  Tack Nikki! Du lär dig snabbt, jobba mer med teorin så blir det ännu lite enklare 🚘😊 Your Driving Academy
  Gilla