Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag222 omdömen om My Driving Academy Göteborg Frölunda Torg
skrev om My Driving Academy Göteborg Frölunda Torg
Jag körde med Malin på Opaltorget, klarade uppkörningen från första gången. Malin är lugn och tydlig, jätte kunnig trafiklärare. Jag rekommenderar varmt henne!
skrev om
Väldigt trevlig personal, kunnig handledare.
skrev om
Bra personal men lokalen var dålig, Inte hela lokalen men just klassrummet som vi hade utbildningen i var jätte trångt och vi var för många personer i ett litet utrymme, " Jag blev sjuk efter utbildningen p.g.a en förkyld tjej som satt bredvid mig " Men allt annat är helt okej, och självklart jag rekommenderar er.
skrev om
Köpte minipaket i drively och tog riskettan på Frölunda torg vilket var väldigt bra
Hur nöjd som helst!
Lättsamt, lärorikt och suverän personal!
Bra bemötande av alla jag träffade.
Nöjd nöjd nöjd -
Intensivpaket 24 körlektioner, 4 teorilektioner, riskettan och risktvåan
Superbra bemötande! Trevliga och mycket tydlig och bra information.
Jag förväntade mig precis det jag hittills har fått, bra bemötande, en lugn och bra lärare och mycket information.
Superbra upplevelse! -
skrev om My Driving Academy Göteborg Frölunda Torg
Jätte trevligt bemötande. Bra upplägg och innehåll. Trevligt med fik. Kompetent föredragande
Super nöjd. Även fast jag haft mitt körkort över 30 år lärde jag mig nya saker -
Handledarutbildning.
Hade varit bra om kursledaren hade berättat i början att det var mest för handledarna kursen var till för. Ungdomarna var något mindre involverade.
Hade önskat att det hade ingått vad de rekommenderar att man använder för teoriundervisning för de som ska köra privat. Fysisk bok, webb-sida, app el dyl som de bedömer som lämplig. Det finns väldigt många om man söker på nätet så det är svårt som lekman att veta vilken som är bra och inte.
Kursledaren visade ett bildspel, men använde bara en del av bilderna. Hade varit bra att få en länk till bildspelet så man kunde tittat på det i lugn och ro efteråt. -
skrev om
Obligatorisk handledarutbildning låter trist, men kvällen var både engagerade och trevlig (mycket beroende på "läraren"). Bra att ha avbrott ungefär varje timme, fralla och pålägg uppskattades av många (liksom godis på bordet). Bra material och välkomna tips! Tack!
skrev om
Mycket bra kurs, bra lärare och bra kursmaterial.
Mycket "a ha" som man inte tänkt på när man nu ska börja handleda trotts man har lång erfarenhet av att köra bil. -
skrev om
Mycket bra bemötnde, trevlig personal och bra upplägg på kursen.
skrev om
Tycker att utbildningen är viktig!
Hej Ulrika,
Handledarutbildning
Tack för din feedback. Roligt att du påpekar hur viktigt det är med utbildning. Den är till för att få en så säker miljö som möjligt för alla i trafiken.
Ha en bra dag,
Jennie Håman
Drively
Näverlursgatan 11
Resecentrum vid Frölunda Torg
031-12 16 16 Email: hello@drively.se
www.drively.se -
skrev om
Långsamt, oengagerat, gamla och dåliga bilder
skrev om
Bra innehåll men alldeles för lågt tempo. Allt kunde klarats av på mindre än halva tiden.
skrev om
Deltog i Handledarutbildning för körkort. Extremt lågt tempo! Litet innehåll utlagt på nästan 4 timmar. Gamla ppt-bilder, dålig förberedelse. Kursledaren gjorde möjligen sitt bästa men mitt samlade intryck: Riktigt dåligt!
skrev om
Kursens innehåll va ganska värdelöst. Lärde mig inget men man måste ju gå kursen. Hade säkert inte varit bättre på en annan körskola.
Trevlig instruktör i alla fall. -
skrev om
Första gången funkade det så där bra. Nu andra gången är det mer struktur på taxiutbildningen jag läser. Bra mottagene. Bra genomgång före delproven. Bra allmänna tips.
skrev om
Trevligt bemötande, bra upplägg och en allmänt trevlig stund som var mycket givande.
skrev om
Riskettan. Det började inte bra alls, jag
och ett par killar till hade fått fel information på sms, så vi kom dit en timme för tidigt på grund av det. Utöver detta var det trevligt och kändes nyttigt. Det var kul att vi elever själva fick driva utbildningen framåt. Kul att träffa och prata med andra elever. -
skrev om
Handledarutbildning. Seriös med riktiga tips på hur man genomför mängdträningen. Inte något tungt säljsnack, utan mer informativt och klädsamt. Känner stort förtroende för kursledaren och skulle gärna sätta min dotter i förarsätet på hans bil.
skrev om
Handledarkursen var givande och bra upplägg. Nu känner vi oss bättre förberedda på övningskörning.
skrev om
Jag tycker handledarkursen var bra och att den var roligare än vad jag hade trott.
skrev om
Väldigt bra och rolig utbildning.
Bra utbildniin
Mycket profrsionell -
skrev om
Klockrent! Fick godis och fika och läraren va riktigt rolig och trevlig.
skrev om
Riskettan var bra. Jag lärde mig om flera olika risker och faror i trafiken som är lätta att undvika om man bara tänker en extra gång. Mycket nyttig information som jag Kmr ta till mig under min körning framöver.
skrev om
Okej, men för mig Som kört innan och läst teori gav det inte så mycket
Handledarkurs
Mycket bra bemötande
Proffsig och trevlig -
skrev om My Driving Academy Göteborg Frölunda Torg
Den var bra och en bra kursledare. Tack ska ni ha!
handlede
arutbildning för körkort bil -
skrev om
Jag tycker att dem ãr bra o tydligt.kanske lagom fretag .🌷
skrev om
Lagom mycket att tänka på och trevligt ton.
skrev om
Handledarutbildning som var bra.
skrev om
Bra men en smula för lång. Många tips om vad man bör tänka på som handledsre
skrev om
Aktiv traffik skolan är en fint och Sirious skolan bra bemötande bra hjälp och snälla personal .Jag önskar er en bra försätning och lycka till .
skrev om
Bra och informativ utbildning!
Jättebra lärare med lång erfarenhet! -
skrev om
Jag köpte en Handledsrutbildning gör övningskörning privat . Jag och mitt sällskap blev bemötta korrekt och med vänlighet. Aktiv Trafikskolans standard är över det vanliga . Jag kommer att fortsätta handla produkter utav dem.
skrev om
Mycket bra föreläsare som hade bred kunskap och hanterade frågorna sakligt.
skrev om
Handledarutbildningen på Aktiv Trafikskola genomfördes väldigt pedagogiskt och lät de som deltog vara med och komma med egna tankar och idéer kring säker övningskörning och hur man blir mer miljövänlig i trafiken. Jag lärde mig mycket under utbildningens gång och är därför väldigt nöjd med kursen i sin helhet!
skrev om
Handledare utbildning. Bra bemötande, bra utförande . Konkret och lärorikt. Mycket bra utbildare
skrev om My Driving Academy Göteborg Frölunda Torg
Vi är mycket nöjda med handledarkursen jag och sonen gick på.
skrev om My Driving Academy Göteborg Frölunda Torg
Trevlig och pedagogisk handledarutbildning.
skrev om
Väldigt trevligt bemötande bra lärare
skrev om
Jag gjorde riskettan och blev bemött med värme och glädje. Riskettan var väl utförd och var mycket interaktiv, jag kunde inte ha förväntat mig något bättre
Riskutbildning 1 på Aktiv trafikskola:
Bemötandet var professionellt, kunnigt och vänligt.
Jag förväntade mig en strukturerad, lugn och metodisk utbildning, och det var exakt vad jag fick.
Sammantaget en utmärkt utbildningsdag. Rekommenderas! -
skrev om
Jag köpte riskettan och blev bemött på bästa sätt. Jag hade trott att det skulle vara långtråkigt men de gick ganska så fort och jag hade kul tack vare aktiv.
skrev om
Bra och trevlig. Gott om utrymme för samtal och frågor.
Inget att klaga på. -
skrev om
Fick info om grunderna för övningskörning.lokalen var inte anpassad för antalet deltagare
skrev om
Mycket nöjd och tillmötesgående personal samt hjälpsamma.Handledarutbildningen var bättre än jag förväntade mig och är nöjd med inf jag fick. Lagom stor grupp av människor..
Mvh Laila Bulut.. -
skrev om
Väldigt trevligt upplagt och förmedlat. Alltid varmt och vänligt bemötande och professionellt utfört.