Södertälje Hamns Trafikskola
Vi på Södertälje Hamns Trafikskola har nyligen öppnat vår verksamhet, men vi har över tio års erfarenhet i branschen. Vi kan erbjuda dig en modern, effektiv och prisvärd körkortsutbildning. Hos oss kan du både gå en körutbildning, läsa körkortsteori, gå riskutbildningen eller ta en intensivkurs.
Du tar dig hit enkelt från både Stockholm, Gnesta, Nykvarn och Järna. Våra ljusa och fräscha lokaler ligger nämligen precis intill Södertälje hamns tågstation. Varmt välkommen!
Utmärkelser
411 omdömen om Södertälje Hamns Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Toppen lärare, jag hade Haidar och han hjälpte mycket med min väg till körkortet.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Jag rekommenderar stark trafikskolan och läraren Haidar som är proffs och hjälpsam till alla elever. själv fick lära mig så mycket från läraren Hidar.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Det här skolan är väldigt bra med att lära sina elever på ett bästa sätt.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
En mycket professionell körskola som har en grym service. De är väldigt seriösa samtidigt som de alltid får än att känna sig välkommen tack vare deras goda humör. Jag tog 12 lektioner tack vare att Lillemor pushade mig att våga satsa helhjärtat. Det märks tydligt att de gör de för att man ska lyckas och inte för att tjäna pengar. Lektionerna tog jag med Haidar. Haidar är väldigt pedagogisk och har väldigt många små knep som jag det mycket enkelt att klara av alla trafiksituationer. Han är också alltid på bra humör vilket gör att man känner sig avslappnad under lektionerna och vågar fråga när man är osäker på något. I helhet har de väldigt bra upplägg med en rad olika paketpriser som passar alla. Jag kan starkt rekommendera Södertälje Hamns Trafikskola!
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Väldigt bra trafikskola. Bra pedagoger!
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Rekomenderar denna trafikskola starkt!!! På ca en månad har jag klarat av körkortet med hjälp av Haidar! Seriösa och oerhört hjälpsamma.all kärlek till er ❤️🙏🏽
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Fantastisk trafikskola! Jag hade aldrig klarat körkortet utan Bata som var pedagogisk, kunnig, lugn och noggrann. Det märks verkligen att de vill att eleverna ska lyckas med uppkörningen på första försöket samt att inga lektioner ska köras i "onödan" om en redan kan. Högsta betyg!
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Bästa trafik skolan och bästa körlärare haidar kourie
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Härliga människor som jobbar där och duktiga trafiklärare.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Det är en perfekt trafikskola! De är trevliga människor! Och jätte bra lärare! Speciellt min lärare haidar! Tack för all upplevelse 👍😁
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Lärorik, men det har betydelse vem du har som lärare. Vissa är strängare än andra. Men strängare behöver inte nödvändigtvis betyda bättre. Båda min lärare var snälla och trevliga. De gav mig självförtroendet jag behövde för att klara min uppkörning!
Jag tog 10 lektioner! Det var allt som behövdes. Jag lärde mig vägarna, finslipade min körning och fick viktigast av allt förtroende i min körning. -
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Rekommenderar starkt SHT, speciellt läraren Haider som lär ut på bästa sätt för att klara uppkörningen. Speciellt om man också ska ta i Södertälje så är det smart att gå till SHT.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Fantastiskt på alla sätt. Köpte körlektioner och en intensivkurs, rekommenderar starkt 👍
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Jag rekommenderar trafikskolan och läraren Haidar som är pedagogisk och vill elevens bästa. Han lär ut väl och tar sitt jobb seriöst.
mycket bra trafikskolan👍
De har en fantastiskt körlärare som heter Haider 👌👌 -
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Väl bemött och trevlig handledare
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Bra bemötande och enkel bokning/betalning. Väl genomfört och god hantering av deltagare med olika förkunskaper och förutsättningar. Aktiviteten överträffade mina förväntningar.
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Det var jättebra och lärorikt!
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Mycket bra trafikskola. Pedagogiska och engagerade lärare.
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Utmärkt utbildning och fint bemötande.
Mycket bra
Mycket nöjd
Perfekt -
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
- alla mina frågor besvarades. Intresseväckande utbildning. Bra stämning.
- vi hade inga särskilda förväntningar men jag som elev och mina handledare var nöjda med utbildningen. Vi fick mycket information på ett roligt och tydligt sätt. -
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Lektionen var trevlig. Jag är nöjd. Tack!
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Gick handledarutbildning och den som höll kursen var kunnig och pedagogisk.
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
En utmärkt och mycket givande handledarutbildning som gav en bra utgångspunkt för mängdträningen i körkortsutbildningen
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Blev bra bemött av en kompetent lärare.
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Trevligt bemötande, och läraren har varit mycke bra på att förklara på bättre sätt om trafik reglerna
Så jag skulle helt rekommendera det till alla. -
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Bra utbildare som höll det intressant och informativt under hela sessionen
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Jag köpte både 10 körlektioner + teorierpaketet och klarade uppkörningen och teorin på första försöket! Blev alltid positivt bemött av mycket trevlig personal. Det märktes att de ville mitt bästa! Andra har beskrivit att körskolor bara är ute efter pengar, men den upplevelsen fick inte jag då jag kände att de gjorde allt för att jag skulle klara uppkörningen!
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Blev bra bemött hade bra förväntningar och lärde mig mycke.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Väldigt proffsig och engagerad körlärare, tack Haidar👍
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Fick väldigt fin bemötande, företaget anpassade hela min resa till körkortet efter mina behov och nivå.
Jag hade brister på ganska många delar av min körning. Dom finslipade och gav mig mycket stöd hela vägen.
Jag köpte ett paket med flera lektioner.
Jag rekommenderar körskolan.
Dom gav mig all självförtroende för att bli självständig i min körning. -
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Jag blev bemött på bra sätt..
Mina förväntningar var att ta körkortet före semestern och det blev lyckat
Jag hade roligt samtidigt som jag lärde mig.
Köpte ungefär 25 lektioner vet inte exakt -
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Jag blev bemött jätte bra av alla på trafikskolan. Det var över alla mina förväntning på alla plan. Jag hade två lärare och båda lärde väldigt bra och var väldigt snälla och pedagogiska. jag köpte 13 lektioner.
Mycket bra lärare👍🏽
Mycket bra lärare👍🏽 -
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Thanks Södertälje hamns trafikskola for hosting the safe and enjoyable practical driving lessons 😊 I am glad to get my driving skill taught and toned by an experienced, super cool instructor, and fantastic motivator Charles 😊
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Mina förhoppningar var att få den stöd jag behöver för att kunna ta körkortet. Vilket jag definitivt fick tack vare min lärare Petra. Hon var väldigt lugn och förklarade väldigt tydligt vad jag behövde bli bättre på. När det kommer till lektionerna så köpte jag paket med 10 lektioner så många gånger som det behövdes. Det funkade väldigt bra för mig.
Eva sämsta lärare
Otroligt dålig attityd
Charles bästa bästa lärare -
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Jättebra lärare. Lite dyrt men vart är de inte dyrt. Dom lyssnar på en och ger bra tips.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Väldigt bra trafiklärare, lärde mig väldigt mycket på lektionerna och kände mig mer säker i min körning efter varje lektion.
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Det är den bästa trafikskola, det var dom som det gjorde det möjligt till att jag klarade allting på första försöket! Många kramar till er
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Handledarkurs för privat körkortsundervisning. Bra bemötande och ett bra upplägg. Stort engagemang.
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Det var bra. Kunde varit lite mindre prat om uppkörning.
Engagerad.
Tydlig.
Trivdes med sitt jobb.
Lättsam.
Trevlig. -
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Världens bästa trafikskola utan tvekan! Jag tog en intensivkurs i en annan stad där jag inte lärde mig någonting som kostade mig en massa onödiga pengar. Jag körde upp tre gånger men blev underkänd på alla vilket resulterade till ett självförtroende i botten, men sekunden jag kom till Södertälje Hamns trafikskola så ändrades det. Jag kom till Södertälje Hamns trafikskola prick en månad innan min teoritid skulle gå ut och dom lyckades hitta en uppkörningstid till mig och lära mig det jag behövde veta inför en uppkörning. Jag önskar att jag hade valt denna skola redan från början då dom är proffs ut i fingerspetsarna och vill genuint hjälpa dig. Jag hade aldrig klarat det här utan alla på skolan och det är jag evigt tacksam för! Jag rekommenderar ALLA Södertälje Hamns trafikskola! Tack för all er hjälp! Det är ovärdeligt! ❤️
skrev om Södertälje Hamns Trafikskola
Rekomenderar denna trafikskola starkt!!! På ca en månad har jag klarat av körkortet med hjälp av Petra! Seriösa och oerhört hjälpsamma.all kärlek till er ❤️🙏🏽
Väldigt duktig handledare.
Lärorikt! -
skrev om Handledarutbildning en del av Södertälje Hamns Trafikskola
Det var bra utbildare och bra gav ut imoformationen på ett bra sätt