Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Redbergs Trafikskola
skrev om Redbergs Trafikskola
En superbra skola där man har kul medans man lär sig.
Alla är trevliga , man känner sig alltid välkommen och aldrig dum när man gör fel.
Lärarna är engagerade, uppmuntrade och förstår att varje elev är annorlunda och anpassar undervisningen efter det. De förstår exakt vad du behöver och förklarar det på ett tydligt sätt. -
skrev om Redbergs Trafikskola
Gör er själva en tjänst och gå till en seriösare kanske lite dyrare trafikskola. Jag fick slösa alla mina pengar där packet efter packet då de aldrig tyckte jag var redo och förlängde processen.
Visade sig att de i slutändan bara la till lektioner utan att fråga först, avbokningar i sista sekund bla. Dom avbokade min uppkörning utan att konsultera med mig först.
Man får ständigt vara efter dom så ni fattar vilket konstigt undvikande beteende. Fall inte för fällan att det verkar trevligt i slutändan kostar det dig tid och pengar...
Spara och gå till andra mycket bättre skolor med elever som faktiskt har tagit körkort inom ett år där max!
Här tog det flera usch...
Rekommenderar starkt almedals trafikskola, seriös personal som gör upp ett plan tillsammans med dig med uppföljning och jag är snart klar med min körkort efter väldig få veckor där ! -
skrev om Redbergs Trafikskola
Det är omöjligt och beskriva hur underbara och bra personalen är på denna trafikskolan! Inte bara snälla och jordnära utan väldigt erfarna och tålmodiga och det märks att de älskar sitt jobb! Bästa trafiskolan utan tvek.
skrev om Redbergs Trafikskola
Duktiga och pedagogiska killar, men framför allt lugna och tålmodiga.
Rekommenderas! -
skrev om Redbergs Trafikskola
Otroligt duktiga lärare! rekommenderas starkt!