Trafikskola in Järfälla

9 reviewed trafikskolor in Järfälla municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från trafikskolor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Välkommen till Järfälla Nya Trafikskola – Vi hjälper dig på vägen mot körkort i helt nya bilar!
    Rohan P
    Rohan P: Jag har tagit mitt körkort för manuell bil med stor hjälp från Järfälla Trafikskola. Jag lärde mig köra bil från skiss och instruktören var vänlig och expert och de vet mycket väl hur man får eleven att känna sig bekväm och gör dem skickliga i körning. Jag måste rekommendera Järfälla Trafikskolan till alla som vill ta körkort i Stockholm, Sverige.
  • Driver du trafikskola i Järfälla?

• Sirinan Y
    Sirinan Y: Bästa trafikskola och riktigt duktiga lärare :) Sirinan,
  • Altinkaynak H
    Altinkaynak H: Det var jätte trevligt bemötande allt var perfekt tack för allt mvh Huseyin
  • Krishna C
    Krishna C: Very nice. He really helped me, motivated me in every possible way to get my license
  • 5 opinions
    Catrin Elisabeth G
    Catrin Elisabeth G: Fantastiskt stöd! Kan varmt rekommendera att boka in lektion innan uppkörning. Här fick både handledare och elev bra tips. Det blev godkänt första uppkörningen! 🌺
  • Elsi M
    Elsi M: Proffsiga, kunniga och har koll på läget. Rekommenderar starkt!
  • Abdo T
    Abdo T: Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Ecodrive Trafikskola Järfälla AB. Lärarna är professionella, pedagogiska och tålmodiga. Lektionerna var tydliga och gav mig självförtroende bakom ratten. Jag kan varmt rekommendera skolan till alla som vill ta körkort.
  • 2 opinions
    Elin C
    Elin C: Det finns ingen bättre trafiklärare i Sverige. Han är vägen till körkortet och man får den bästa hjälpen man kan tänka sig. Helt klart!
  • Driver du trafikskola i Järfälla?

• Foroogh N
    Foroogh N: Min upplevelse var riktigt bra, all personal var riktigt snälla och välkomnande, jag är mycket nöjd och fick körkortet på första försöket tack vare lärarens pedagogiska sätt därför rekommenderar starkt till alla som vill ta ett körkort.🌟🌟🌟🌟🌟
Show page: