Trafikskola in Södertälje

8 reviewed trafikskolor in Södertälje municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från trafikskolor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • 4.8
    476 opinions
    Arvid H
    Arvid H: Fantastiskt trafikskola med engagerande lärare som verkligen vill att man ska klara sin uppkörning och som inte försöker lura på dig en massa extralektioner. Väldigt nöjd med min tid där.
  • Driver du trafikskola i Södertälje?

• Jin X
    Jin X: Super bra handledare, väldigt pedagogisk!
  • 4.6
    55 opinions
    Andreas S
    Andreas S: Trevligt bemötande, lnstruktörerna alltid glada o hjälpsamma
  • 5.0
    8 opinions
    Cevan Y
    Cevan Y: Bästa trafikskola så nöjd av allt, så bra förklaringar under utbildningarna, är så duktiga och professionella på det de gör
  • 4.6
    9 opinions
    Jessica K
    Jessica K: Rekommenderar starkt både trafikskolan och Christian som gjorde bokning och planering enkel och smidig!
  • Robert K
    Robert K: Hi S:T Görans! Thank you so much for the drive training , and I will forever be grateful for your help because you’re the reason why I have a smile on my face, thank you for brightening my world BIG UP TO ORSHINA KOURIE my teacher best teacher of all seasons 🤝🤝🤝
  • 5.0
    3 opinions
    Yara Khayri E
    Yara Khayri E: Jag är otroligt nöjd med Centralens Trafikskola! Redan från början fick jag göra en testlektion där de bedömde min körning och såg exakt vad jag behövde fokusera extra på för att kunna bli godkänd. Det gjorde att lektionerna blev väldigt effektiva och anpassade efter mina behov. Lärarna var pedagogiska, lugna och stöttande, vilket gav mig ett stort självförtroende inför uppkörningen. Tack vare deras hjälp klarade jag körkortet på första försöket. Jag hade dessutom två inspektörer under körprovet, men kände mig väl förberedd och trygg tack vare utbildningen. Jag kan varmt rekommendera Centralens Trafikskola till alla som vill ha en professionell och engagerad trafikskola. Stort tack för all hjälp – jag kunde inte ha önskat mig en bättre upplevelse!
  • Driver du trafikskola i Södertälje?

• niklas p
    niklas p: Väldigt trevlig och kunnig personal. Det hjälpte mig till ett C-kort idag, och jag kan inget annat än att tacka för hjälpen.
Show page: