Jarla Trafikskola

Jarla Trafikskola

jarlatrafikskola.se
  • BadgeFourteenYears
1 776

Våra välutbildade och pedagogiska trafikskolelärare har sedan 1975 gjort sitt yttersta för att utbilda våra elever till trygga och säkra förare. Läroplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsens och vårt mål är att ge varje elev en effektiv och lönsam utbildning: snabbt, bra och till ett rimligt pris. Vi erbjuder...

1776 omdömen om Jarla Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2013

Ingrid L
Skrev om Jarla Trafikskola

Stort tack till Jarla trafikskola i Alvik för god service och stöd. Ett extra stort tack till Ali vars lugn och pedagogik hjälpte mig att klara körprovet vid första försök.

Natnael Beza Y
Skrev om Jarla Trafikskola

Seriös trafikskola med hög kompetens bland körlärare.

Clara A
Skrev om Jarla Trafikskola

Jättebra skola, klarade min uppkörning på första försöket!

Melissa Ü
Skrev om Jarla Trafikskola

Otroligt trevliga lärare och personal! Bemötandet är underbart och man får stöd och hjälp genom hela körkorts resan! Rekommenderas starkt!

Mia Solveig Miyako Ö
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag hade en otroligt duktig och pedagogisk körlärare, bästa Rimon! Fick bra tips i området jag skulle köra upp i. Jag blev även mer självsäker i min körning med hjälp av min lärare och det var avgörande för att jag klarade uppkörningen!

Izabell Yelda S
Skrev om Jarla Trafikskola

Bästa trafikskolan jag haft, så omhändertagande, väldigt proffesionella, noggranna, lär upp väldigt bra. Klarade körkortet på 1,5 månad.. mycket tack vare Caroline som jag hade som handledare. TACK❤️

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis ännu en gång Izabell! Tack för de varma orden och för att du valde oss! Caroline tackar så mycket och vi alla på Jarla Älvsjö önskar dig ett stort lycka till i trafiken!! :) Ha en jätte fin sommar!

Jonas Gunnar Wilhelm M
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag vill tacka alla på Jarla Bromma för all hjälp och stöd jag har fått för att uppfylla min dröm att ta MC-kort. Det tog "bara" 36 år men nu har jag det. Jag vill speciellt tacka Nea för all hjälp med planeringen av körlektionerna. Jag vill även tacka Johannes, Petter, Janne och Kenta för deras tålamod och tips/trix med min körning. Vi ses på vägen.

Kristian Miguel O
Skrev om Jarla Trafikskola

Riktigt bra och professionellt. Lambros chefen riktigt legend. Stark rekommendation. Stort tack till Roffe och till Krister mc legenderna, underbara trafiklärare.

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis ännu en gång Kristian! Tack för de fina orden och för att du valde oss! Vi alla på Jarla Älvsjö önskar dig ett stort lycka till i trafiken! :) Ha en jätte fin sommar!

Sophie B
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag är supernöjd med Jarla Trafikskola! Alla har varit trevliga och hjälpsamma, och jag har verkligen känt mig väl omhändertagen hela vägen. Ett extra stort tack till min körlärare Sokrates! Han är lugn och väldigt pedagogisk. Han fick mig att känna mig trygg bakom ratten och trodde på mig även när jag tvivlade på mig själv. Varje körlektion var både lärorik och motiverande, och tack vare honom kände jag mig verkligen redo för körprovet. Jag kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola, och har du möjlighet att köra med Sokrates så gör det – han är grym!

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet Sophie! Det gör oss väldigt glada över att höra att du trivdes här på Jarla Odenplan. Sokrates tackar så mycket för dina varma och fina ord. Ha en fin sommar, vi ses i trafiken! Hälsningar från oss alla på Jarla Odenplan :)

Ellie Matilda M
Skrev om Jarla Trafikskola

Jättebra och trevlig personal som har varit jätte snäll och hjälpsamma under hela processen. Från teorin till uppkörningen. De har verkligen varit bra på att förklara och se till så man förstår. Kan verkligen rekommendera

Charlotta Ingrid Marianne S

Jag kan verkligen rekommendera den här körskolan! Jag körde med Telis under hela min utbildning, och allt var strukturerat, tryggt och professionellt. Han var tydlig, noggrann och pedagogisk, vilket gjorde att jag kände mig väl förberedd inför körprovet. Att köra med Telis och välja Jarla var som att ha ett helt team som stöttade mig hela vägen. De gav mig både självförtroende och vägledning från första körlektionen tills jag klarade uppkörningen. Jag är väldigt tacksam för deras pepp och kan varmt rekommendera dem till alla som vill ta körkort.

Svar från Jarla Trafikskola

Hej Charlotta, Tack för de varma orden och för att du valde oss! Telis tackar så mycket och vi alla på Jarla Odenplan önskar dig ett stort lycka till i trafiken!! :) Ha en fin sommar!

Fredrik Olof Erik A
Skrev om Jarla Trafikskola

Väldigt bra bilskola! Jag körde på Kungsholmen där alla lärare var trevliga och hjälpsamma, speciellt tack till Otti som gav mig väldigt bra förutsättningar till min uppkörning som jag klarade. Rekomenderar denna skola starkt.

Svar från Jarla Trafikskola

Hej Fredrik Vi tackar för ditt fina omdöme och för att vi fick hjälpa dig med din körkortsutbildning. Du klarade allt perfekt enligt plan: Vi önskar dig en skön sommar med mycket bilkörning :) Hälsningar från oss alla på Jarla Kungsholmen!

Emil F
Skrev om Jarla Trafikskola

Tydligt upplägg och välplanerat. Väldigt smidigt med ombokningar vid behov i samarbete med deras support. Extra stort tack till Kenneth, men även Theo och Ali för riktigt bra tips och upplärning.

Mathilda Marie R
Skrev om Jarla Trafikskola

Super bra upplevelse och bra körskollärare! Klarade uppkörningen på första försöket tack vare dem och bästa läraren Rimon.

Shirin A
Skrev om Jarla Trafikskola

Jarla är bäst och proffs på det de gör!! Bemötandet av Catharina i receptionen gör att man alltid känner dig välkommen! Sen hade jag världens bästa Otti som lärare som på ett lugnt och pedagogiskt sätt lärde mig allt jag behövde som förare. Hon var även en superbra coach och peppade mig hela vägen. Jag började som osäker och rädd och kom ut ur andra sidan med körkort på första försöket!! Tack för allt!!

Svar från Jarla Trafikskola

Hej Shirin. Tack för att du valde oss att hjälpa dig med din körutbildning. Vi är så glada att du är i mål nu. Du har varit jätteduktig och modig. Fortsätt att köra så ofta som möjligt så att du underhåller din körning. Vi önskar dig en superbra sommar hälsningar Catharina, Otti och alla andra på Jarla Kungsholmen!

Lova M

Suuuper bra! Bästa Rimon hjälpte mig(:

Morgan Nils Erik B
Skrev om Jarla Trafikskola

Bra utbildning och personal, lite svårt att boka uppkörningstider men så kanske det är med alla trafikskolor. Jag klarade provet på första försöket tack vare utbildningen och körlärarna lärde mig mycket om trafiken. 4,8/5

Malva Sonja Norah R
Skrev om Jarla Trafikskola

Med hjälp av bästa körläraren Rimon, på Jarla Östermalm, som gav mig ett lugn och pedagogisk stöttning på lektionerna, men även en hel del skratt, så har jag nu mitt körkort. Jag har haft några olika körlärare, men ingen är så bra som Rimon. Så jag kan varmt rekommendera honom och då även Jarla Östermalm.

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet, Norah! Tack för ditt fantastisk omdöme, det betyder mycket för oss! Kör försiktigt nu och ha en fin sommar :)

Emelie A
Skrev om Jarla Trafikskola

Såå himla bra. Verkligen hjälpsamma och vill ditt bästa! Hade Rimon under hela tiden och han var världens bästa trafiklärare och gjorde att man trodde på dig själv!!

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet Emelie! Det gör oss otroligt glada att höra att du kände dig väl omhändertagen och att Rimon kunde stärka ditt självförtroende bakom ratten! Tack för att du valde Jarla Trafikskola-vi önskar dig många härliga och säkra mil samt en riktigt fin sommar!

Clara N
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag har haft en väldigt bra upplevelse med Jarla trafikskola på Kungsholmen. Jag klarade min uppkörning i Farsta på första försöket och tror det har mycket att göra med all stöttning från trafikskolan. I början när jag skulle börja övningsköra hade jag en hel del frågor som jag fick otroligt bra hjälp med, inte bara svar utan direkt vägledning och tips. Kan starkt rekommendera Otti som trafiklärare, hon var strukturerad och tydlig hela tiden vilket gjorde mig lugn och säker, hon såg även till att alla mål vi satte upp fullföljdes.

Svar från Jarla Trafikskola

Tack Clara för ditt fina omdöme och tack för att vi fick förtroende att hjälpa dig med din körkortsutbildning fram till ditt körkort. Allt gick enligt plan. Du var jätteduktig. Vi önskar dig en skön sommar. Hälsningar alla vi på Jarla Kungsholmen.

Niclas H
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag tog körkort med Jarla Trafikskola i dag! Det var en väldigt bra upplevelse som jag starkt kan rekommendera. Dom la upp en plan utifrån mina förkunskaper och hjälpte mig med en helhetslösning som tog mig hela vägen till ett godkännt förarprov och körkort. Jag kände att Jarla Trafikskola och min körlärare var väldigt engagerade och hjälpte mig på all sätt för att jag skulle uppnå kunskapskraven. Om du funderar på att ta körkort kan jag starkt rekommendera Jarala Trafikskola Östermalm på Valhallavägen :)

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet Nicklas! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade den personliga planeringen och stödet genom hela din utbildning. Att du kände dig trygg och väl förberedd hela vägen fram till körkortet och tack för att du rekommenderar Jarla Trafikskola. Vi önskar dig många säkra mil och en riktigt fin sommar!

Per Magnus S
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag hade en otroligt bra upplevelse hos Jarla Kungsholmen. Fantastiska och hjälpsamma körskollärare som var otroligt bra på att uppmärksamma en på sina egna brister och hur man åtgärdade dem. Jag fick hjälp med en superbra planering för teori och lektioner hela vägen fram till körprovet och jag har upplevt alla på Jarla Kungsholmen som otroligt stöttande. De är noggrann, kunniga och hjälpsamma och jag kände mig helt trygg med att jag var redo när det var dags för körprov.

Svar från Jarla Trafikskola

Tack Magnus för ditt fina omdöme och för att vi fick förtroendet att hjälpa dig med din körutbildning som resulterade i ett körkort :) Bra kämpat av dig! Alla vi på Jarla Kungsholmen önskar dig en fin midsommar och en härlig sommar! Vi kanske ses ute på vägarna! :)

Harald Mats H
Skrev om Jarla Trafikskola

Riktigt bra trafikskola, täcker alla steg till körkort bra, och ger den stöd man behöver. 10/10!

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet Harald! Det gläder oss att du är nöjd med utbildningen och att du upplevde att du fick det stöd du behövde hela vägen till körkortet. Tack för dina fina ord- vi önskar dig många säkra härliga mil samt en riktigt fin sommar!

Evristhenis Dennis Thomas T

Kan varmt rekommendera Jarla trafikskola i Bromma till alla som vill ta MC-kort. Stort tack till Nea för grym planering från start till slut⭐️ Från första lektionen blev jag bemött på ett professionellt, trevligt och pedagogiskt sätt. Lärarna är kunniga, engagerade och väldigt duktiga. Det gjorde att lektionerna blev både givande och roliga. Stort tack till bästa Petter, Johannes och Janne! Mvh Dennis Tsalios

Svar från Jarla Trafikskola

Stort tack för din rekommendation, Dennis! Vad roligt att höra att du är nöjd med din MC-utbildning hos oss- vi önskar dig många härliga och säkra turer på motorcykeln samt en riktigt fin sommar!

Johan Bengt Arne F
Skrev om Jarla Trafikskola

Stockholms bästa trafikskola! Vill rikta ett stort tack till Jarla i Bromma som hjälpte mig att uppfylla en av mina drömmar, att ta mc-kort. Stort tack till Nea för sömnlös administration, du äe en stjärna. Stort tack till Petter, Janne och Johannes, från de första nervösa svängarna på gården till full fart på kurviga vägar. Fantastiska lärare som stöttat och instruerat och som gjorde att uppkörningen gick vägen, fick till och med lite beröm från inspektören. Ses på vägarna😎

Gustav Karl T
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag vill tacka Jarla Bromma för alla visdomsord och utmärkt coachning i alla led. Manövrering på bana, trafiklektioner -jag har bara positiva och lärorika upplevelser. Extra tack till vänliga Nea i receptionen, proffsiga lärarna som jag hade, Petter, Janne och Johannes. Tack vare er kom jag i mål! Med vänlig hälsning, Gustav

Jonas B
Skrev om Jarla Trafikskola

Tog mitt MC-kort hos Jarla i Bromma, prisvärt, effwktivt och väldigt trevliga lärare och övrig personal. Tack så mycket! 😁👍

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till ditt MC-kort Jonas! Det gläder oss att höra att du upplevde utbildningen både prisvärd, effektiv, och du trivdes med våra lärare och vår personal. Tack för att du valde Jarla Trafikskola-vi önskar dig många säkra och härliga mil på vägarna.

Fred T
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag körde hos Jarla trafikskola Östermalm och fick äran att köra med Heval! Han hjälpte mig att klara teoriprovet på första försöket och uppkörning på första försöket! Han vet hur man hämtar ett körkort! Kan verkligen rekommendera att alla tar sina lektioner på detta ställe och tar chansen att köra med Heval!

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet, Fred! Tack för att du rekommenderar Jarla Trafikskola-kör försiktigt och lycka till på vägarna!

Jessica Maria T
Skrev om Jarla Trafikskola

Bästa körskolan i Stockholm! Marias hjälp med organisation av körtider och skolschema är ovärderlig. Alltid hjälpsam alltid bästa tänkbara service. Tack Maria! Heval som körskolelärare är även han den bästa man kan tänka sig. Lugn, proffsig, positiv och engagerad! Bättre blir det inte! Tack Heval!

Mimmi N
Skrev om Jarla Trafikskola

Stort tack till min lärare Sokrates och Jarla Trafikskola för att jag klarade uppkörningen och nu äntligen fått mitt körkort. Sokrates var pedagogisk, varm och snäll - vilket verkligen underlättade då det ibland kändes både svårt och nervöst att lära sig köra. Jag kan verkligen rekommendera Jarla trafikskola och min lärare Sokrates- jag hade nog inte klarat uppkörningen så snabbt utan er. /M

Svar från Jarla Trafikskola

Hej Mimmi, Stort grattis till körkortet! Tack för dina varma ord och för att du valde oss att hjälpa dig med din utbildning. Sokrates kommer att bli väldigt glad över dina fina ord! Ha en fin sommar! önskar vi på Jarla Odenplan! :)

Leontine V
Skrev om Jarla Trafikskola

Klarade min första uppkörning i Farsta tack vare min underbara körlärare Heval. Alla lärare och även dom i reception är väldigt trevliga och ger bra bemötande. Man kände sig trygg och omtyckt av alla. Skulle verkligen rekommendera!!!

Satya Kailani S
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag kan verkligen rekommendera Jarla Trafikskola Östermalm, och särskilt Heval som instruktör! Han är en mycket engagerad och trevlig lärare som var jättebra på att tydligt förklara alla delar av körningen. Tack vare honom känner jag mig nu väldigt trygg bakom ratten :) Skolan och personalen i receptionen var också utmärkta när det gällde kommunikation och att hjälpa mig att boka lektioner. Tack så mycket

Samuel Jonatan J
Skrev om Jarla Trafikskola

Det var en bra utbildning men väldigt trevliga lärare, man lärde sig mycket på en kort tid och lärarna hjälper till och förklarar så att man förstår.

Sophia Isabella W
Skrev om Jarla Trafikskola

Jättenöjd med Jarla! Otroligt hjälpsamma, tillmötesgående och snälla :)

Svar från Jarla Trafikskola

Tack Sophia. Tack för ditt fina omdöme och tack för att du valde oss att hjälpa dig med din körutbildning. Ha en fin sommar med mycket bilkörning :) Önskar vi alla på Jarla Kungsholmen

Elsa A
Skrev om Jarla Trafikskola

Kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola och särskilt Rimon som alltid är lugn, pedagogisk och uppmuntrande!

Rain K
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola Alvik! Theo hjälpte mig sätta upp en plan och sedan också genomföra planen. Med mängdträning blev jag alltmer van och bekväm i trafiken. Så pass att när det blev dags för uppkörningen i Järfälla, så blev jag godkänd på första försöket! Det hade inte gått utan Theo och Jarla Trafikskola Alvik! Jag är evigt tacksam för den hjälpt jag har fått och som nu gör att jag har körkort! Tusen tack Theo och Jarla Trafikskola Alvik!

Svar från Jarla Trafikskola

Tack för ditt fina omdöme Rain och tack för ditt förtroende. Ha en super fin sommar, önskar vi alla på Jarla Alvik :)

Julia E
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag är mycket nöjd med min tid på Jarla Trafikskola och med Otti som trafiklärare. Administrationen har fungerat smidigt, och Otti har varit mycket pedagogisk, engagerad och stöttande. Varma rekommendationer!

Svar från Jarla Trafikskola

Tack Julia för ditt fina omdöme, och tack för att du valde oss till hjälp med din körutbildning du var jätteduktig och allt gick enligt planering. Ha en fin sommar önskar Otti och alla vi andra på Jarla Kungsholmen.

Alice Olivia C
Skrev om Jarla Trafikskola

Mycket nöjd med min tid som elev här. Körde nu i slutet med Otti och tog båda min prov på första försöket. Tycker att deras förberedelse inför körprovet gör att det blur mycket lättar att hålla givet kallt!!!!

Jarla Trafikskola och Alice Olivia C gillar detta
Svar från Jarla Trafikskola

Tack Alice för att vi fick förtroendet att hjälpa dig med din körkortsutbildning! Du var jätteduktig och allt gick enligt plan. Ha det så fint och kör mycket. Vi kanske ses ute i trafiken. Hälsningar från oss alla på Jarla Kungsholmen.

Arvid S
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag hade en mycket positiv upplevelse av Jarla. Mycket proffsig och tillmötesgående administration, och väldigt pedagogiska och tydliga trafiklärare. Jag kan varmt rekommendera Jarla!

Svar från Jarla Trafikskola

Tack Arvid för ditt fina omdöme. Vi är glada att ha kunnat hjälpa dig på bästa sätt på din väg fram till körkortet! Och vi hann bli klara innan sommaren om du önskade! Kör mycket nu vi kanske ses ute i trafiken. Hälsningar alla vi på Jarla Kungsholmen!

Anjelica Magdalena E
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag kan varmt rekommendera Jarla Trafikskola Östermalm! Tack vare deras stöd tog jag mitt körkort på bara 3 månader. Ett extra stort tack till Rimon, som var en väldigt bra körlärare – lugn, pedagogisk och alltid uppmuntrande. Maria i receptionen var alltid trevlig och hjälpsam och fick en att känna sig välkommen. En engagerad trafikskola som jag verkligen rekommenderar till alla som vill ta körkort!

Milo P
Skrev om Jarla Trafikskola

Tipsar starkt om att köra med Janne på Jarla Trafikskola Odenplan. Bästa körläraren jag haft! Väldigt engagerad och pedagogisk samt peppande. Har hela tiden bra koll på dig och pekar på utvecklingsområden samtidigt som han ger positiv feedback på det man gör bra. Mycket tack vare honom klarade jag både teorin och uppkörningen på första försöket. Rekommenderar starkt!

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis Milo, Vad roligt att höra att du är nöjd och att du kände trygg under din utbildning hos oss- Janne kommer bli väldigt glad över dina fina ord. Kör försiktigt nu och ta hand om dig! Hälsningar Odenplan gänget

Sune Elias Waldemar A
Skrev om Jarla Trafikskola

Körde med Heval, super snäll och bra körlärare. Jag hämtade körkortet på första försöket med Hevals hjälp. Tack heval och jarlatrafikskola!

Monica Lynn K
Skrev om Jarla Trafikskola

I cannot recommend Jarla Trafikskola, and especially my instructor, Rimon, highly enough. When I started, I was honestly skeptical about whether I even needed driving lessons, since I’ve held an American license for 22 years. But driving in Sweden is a completely different game, and the test is notoriously difficult. It's not just about being a competent driver; it's about doing everything perfectly. Rimon understood that distinction and prepared me for exactly that. Rimon is calm, patient, detail-oriented, and genuinely...

Stella Dorona F
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag körde med Jarla trafikskola Östermalm och hade Heval som körlärare. Jag kan starkt rekommendera skolan och framförallt Heval som lärare. Han är väldigt snäll och trevlig men jag kände mig framförallt väldigt redo inför uppkörningen och jag har lärt mig väldigt mycket.

Svar från Jarla Trafikskola

Stort grattis till körkortet Stella! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du kände trygg under din utbildning hos oss- Heval kommer bli väldigt glad över dina fina ord. Kör försiktigt nu och ta hand om dig!

Hanna E
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag hade en mycket trevlig lärare hela tiden som hette Rimon. Rekommenderar starkt honom! Jag kände mig förberedd inför uppkörningen eftersom vi kört mycket där jag skulle köra upp. Han var så snäll och peppande. Receptionisten bokade in alla körlektioner jag köpt i paketet beroende på mitt schema vilken var väldigt hjälpsamt. Däremot bokades två som jag inte köpt i paketet in vilket jag skulle önskar blivit mer informerad om. Vid några enstaka tillfällen hade jag en annan körlärare som önskade att jag körde på ett ganska...

Carl-Magnus Rolf S
Skrev om Jarla Trafikskola

Ett stort tack till Jarla Trafikskola Östermalm. Väldigt professionella, trevliga och engagerade. Rekommenderar Heval som bilskollärare, helt fantastisk.

Svar från Jarla Trafikskola

Stort tack för din fina rekommendation- vi är glad att ni upplevde oss som professionella och trevliga, det är precis den känslan vi vill ge alla våra elever. Hälsa Casper från oss alla!

Carl Oscar Wilhelm B
Skrev om Jarla Trafikskola

Kenneth G på Jarla trafikskola i Alvik hjälpte mig att finslipa min körning inför en uppkörning. Lugn och pedagogisk undervisning med många tips som jag inte hade fått lära mig under tidigare övningskörning. Kan varmt rekommendera!

Svar från Jarla Trafikskola

Hej Oscar, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss o höra att du är nöjd med Kenneth och din körkortsutbildning hos oss. Ha det så fint nu så ses vi säkert ute på vägarna framöver! Hälsningar från oss alla på Jarla Trafikskola Alvik

Melvin M
Skrev om Jarla Trafikskola

Haft en jätte lyckad och lärorik tid hos jarla trafikskola. Utan min lärare Rimon som va lugn i bilen tydlig i hans förklaring som ledde till att jag faktiskt klarade uppkörningen. Han gav mig en stark motivation att faktiskt vilja ta körkort. Så hoppas alla har lika tur som mig att få Rimon som sin körlärare!

Matilda N
Skrev om Jarla Trafikskola

Väldigt nöjd med Jarla Trafikskola Odenplan. Trevligt första bemötande och smidigt att boka lektioner. De kan hjälpa dig att boka flera lektioner samtidigt över en längre period, vilket fungerade otroligt bra då man lättare kunde planera sin övningskörning och få en översikt över tidsperioden! Rekommenderar särskilt trafikläraren Sokrates. Pedagogisk, trevlig och lättsam lärare som genuint visar att han bryr sig om sina elever! Han var noggrann med att flera gånger försäkra sig om att jag kände mig trygg i bilen vilket verkligen...

Svar från Jarla Trafikskola

Tack Matilda för de fina orden, viktigt för oss att ge en utbildning som resulterar i att du känner dig trygg och bekväm på vägarna. Njut av ditt körkort och passa på att köra mycket under vårens fina väder. Allt gott från oss på Jarla trafikskola Odenplan!

Nike U
Skrev om Jarla Trafikskola

Jag är jättenöjd med Jarla trafikskola Östermalm! Trevligt bemötande och smidig kontakt när det kommer till bokningar och lediga tider. Jag rekommenderar särskilt Helen då hon är en väldigt trevlig, lugn och pedagogisk lärare.