Alma A:
Jag blev bemöt väldigt varmt varje gång och alla var jätte trevliga och det märktes att de alltid ville mitt bästa både för mig själv men också att jag skulle få mitt körkort. De var väldigt organiserade och hjälpte mig när vi kulle boka lektioner samt risk 1 och 2. Jag köpte ett paket med 14 lektionen och risk 1 och 2.
Forsbergs Trafikskola i Kungälv hjälper sina elever till trygga förare med hög kompetens och professionellt bemötande.
Erik U:
Proffsigt bemötande, lyssnade på min förutsättning och satte samman en utbildningsplan utifrån detta. Av egen erfarenhet vet jag att det är en sak att kunna saker o ting i sin profession men det är en helt annan att lära ut! Forsbergs behärskar båda dessa till fullo. Väldigt många tack till mitt BE-kort.
Ismail E:
I took driving lessons with Riham and she was great. She is very knowledgeable and knows how to guide you and show you the proper way to driving here in Sweden so you can be confident in passing the exam and drive with ease. I also did a lesson with Hassan and he is also great.
Felicia U:
Jag började med att köpa guldpaketet där allt ingick så som böcker, risk 1 & 2, bil vid uppkörning och 20 körlektioner. Sedan köpte jag även till fler körlektioner efter jag kört upp alla 20 och då fick jag rabatt på de körlektionerna, vilket jag tycker är bra då det blev ganska många lektioner.
Deras bemötande var jättebra. Jag körde med Nassir och han var bra på att förklara hur saker fungerade i trafiken och vad jag skulle kunna göra bättre. Han gjorde även så att jag fick bättre självförtroende i mitt körande.
Han fårgade också hur det gick med teorin och hur risk 2:an (halkan) gick, så han hade koll hur det gick och så för mig. Hanna som satt i receptionen var jättesnäll och frågade också hur det gick med de olika momenten och även halkan osv.
Mina dagar med körskolan har varit jättebra. Jag hade inte så jättestor koll på körning och hur det gick till på en körskola, men det spelade ingen roll för man lärde sig det, då de förklarade vad man skulle göra och sedan kunde man bara fråga om man var osäker på något. När jag körde var jag även väldigt nervös och ville inte göra några fel, men Nassir pratade med en om vad man gör på fritiden osv så man blev lugn och även om man gjorde fel så sa han att det kunde hända alla och att jag bara ska ta det lugnt.
Han såg även till att jag inte bokade uppkörning och teoriprov för tidigt, utan han ville se till att jag var tillräcklig redo, vilket var bra då jag faktsikt klarade min uppkörning på första försöket.
Bemötandet har alltså varit bra från början och slut☺️
Felicia Ulrich
Välkommen till en trafikskola med över 60 år i branschen! Få en genomgående utbildning som du har nytta av hela livet.
Rikard I:
Linnegatans trafikskola har supertrevliga och duktiga körlärare som får en att känna sig trygg som elev. Fredrik och Patrik ska ha en extra eloge, två riktigt härliga killar som var roliga att köra med och som gjorde att jag till slut tog mitt körkort.
Caroline L:
Rekommenderar absolut körskolan.com till dig som vill ta mc-kort. Underbar, motiverad personal och familjär stämning. De ger pepp och stöd och om du är redo att kämpa så är också de redo att ge dig det lilla extra. Dessutom värdefull access till bra övningsbanor på Åby-parkeringen i Mölndal.
Hanna S:
Trevlig personal från början till slut, stöttande och tillmötesgående från början till slut. Har varit väldigt hjälpsamma och jag har alltid känt mig trygg i trafiken i körskolelärarens sällskap. Kan definitivt rekommendera dem till andra som också ska ta körkort!
Christian G:
Mycket trevligt bemötande. Varit hos en annan innan och det här var mycket bättre. Tiden gick fort och mycket skratt. Lärde mig mycket och har ändå haft körkort i över 30 år!
Eleonor H:
Jag körde med Tommy och Razieh, de var verkligen toppen! De ställer mycket frågor vilket får en att tänka efter, på så sätt blir man mer delaktig i själva körningen. I slutändan blir man säker på sig själv i trafiken. De var också mycket trevliga vilket gjorde det hela roligt! Det var väldigt enkelt att få information och systemet är smidigt. De som jobbar i receptionen är väldigt hjälpsamma.
Jan-erik A:
Jag köpte en Handledarutbildning av Utgöras Trafikskola. Eftersom jag inte deltagit i en sådan tidigare hade jag egentligen inga förväntningar. Mina erfarenheter av utbildningen var positiva och jag tycker kursen var intressant. Bemötandet var positivt och kursledaren både informativ och underhållande. Skulle jag någon gång i framtiden gå en liknande kurs skulle jag inte tveka att välja Utgöras.
Carina S:
Handledarutbildning
Det var trevligt med mycket snack runt omkring fakta men kursen kunde bli effektivare och snabbare med samma info.
Lite för lång i förhållande till nytta.
Maria J:
Kan varmt rekommendera Wieselgrens Trafikskola. Jag bestämde mig vid 43 års ålder att ta körkort. Har varit med om en allvarlig trafikolycka för några år sedan som gjorde att jag hade en rädsla för att köra bil. Jag körde mest med Ari som respekterade min rädsla och la ner hela sin tid och själ på att jag skulle slappna av och känna mig trygg och gick varsamt fram med lektionerna. I slutet körde jag även med Dana som även han är en fantastisk körlärare med sitt lugn och sitt högst pedagogiska sätt att lära ut. Julia i receptionen kompletterade det hela med sin vänlighet, leende och peppning att man klarar faltiskt av detta fast man tvivlar på sig själv ibland. Igår tog jag mitt körkort. Något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag är evigt tacksam för all er tid, hjälp och stöttning och kommer alltid att bära med er i mitt hjärta. Nu när min son snart ska ta sitt körkort finns det bara en trafikskola som jag som mamma känner mig lugn att låta honom gå i och det är Wieselgrens Trafikskola. Jag saknar er redan. Tusen tack ♥
Karin A:
Riktigt urusel. Dåliga på svenska språket och ger få direktiv eller liknande i vid övningskörning. Som sagt - boka inte om ni vill bli godkända och få ert körkort!
NATASHA R:
Det är omöjligt och beskriva hur underbara och bra personalen är på denna trafikskolan! Inte bara snälla och jordnära utan väldigt erfarna och tålmodiga och det märks att de älskar sitt jobb! Bästa trafiskolan utan tvek.
Frida S:
Trevliga lärare som lär ut på en fantastiskt sätt. Tack för hjälpen med mitt körkort. Hade det inte varit för dom så hade jag inte haft något körkort nu. Dom är väldigt populära andra trafikskolor tappar sina elever medan Bästkustens trafikskola bara övar hela tiden med elever. Det kan bara betyda en sak att dom är BÄST.
Samuel Ademola A:
De har några av de bästa trafiklärarna i Göteborg. Undervisningsmetoderna och lärarnas kunskapsnivå är exceptionella. Jag rekommenderar gärna Partille trafikskola till den som vill ha en bra utbildning.
Mads S:
Kände mig så trygg under hela förloppet, blir ju lätt nervöst, men lugn och fin personal får allt att sjunka in och fastna , så man kan slappna av och ha det roligt när man skal lära sig köra bil. Klarade uppkörning och teori i första försök.
Aisha Omar M:
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse på kvilletorgets trafikskola. Från första lektionen till uppkörningen har jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Lärarna är professionella, tålmodiga, pedagogiska och otroligt stöttande vilket gjorde hela inlärningsprocessen smidig och effektiv. Varje gång jag tappade hoppet fanns de där för att peppa mig och ge mig självförtroendet att fortsätta. Tack vare deras stöd, tålamod och engagemang klarade jag mitt körkort, och jag kan varmt rekommendera denna trafikskola till alla som vill ha en kvalitativ, trygg och motiverande utbildning!
Paola M:
Bästa körskolan du kan hitta!
Jag har tagit såväl A- som B-körkort hos dem och med den mycket djupgående kunskap de besitter och deras suveräna sätt att lära ut som anpassas efter dig som individ är det lätt att bli en säker och riktigt grym förare, oavsett fordon. På Z fokuserar de på att eleven skall utvecklas snabbt och få sitt körkort på kortast möjliga tid och deras omtanke gentemot sina elever är utan like.
Om du vill ha en trafikskola du kan lita på ska du definitivt välja Z Motor & Trafik!!