Jarla Trafikskola

Jarla Trafikskola

4.8 / 5 baserat på 1451 omdömen
Våra välutbildade och pedagogiska trafikskolelärare har sedan 1975 gjort sitt yttersta för att utbilda våra elever till trygga och säkra förare. Läroplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsens och vårt mål är att ge varje elev en effektiv och lönsam utbildning: snabbt, bra och till ett rimligt pris.

Vi erbjuder utbildning för bl.a. personbil, motorcykel, moped och bil med tungt släp. Välj själv om du vill ha en traditionell körkortsutbildning eller en intensivkurs. Vi har flera olika lösningar för att tillmötesgå dina önskemål.

Jarla Trafikskola bryr sig om kvalité och miljö!
Sveriges Trafikskolors Riksförbund har utifrån Företagarnas Riksorganisations FR 2000 Kvalitets-och miljöledning utarbetat en kvalitetssäkrad standard, utifrån vilken en certifierad trafikskola ska arbeta efter. Det som omfattar denna standard är att trafikskolan har ett ledningssystem för kvalité och miljö.

Hör av dig till oss när du vill ta körkort i Stockholm!

Utmärkelser

1451 omdömen om Jarla Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2013
 • 2023-03-24 Spontant omdöme
  Jag körde med Jarla Odenplan och är jättenöjd. Bra upplägg, struktur, trevliga lärare och bra service. Särskilt tack till min lärare Sokrates som har vart suverän på alla sätt och vis. Tack!
  Tack Ludvig för dina fina ord. Nu är körkortet ditt och det har varit trevligt att haft dig som kund hos oss. Sköt om dig.

  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-03-24 Spontant omdöme
  Jag har haft en toppenupplevelse på Jarla i Gullmars! Med Ercan och Görans hjälp, och även på slutet Kents, har körlektionerna både varit lärorika men också roliga. Körde upp via körskolan som även bokade riskettan+risktvåan och klarade uppkörningen på första försöket! Så stort tack till alla snälla förstående lärare och även tack till Marita som styrt om mitt schema och stått ut med mitt krångel!

  Rekommenderar varmt!!! Ses på vägarna!
  Selma
  Tack Selma för vi fick vara med i din utveckling till en bra förare. Ditt skratt och positivet smittade av sig mellan kollegorna och dom hälsa all lycka till med körkortet. Jag själv önskar dej lycka till vart du än hittar på i livet, ta hand om körkortet.Ses ute i trafiken Jarla Trafikskola
  Gilla
 • 2023-03-23 Spontant omdöme
  Tack för all hjälp, ert stöd och era tips! Tack vare Jarla Trafikskola i Alvik fick jag tips och råd som jag aldrig hade fått om jag bara kört privat. Tack för all hjälp med körkortet!!
  Hej Julia,
  Tack för din fina recension, och att vi fått var delaktiga på din väg till körkortet.
  Ta hand om dig och kör försiktigt.

  Vi ses ute på vägarna!
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-03-22 Spontant omdöme
  Jag hade nöjet att ta körlektioner hos Jarla Trafikskola Alvik med Jenny. Jenny var en fantastisk lärare som gjorde hela körupplevelsen mycket lärorik och rolig. Hon var alltid tålmodig och uppmuntrande, och anpassade sin undervisning efter mina individuella behov och styrkor. Jag uppskattade också hur välorganiserad och professionell Jarla Trafikskola Alvik var som helhet.
  Hej Fredrik, tack för dina fina ord. Det har varit ett nöje att få vara med på din resa till körkortet. Njut nu av ditt körkort och kör försiktigt.
  Vi ses ute på vägarna!
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-03-19 Spontant omdöme
  Skolan i Älvsjö var suverän. Jättefina lärare med stort lugn och ännu större tålamod. Tack vare dem klarade jag uppkörningen på första försöket. Fantastiskt bemötande och service av Sandra vid desken också. Rekommenderas varmt!
  Hej Felix, va glada vi blir för dina fina ord!
  Det var så trevligt att få vara en del av din utbildning och vi hoppas du njuter av körkortet nu.
  Vi ses på vägarna!
  Ta hand om dig, hälsningar från hela Jarla gänget i Älvsjö.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-03-16 Spontant omdöme
  Jag gick hos Jarla Älvsjö och köpte ett av deras paket. Mycket proffsigt och vänligt bemötande. Bra helhetstänk och tydlig kursplan. Jag gick på rekommenderat antal lektioner och klarade uppkörningen på första försöket. Sandra i receptionen var superb och hjälpte mig boka alla lektioner, prov och risk-utbildningarna. Mina förväntningar överträffades. Tack!
  Stort Tack till dig Anton för dina vänliga ord! Vi är så glada att du valde oss för din körkortsutbildning.
  Ha det så fint nu och njut av körkortet och kör förståndigt.
  Hälsningar från hela Jarla älvsjö gänget !
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-03-09 Spontant omdöme
  Hej, jag tog mitt körkort med Jarla i Alvik.
  Är mer än nöjd med körskolan. Min lärare Jenny var hur proffsig som helst. Trevlig och duktigt på sitt jobb. Detsamma gäller Sara som hjälpte mig med bokningar av lektioner, prov och uppkörning. Ska du ta körkort och vill ha det på ett smidigt, lärorikt och trevligt sätt? Jarla i Alvik är stället för dig!
  / Jonathan
  Hej Jonathan, Tack för det fina omdömet och vad roligt att du trivts bra hos oss, det har varit ett nöje att få utbilda dig till en trygg och säker bilförare.
  Kör försiktigt och så ses vi på vägarna, hälsar hela Alviks-gänget.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • 2023-03-07 Spontant omdöme
  Klarade körkortet med hjälp av bästa Darek och Selma på Jarla östermalm! Tack för att ni har haft sån koll och har stöttat mig under dom här månaderna! :)
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-02-28 Spontant omdöme
  Superbra utbildning! Jag hade höga förväntningar och mina förväntningar möttes och överträffades! Tack vare min fantastiska körlärare Sokrates så tog jag körkortet på första försöket! Alla på trafikskolan är jätte trevliga och hjälpsamma :)
  Tack Sofia för ditt fina omdöme och att du har trivts med oss. Vi ses ute på vägarna och sköt om dig.

  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-02-22 Spontant omdöme
  TACK, har försökt i över 20 år att ta körkort. Och så plötsligt händer det, med Jarla Trafikskola Alvik´s fantastiska lärare. Har haft förmånen att köra med alla Telis, Raof, Jenny, Kenneth och Susanne. Utan er hade detta aldrig gått vägen.
  Hej Sara,
  Grattis till körkortet. Tack för att vi har fått utbilda dig till en trygg och säker förare.
  Ta hand om dig och kör försiktigt, önskar hela Alviks-gänget
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-02-15 Spontant omdöme
  Fick mitt körkort idag tackvare min fantastiska lärare Ercan på Jarla Trafikskola Gullmarsplan. Väldigt nöjd med allt hjälp och stöd från skolan, stort tack även till glada Marita på receptionen som löste allt strul med bokning o ombokning direkt.
  Började köra med Göran och fick en väldigt bra grund, därefter fortsatte med Ercan som gav mig otrolig bra tipps.
  Tusen tusen tack, ni gör ett fantastiskt jobb.
  Grattis Sara
  Det har varit jätte trevligt att få ha dig som elev på skolan ditt skratt smittar av sig:) Lärarna och jag hälsar, lycka till med körkortet och ta hand om dig i trafiken.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-02-15 Spontant omdöme
  Jag tog mitt körkort med superb hjälp av Sokrates på Jarla Odenplan. Pedagogisk, tålmodig och en toppenkille. Har dessutom haft väldigt roligt med honom på vägen mot körkortet. Rekommenderar starkt Sokrates och Jarla Odenplan.
  Tack Christian!
  Roligt att du trivts hos oss och varit nöjd med din utbildning. Kör förståndigt och sköt om dig.

  Allt gott till dig från oss här på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-02-15 Spontant omdöme
  Tog idag körkort, mycket tack vara de utmärkta lektionerna jag tog på Jarla Älvsjö. Alla som jobbar där har varit trevliga och kunniga. Extra tack till Tasos som jag tagit majoriteten av mina lektioner med och som varit ett bra stöd genom hela processen!
  Stort tack Alexander för dina fina ord! Vi är så glada att du valde oss för din utbildning.
  Ta hand om dig och njut av friheten som körkortet ger. Kör förståndigt och så ses vi på vägarna.
  Hälsningar från hela Jarla gänget i älvsjö.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-02-14 Spontant omdöme
  Min körskolelärare Darek har varit fantastisk rakt igenom! Han såg fort att jag är en något försiktig person och jobbade med tydlighet och mycket humor mot att jag skulle våga ut i trafiken. Han har också tagit vara på varje lektion och lärt mig många kluriga trafiksituationer som kan uppstå i trafiken i Stockholm, och nu känner jag mig supertrygg i trafiken. Jag kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola på Valhallavägen!
  Gilla
 • 2023-02-02 Spontant omdöme
  Jag har kört med Darek på Valhallavägen och det har verkligen varit såå kul. Jag har längtat varje gång till nästa körning, han gjorde så jag kände mig bekväm vid ratten och ett plus var att vi hade väldigt roliga och intressanta samtal. Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Selma som jobbar i receptionen var extrem trevlig och pushade mig också med mitt körkort. Mkt mkt bra upplevelse, nästan lite tråkigt att inte behöva gå tillbaka igen:)
  Gilla
 • 2023-02-02 Spontant omdöme
  I took 3-4 lessons with Jarla driving school and found each lesson to be super helpful. They cater to your learning needs, for example if there’s an area that you want to focus on or practise extra. Kenneth and Ercan was super accommodating with teaching in English too, much appreciated! The location helps prepare you for different types of roads and reading traffic situations. I would definitely recommend choosing this driving school! Thank you so much!
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-01-31 Spontant omdöme
  Detta hyllningskväde avser Jarla Trafikskola i Bromma där jag nyligen gick för att ta B-körkort.

  Jag hade det stora nöjet att ha Petter och Johannes som lärare. De är riktigt duktiga, pedagogiska och var väldigt tålmodiga med mig - även efter upprepade klavertramp från min sida. Dessutom är de supertrevliga vilket ju är kanon eftersom det blir ett gäng timmar tillsammans i bilen.

  Sen, för att fullända denna härliga trojka, har vi Terese i receptionen med sitt trevliga bemötande som gjorde ett fantastiskt jobb med att planera upp lektioner och fixa så att allt lirade ihop med övriga livet.

  Sista veckan hade jag Johannes och för att få till sista putsen inför uppkörningen flyttade han om i sitt schema så jag fick några sista välbehövliga lektioner och jag grejande uppkörningen på första försöket. Den gemensamma glädjen efteråt kommer jag leva på länge.

  Vi var mycket i Järfälla och övade vilket var fiffigt eftersom det var där jag skulle köra upp så jag blev bekant med omgivningen.

  Om ni bor i krokarna så är min starka rekommendation att höra av er till Terese och boka in en provlektion med någon av ovan nämnda herrar; Jag tror inte ni kommer vilja se er om efter andra alternativ.
  Hej Johan,
  Tack för ett jättefint omdöme, vad roligt att du är nöjd med din körkortsutbildning hos oss! Det har varit en ära att ha dig här. Kör försiktigt nu så ses vi ute på vägarna i framtiden.
  Varma hälsningar från oss alla på Jarla Trafikskola Bromma.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-01-31 Spontant omdöme
  Har övningskört till och från under 10 års tid, när jag gav Jarla i Älvsjö en chans så möttes jag av en supertrevlig recesonist som försökte anpassa efter mitt schema. Sen så fick jag övningsköra med två grymma lärare. För er som vill ta med manuel så rekomoderar jag starkt Tomas och Jessica. Tack vare er två så fick jag självförtroende att våga ta tiorin provet och uppkörningen. Tack så mycket för allt :)
  Stort tack David för dina fina ord! Vi är så glada över att ha fått vara med på din resa mot körkortet!
  Ta hand om dig och njut av friheten som körkortet ger.
  Hälsningar från hela Jarla gänget!
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-01-30 Spontant omdöme
  Fick mitt körkort i fredags! Stort tack till Jarla körskola, Odenplan. Jag körde mest med Sokrates, superproffsig och pedagogisk. Kan varmt rekommendera!
  Tack Judit!
  Roligt att körkortet är ditt och allt gick på första försöket. Sköt om dig och allt gott från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • 2023-01-27 Spontant omdöme
  Körde med Darek på Valhallavägen och är super nöjd. Han lät mig öva och göra misstag utan att jag kände mig dum eller dålig. Tvärt om så kände jag mig allltid toppen efter att vi kört och jag tycker nu att det är roligt att köra. Jag kan se hur mycket jag lärt mig och hur mycket jag utvecklas på så kort tid och känner mig säker ute på vägarna. Fem av fem tummar upp från mig!
  Gilla
 • 2023-01-23 Spontant omdöme
  Körde hos Jarla trafikskola på Odenplan, toppen skola, alltid så hjälpsamma och kunniga!! Körde mest med Sokrates, så galet bra och pedagogisk. Rekommenderar skolan och honom som lärare starkt!! Tack för allt :)
  Tack Astrid!
  Vi ses ute på vägarna och skör om dig.
  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-01-23 Spontant omdöme
  Mycket bra körskola, tog 12 lektioner på Jarla Gullmarsplan och hade körkortet i handen efter ett par månader. Mycket pedagogiska lärare och väldigt trevliga också att köra bil med. Ger ett extra plus till kingen Göran!
  Tack Jakob! Tack för att vi fick vara med att hjälpa dig med din resa till ditt körkort. kingen hälsar:) Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2023-01-17 Spontant omdöme
  Jag rekommenderar starkt att vända er till Jarla Trafikskola Gullmarsplan ifall ni vill ta erat körkort.
  Klarade teorin och uppkörningen på första försöket med deras hjälp.
  Göran och Åke är fantastiska lärare som tydligt visar vad du ska göra för att förbättra din körning. Marita i receptionen är super trevlig och hjälpsam.
  Tack Otto! Roligt att körkortet är ditt och allt gick på första försöket. Sköt om dig och allt gott från oss alla på Jarla trafikskola Gullmarsplan. Jarla Trafikskola
  Gilla
 • 2023-01-16 Spontant omdöme
  Körde hos Jarla i Älvjsö och hade en fantastisk upplevelse med dem. Hade turen att få köra med varje lärare och måste säga att var och en var minst lika professionell och pedagogisk som den förra. Är väldigt nöjd att jag valde Jarla för mitt körkort p.g.a deras professionalism och bemötande. Enligt mig är det uppenbart att de lär ut för att skapa duktiga och säkra förare och inte bara för att klara uppkörningen.
  Tack Jeremiasz för dina fina ord! Vi är så väldigt glada att du trivdes hos oss.
  Kör förståndigt nu och njut av friheten som körkortet ger.
  Varma hälsningar från hela Jarla gänget i Älvsjö!
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-12-29 Spontant omdöme
  Hej allihopa! Jag tog mitt körkort med Jarla Trafikskola Östermalm och kunde inte vara mer nöjd. Om ni får välja körlärare så välj Darek. Han är både pedagogisk och snäll. Han kanske borde lyssna mer på Coldplay och byta lag (Djurgårdare), men annars är han toppen. Tack för all hjälp!
  Gilla
 • 2022-12-21 Spontant omdöme
  Kära Alla! Ni som önskar ta körkort?! Vänd er till Jarla Östermalm! Började från scratch i somras och tack vare världens bästa körlärare Darek, så fick jag mitt körkort på 1a försöket...TACK !! Du har verkligen stöttat mig genom hela resan. Samt ett innerligt tack till Selma för all omtanke och pepp. Hade inte klarat detta utan er två. Ni är bäst.
  Kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola!
  Gilla
 • 2022-12-13 Spontant omdöme
  Körde upp idag och fick godkänt på första försöket :)) Köpte ett paket med 10 lektioner och bokade alla med Sokrates, en grym körlärare! Han går igenom alla moment och ger många bra knep över hur man kan tänka. Med Sokrates känner man sig både trygg och bekväm bakom ratten, då han inte bara är ens körlärare utan även ens kompis!!!
  Tack Vera för det fina omdömet du gett oss, sköt om dig och vi ses på vägarna.
  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • 2022-12-13 Spontant omdöme
  Jarla trafikskola Odenplan. Bra bemötande och trevlig personal. Min lärare Jojje var stöttande och pedagogisk så jag är supernöjd. Köpte totalt 14 lektioner och körde alla med Jojje. Lärde mig massor och kombinerat med privat övningskörning tog jag körkortet (automat) inom ett år med noll erfarenhet innan.
  Tack!
  Roligt att du trivts hos oss och att vi fått vara med en del på din körkortsutbildning.
  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • 2022-12-08 Spontant omdöme
  Supernöjd med mina körlektioner via Jarla Östermalm. Trevlig reception samt lärare.
  Stort tack till Helen som hjälpte mig hela vägen till körkortet.
  Gilla
 • 2022-12-07 Spontant omdöme
  Supernöjd med mina 6 lektioner med Göran på gullmarsplan. Gav mig alla verktyg jag behövde för att ta hem körkortet.
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-12-07 Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola Gullmarsplan. Jag känner att jag har fått en fantastisk fin utbildning med fokus på säkerhet, ansvar och miljö. Jag körde med Kenneth, Åke, Ercan och Björn som alla var proffsiga, pedagogiska och noggranna lärare. Nu med körkortet i hand känns det tryggt att ha er kunskap med mig på vägarna. Marita i receptionen fixade alla bokningar, schema och upplägg på ett flexibelt och bra sätt vilket var viktigt för mig.
  Hej Christina
  Det har varit ett nöje att följa dig i din resa till ditt körkort. Hur du har utvecklad ditt självförtroende på att du kan ta ett körkort och när du inser vad du klarat av det. Ta hand om dig i trafiken:)
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-11-23 Spontant omdöme
  Jag kom till Jarla, gjorde en test körning, efter det gav dem mig en direkt plan och ett schema för att få mit körkort. Jag klarade påde teori provet och uppkörningen på första försöket, Boom!

  Min kör lärare var Sokrates, han gav av en snäll och bestämd känsla vilket ledde till en lugn stämning. Han såg till att vi lärde känna varandra, vilket underlättade lektionerna. Jag kan lätt rekommendera Sokrates.
  Tack Daniel för dina fina ord om oss. Sköt om dig nu och vi ses ute på vägarna.
  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-11-09 Spontant omdöme
  Köpte fastpris paket och klarade uppkörningen på första försöket!
  Körde med Sokrates och Dejan och båda var fantastiska. De skapade en lugn stämning i bilen samtidigt som dem var aktiva under lektionen och gav mig löpande feedback. Det gjorde att jag ständigt utvecklades och lärde mig av mina misstag.
  hälsningar och tack från en som från början trodde att det aldrig skulle gå!
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-11-05 Spontant omdöme
  Tog körkortet på första försöket med Jarla Odenplan under höstlovet.
  Jag hade Jojje som handledare och kunde inte önskat för någon bättre.
  Lugn, pedagogisk rolig och flexibel . Han ger en handgjord utbildning och vet exakt vad du behöver träna på.
  Rekommenderar starkt Jojje om ni väljer Jarla Odenplan 10/10.
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-10-25 Spontant omdöme
  Jag tog körkortet tillsammans med Jarla Odenplan nu i veckan. Hade Sokrates som lärare och med hjälp av honom klarade jag uppkörningen på första försöket. Han är lugn, pedagogisk och ger bra tips som man i praktiken verkligen får användning av. Kan starkt rekommendera Sokrates och Jarla!
  Gilla
 • 2022-10-08 Spontant omdöme
  Jag skulle verkligen rekommendera Jarla trafikskola. Det är välorganiserat, god kommunikation och mycket flexibelt. Jag har kört med flera olika lärare men framförallt med Jojje. Finns inga ord för att beskriva hur tacksam jag är över att jag har haft turen att få honom som lärare. Han är noggrann, pedagogisk och har lärt mig tips och knep som jag kommer ta med mig resten av livet. Han anpassar körningen efter dig och dina behov och ser direkt vad man behöver utveckla. Han är inte bara otrolig som lärare utan också som människa. Samtidigt som man lär sig mycket, har man också väldigt kul på Jojjes lektioner. Jag har personligen haft en ganska skakig körkortsresa men Jojje har ALLTID funnits där och uppmuntrat. Det är min absoluta övertygelse att du inte hittar en bättre trafiklärare (eller människa). Rekommenderar 110%.!
  På vissa av våra lektioner har Julia också varit med som praktikant. Trots att hon är nyexaminerad känns hon väldigt erfaren. Hon är pedagogisk, lugn och jag jag kommer att ta med mig mycket från våra körningar tillsamman
  Gilla
 • 2022-10-06 Spontant omdöme
  Jag har tagit körkortet tillsammans med jarla odenplan, hade Sokrates som trafiklärare. Från första mötet med Sokrates kände jag på mig att han va en väldigt bra lärare, Sokrates kan kommunicera och lära ut på ett väldigt bra och pedagogisk sätt. Jag har känt mig bekväm och hörd från första början till kortet var taget. Utbildnings planen var satt tillsammans med Sokrates och fungerade utmärkt. Jag kan verkligen rekommendera Sokrates som bästa läraren där.
  Gilla
 • 2022-09-30 Spontant omdöme
  Extremt nöjd med Jarla Trafikskola Vasastan! Bra organisation för att lyckas med körkortet. Hade tur att ha Jojje som lärare, tror att det är svårt att inte matcha med honom, som lärde mig många tips och efter en analys av min körning fokuserade och prioriterade dem olika momenten för att nå en trygg, säker och samtidigt rolig körning. RECOmmenderar honom 100%. Stor tack! Rodolfo
  Gilla
 • 2022-09-27 Spontant omdöme
  Jag vill tacka Jojje och Johan från jarla trafikskola som lärde ut på ett pedagogiskt och roligt sätt så att jag kunde ta mitt körkort snabbt
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-09-27 Spontant omdöme
  Augusti bestämde jag mig att ta körkort- jag köpte 8 lektioner och bokade först med Ali på Odenplan. Det visade sig då att jag behövde "putsa på grunderna". Efter första lektion bestämde jag (med Alis hjälp) att ta en 3 veckors intensiv MEN det behövde vara så fort som möjligt då jag skulle byta jobb och vill inte köra när jag var ny på jobbet. Receptionisten fixade en schema som funkade för mig samma dag inkl körprov och kunskapsprov.

  Ali och Sokrates var mina lärare under hela period och var positiva, pedogogiska, lugna, och skitsnälla. De tröstade mig när jag grät av frustration och peppade mig när jag gjorde bra. Jag lärde mig göra de svåraste manöver med deras tips och tricks (fickparkering blev så lätt!).

  Jag fick köra upp den 26 Sep i Järfälla.
  Tack vare kompetensen, pedagogiken, och personalen på Jarla trafikskola Odenplan blev jag godkänd på första försöket och! nästan lika viktigt så känner jag mig som en självsäker och kompetent förare när jag ska nu ut på vägarna.
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-09-21 Spontant omdöme
  Jag kan verkligen rekommendera Jarla Trafikskola! Min körlärare Jojje var väldigt bra! Han var pedagogisk, tydlig och gjorde det roligt att köra bil. På Jarla odenplan hade jag möjlighet att köra på kvällar vilket passade mig som jobbar heltid. Skolan bokade upp allt efter mina behov och utvärderade under tiden.
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-09-19 Spontant omdöme
  Trodde aldrig att jag skulle lyckas ta körkort och vägen dit var inte lätt, lyckades först på tredje försöket och det tack vare körläraren Petter på Jarla Stureplan. Han var pedagogisk, noggrann och lugn. Blev dessutom alltid trevligt bemött i receptionen av Per och alla andra, det märktes att de ville att man skulle lyckas. Kan starkt rekommendera Jarla!
  Gilla
 • 2022-09-12 Spontant omdöme
  Rekommenderar STARKT Jarla Odenplan!
  Ville ta körkort under sommaren och de hjälpte mig direkt att fixa ett schema som passade. Tog körkortet på första försöket efter ca 6 veckor med bästa läraren Jojje; en otroligt pedagogisk lärare som skapar en säker miljö där man verkligen lär sig av sina misstag. Han gick verkligen above and beyond och såg till att jag var mer än säker i varenda moment. Dessutom en riktigt härlig människa som gjorde lektionerna något att se fram emot.
  Vill också nämna supertrevliga receptionisten Hannah som hjälpte till mycket för att allt skulle gå smidigt.
  Tack för allt!
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-09-11 Spontant omdöme
  Sista veckorna innan uppkörning körde jag med Jojje och tack vare honom har jag idag körkort.
  Jojje såg exakt vad som saknades i min körning för att klara av uppkörningen och han hjälpte mig med det på ett proffsigt och pedagogisk vis. Kan verkligen rekommendera Jojje om man ska köra via Jarla Odenplan.
  Gilla
 • 2022-09-10 Spontant omdöme
  Högsta betyg för den här körskolan då jag lyckades med såväl teoriprovet som uppkörningen på första försöket som småbarnsförälder som arbeter heltid. Vänliga och trevliga lärare och receptionister. Flexibelt och bra bokningssystem. Mjukvaran för teorin var mycket användbar. Slutligen var det nyttigt att få köra i innerstan. Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2022-09-07 Spontant omdöme
  One of the best trafikskola in the center of Stockholm city. Right from the test lesson, till the day of driving test, Jojje has been a really good teacher and mentor. He is calm and observant teacher, with years of experience behind him. After the lessons, I felt confident at the day of test, and was able to pass the examination on the first attempt.
  I'd definitely recommend Jojje and Jarla trafikskola for driving lessons.
  Gilla
 • 2022-09-05 Spontant omdöme
  Mycket bra körskola! Tack vare min bästa körlärare Jojje tog jag mitt körkort på första försöket. Kan varmt rekommendera att ta körkort med hjälp av Jarla!
  Tack, roligt att du har ditt körkort och att du varit nöjd med oss.

  Allt gott till dig från oss alla på Jarla trafikskola Odenplan.
  Jarla Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-09-01 Spontant omdöme
  Idag har jag tagit körkortet och det skulle jag aldrig kunnat göra utan min instruktör Sokrates, han har verkligen hjälpt mig med allt. Rekommenderar starkt Sokrates extremt bra lärare/instruktör och jätte bra människa!!

  Ett stort tack till Derya som jobbar i receptionen hon hjälpte mig alltid med att hitta tider för lektioner och snabb service!!

  Rekommenderar Jarla trafikskola starkt!!!
  Gilla
 • skrev om Jarla Trafikskola
  2022-08-24 Spontant omdöme
  Nu är körkortet äntligen taget! Jag har kört med Jarla Östermalm i ungefär ett år och varvat med övningskörning hemma. Adam Boman var min körskolelärare majoriteten av tiden och har varit ett väldigt bra stöd. Han är lugn, tydlig och bra på att motivera! Som småbarnsförälder som jobbar heltid har det varit svårt att få ihop det med lektionerna. Jag har oftast kört kl. 7:00, innan jobbet. I slutet erbjöds lektioner på lördagar men det hade varit bra med eftermiddagslektioner efter jobbet. Ett minus har varit priset, ofta finns det deals men priset per lektion tycker jag är för högt. I övrigt har jag haft en bra helhetsupplevelse. Tack igen Adam för tid stöd under denna period!! :)
  Gilla
 • 2022-08-22 Spontant omdöme
  Äntligen med körkort! Har tidigare kämpat fram och tillbaka och det har inte varit lätt. La allt på is några år och jag tog upp det i våras igen, sa nu måste jag ta detta körkort. Jag tänkte "oj vem ska jag köra mina lektioner med?" Jarla Trafikskola kändes helt rätt, klickade direkt! Jojje är bästa körkortsläraren - sansad, snäll, professionel, en stjärna! Han får en att känna sig trygg och lugn. Bättre trafikskola och trafiklärare kan man ej be om! Tack Jarla Trafikskola och Jojje för att ni är så bra bra, heja!!
  Gilla