Nya Järfälla Trafikskola

Nya Järfälla Trafikskola

jarfallatrafikskola.se
  • BadgeSixYears
5.0

Välkommen till Nya Järfälla Trafikskola. Du hittar oss centralt belägna precis vid Jakobsbergs pendeltågsstation, som för din bekvämlighet råkar ligga mitt i provområdet. Det gör att du kommer vara väl förberedd när det är dags för din uppkörning. Våra erfarna trafiklärare hjälper dig hela vägen till AM- och B-Körkort i...

320 omdömen om Nya Järfälla Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2018

Amir Hossein H
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Bästa trafikskolan i Järfälla, de är noggrann och hjälper mycket. Alla lärare var snäll och annorlunda. Tack så jättemycket

Shaho A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag klarade taxikortet idag på första försöket tack vare Järfälla trafikskola. De är bäst och rekommenderar jag de stark till alla som vill ta körkort och även taxilegitimation.

Linnea K
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Alltid trevligt och tillmötesgående bemötande från de som stod i receptionen. Körläraren var tydlig och pedagogisk med en blandning av uppmuntran, tillrättavisning och mycket hjärta samt humor. Tydlig med vilket steg i processen vi var på och vad som skulle krävas för att klara av uppkörningen. Jag kommer att rekommendera Nya Järfälla Trafikskola till alla jag känner som vill ta körkort.

Mohammad N
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Det var en riktigt bra upplevelse, lärarna jobbade hårt för att eleverna skulle lära sig viktiga saker och använda dem. Jag är nöjd med min lärare, de är särskilt uppmärksamma på väldigt små punkter som är viktiga

Daniel E
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Väldigt nöjd med valet att övningsköra hos er. Härlig grupp bland både lärare och receptionister. Trafiklärarna här gör sitt bästa för ens bästa resultat. Valde ett paket med 20 lektioner som inkluderade riskettan och risktvåan. Vad slutar det med, jo körkort såklart. Mycket nöjd över alla lektioner och lärdomar. Tackar hela gänget. Daniel

Niloufar S
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag behövde akut körkort för att behålla mitt jobb, annars hade jag blivit avskedad. Järfälla trafikskola i Jakobsberg och hela Stockholm visade sig vara den bästa trafikskolan för mig. Redan efter första lektionen planerade min trafiklärare noggrant och gav mig en effektiv och skräddarsydd planering för både lektionerna och min uppkörning. Planen passade även min ekonomi, vilket var mycket uppskattat. Jag godkände planen och tillsammans med min trafiklärare arbetade vi mot målet att skaffa körkortet. Tack vare deras engagemang...

Nima I
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag tackar mycket om Järfälla Traffikskolan och alla kunniga personalen som hjälpte mig med att få mitt körkort. Jag önskar er allt gott. Nima

Elsa Johanna H
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Rekommenderar starkt Järfälla trafikskolan! Alla är super trevliga, förstående och stöttande. Har kört med både Raid, Ricky och William men mestadels Zonny. Tack var det dessa klarade jag uppkörningen på första försöket! Zonny har verkligen hjälpt mig hela vägen, gett mig feedback, stöttat mig men också trott på mig vilket har hjälpt enormt mycket!

Saro Zandi B
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Väldigt bra trafikskola. Fick Manuel B-körkortet jätte snabbt eftersom hade jag bästa lärare(Raid). 10 out of 10 learning experience.

Yarsan B
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag tog körkortet på första första försöket tack vare dom.

Eirik Sebastian H
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jättetrevlig personal, både körlärare och receptionister. De lägger upp en bra plan för körningen, och ställer hårda krav för att säkerställa att man verkligen lyckas. Tack vare Järfälla Trafikskola - och framförallt min körlärare Raid - lyckades jag med både teori och uppkörning på första försöket! :)

Svar från Nya Järfälla Trafikskola

Det är fantastiskt att höra att du hade en positiv upplevelse på Järfälla Trafikskola och att du kände dig väl omhändertagen av både körlärare och receptionister. Grattis till att du klarade både teori och uppkörning på första försöket, det är verkligen en imponerande prestation! Tack för att du delade din erfarenhet med oss.

Jenny S
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Rekommenderar varmt denna trafikskola. Började här utan att egentligen ha kört något tidigare och klarade körkortet på första försöket. Alla är otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra och pedagogiska trafiklärare. William - Stort tack för en bra och pedagogisk körutbildning samt roliga körlektioner! Pouna - Alltid lika trevligt att träffa dig i receptionen innan körlektionerna.

Jenifer L
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag älskar den här trafikskolan, och min körlärare var jätte snäll och lärde ut súper bra. Skulle rekommendera trafikskolan till alla. Tack järfälla trafikskola!!

Tara N
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

This is a best driving school in stockholm. Thanks Pouneh at reception. She has always been cheerful and well receiving the customer. Also huge thanks to Naser who has been so patient and educative helping me learning all what is needed to pass the driving exam at the first try.

Daqiq A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

När jag började kunde jag köra lite och tog 22 lektioner totalt. Alla där är väldigt snälla och respektfulla, läraren var absolut professionell, tålmodig och jag har haft turen att ha honom som min instruktör och tacksam för att han gjorde mig till en självsäker förare på vägen. Han ger relevanta tips och extra plus för hans humor, mottagandet är också fantastiskt Jag rekommenderar denna skola till alla unga som gamla.

Sirak N
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Min upplevelse av Nya Järfälla trafikskola har varit jätte bra och min lärare Muzafar var en fantastisk lärare. Han hjälpte mig med allt och utan honom skulle jag inte klarat att ta körkortet. Är jätte tacksam och glad för denna trafikskola.

Clara Maria Å
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Är jätte nöjd med Järfälla trafikskola. Hade Zonny som trafiklärare - han var jätte tydlig med feedback och väldigt pedagogisk. Rekommenderar verkligen körlektioner här! 😊👍🏻

Houssem B
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag har nyligen kört med Nya Järfälla Trafikverket. Först och främst måste jag tacka min körlärare Zonny. En mycket erfaren förare och en toppen lärare. Han har mycket tålamod och en unik förmåga att förstå vad man tänker vid olika situationer i trafiken och kommer med fantastiska tips och tekniker för att bli en bättre förare. Jag måste säga att det har varit en fantastisk resa. Jag kom hit utan att kunna köra och gick ut med körkortet på första försöket. Körskolan gör allting lätt och smidigt för en och skulle verkligen rekommendera till dig som funderar att köra med Nya Järfälla Trafikskola.

Astrid Maja Josefin R
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jätte trevliga i receptionen. Hur bra lärare som helst, speciellt Zonny. Jättebra undervisning och tydliga instruktioner.

Chonoor A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Bästa personalen, de gör verkligen sitt bästa för att man ska lyckas både receptionen och trafiklärarna. har mitt körkort tack vare de. om ni fixa körkortet hos någon som bryr sig om er då har ni hittat räss hos Nya Järfälla Trafikskola!!!

Rebwar M
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag klarade körprovet idag tack vare Järfälla Trafikskola och proffsiga lärare Zonny och William. Trevliga receptionist Pouna jag rekommenderar stark denna trafikskola och dess kompetenta lärare😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mohamad M
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag blev bemött av Järfälla trafikskolan på ett jätte bra sätt samt att alla hjälpte till tills jag nådde mina mål, de hade stora förväntningar på att jag skulle få körkortet och de även stötta till för att man skulle få körkortet på första försöket. Det var helt värt pengarna. Jag skulle rekommendera det starkt att man kör med Järfälla trafikskola.

Mehtab A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Otroligt bra trafikskola. Värmt rekommenderar, mycket bra kunskap hos lärarna. Jag är så nöjd att jag har gjort bra vall just denna trafik skola:) Tack för all er hjälp:)

Mandana M
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

De var jag jätte bra på att lära ut och pedagogiska

Shantia K
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jättebra trafikskola med fint bemötande av personalen och fantastiskt duktiga och kompetenta trafiklärare som utgår fran individens personliga förmåga och gör allt de kan för att hjälpa på vägen till körkortet. Rekommenderar starkt!

Martyk T
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Vill tacka Nya Järfälla trafikskolan för allt stöd som jag fick oss er önskar all lycka för er hjälp som jag fick hos er tack för allt

Nyima B
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Vill bara tack Nya Järfälla Trafikskola som har guidat mig tills jag idag har tagit körkort. Det har varit väldigt lärorikt och roligt på samma gång. Men kunde inte ha gjort det utan Williams ärlighet och stöd. Igen tack så mycket Nyima

Sara A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Blev bemött på ett väldigt bra sätt. Mina förväntningar var att jag ska klara uppkörning och lära mig att köra. Jag tycker att skolan var väldigt bra och att min trafik lärare vara väldigt engagerad i att lära mig.

Foroogh M
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Ni är bäst verkligen! Jag tog mitt körkort på första försöket med hjälp av Nya Järfälla Trafikskolan , de var proffsiga och trevliga fick den hjälp jag behövde , från början de gav mig ett bedömning och de höll sig vid, det är väldigt svårt att ge ord på hur bra de är jag kan bara rekommendera alla som vill ha körkort tveka inte välj Ny Järfälla Trafikskolan, tusen tack för allt, jag tog mitt körkort idag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ni borde få 10 stjärnor!

Lara D
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag körde med wiliam navarro. Jag rekommenderar honom starkt eftersom han fick körningen att vara rolig samtidigt som han var petig och noga.

Faran R
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Den bästa trafikskolan som ni kan hitta i Järfälla, jag tog 5 körlektioner och klarade min uppkörning på första försöket. Utöver det de har jättetrevliga körlärare samt resten av personalen som jobbar på Järfällatrafikskolan.

Joseph J

I am very happy and the school was very good 👍 ☺️ 😊 I am very very happy

Habib Mohamadi H
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Tack bästa Järfälla trafikskola teamen ! Jag fick mitt körkort idaaaaaag efter massa försök. Tack för er skickliga team. Booooooom 🤩

Martin A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Det gick väldigt bra, de var trevliga och tydliga. Jag hade ett antal körlektioner och de gick även bra. Jag lärde mig mycket nytt och det var användbart till uppkörningen. De levde upp till förväntningarna.

Spideh A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag tog körkortet tack vare järfälla trafikskola. De planerade allting från start till slut med en intensivkurs. Läraren var pedagogik och han planerade utbildningen till mig tills jag klarade körkortet. Jag rekomenderar stark järftratill dig som vill ha körkortet snabbt och smidigt. 👍💯

Ida J
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag har känt att jag har fått den hjälpen av trafikskolan och mina förväntningar av trafikskolan var att de kunde hjälpa mig att ta mitt körkort till slut. Jag känner att jag har lärt mig mycket om hur jag ska agera i trafiken och även att jag vet hur jag ska köra i trafiken tack vare hjälpen som jag fick från trafikskolan. Jag köpte intensivkurs och sen även massa körlektioner som sedan gjorde att jag tog mitt körkort i år.

Sandip K
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

I had the pleasure of taking my driving lessons from Jarfalla Trafikskola which resulted me being triumphant in the process of getting Swedish DL. Jarfalla Trafikskola has been extremely methodical with their approach with thorough understanding of where a candidate needs improvement!! And specifically I would like to mention about Mr. William who happened to be my instructor!! Mr. William is simply superb, energetic, friendly and have galore of knowledge and expertise in this field! Learning from him was super fun...

CATHARINA S
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Tack Nya Jäfälla Trafikskola, och speciellt tack till Zonny för den fina vägledningen och hjälpen att ta körkortet på första försöket! Alltid trevligt bemötande av personalen och bra upplägg under lektionerna.

Sayed Jalal S
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Bästa trafikskola ever. Väldigt trevliga personal som riktigt satsar att man ska nå målet.

Däria S
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Är jätte nöjd och tacksam. Trevliga personal och man blev alltid trevligt bemött. Fick mitt körkort smidigt och enkelt tack vare Nya järfälla trafikskola. Rekommenderar starkt👍🏼😊

Muhammad F
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

This had been great learning. Institute had been very helpful and also special thanks to Raid Hattab who have been very patient during the lectures. I am glad that I passed my driving test with the help of Järfälla Trafikskola. Thank you!

Hafiz A
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag är väldig glad att jag har körkortet som jag längtat efter. Stor tack för alla personalen och read som jobbar i Järfälla trafikskola.🙏☺️

Mehryar J
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Utmärkta tjänster!!! Tackar de i en evighet för mitt körkort.

Emma Moa W
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Jag köpte 15 lektioner och jag blev väldigt bra bemött, bra lärare som planerade bra och var duktig på att förklara

Nikita N
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Gjorde en intensivkurs över sommaren. Hade William som lärare och är supernöjd, fick körkortet på första försöket, vad mer kan man önska sig! 👍🏽🌟

Emrah T
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Väldigt fint bemötande av personalen! Körläraren jag körde med var väldigt pedagogisk och stöttande genomgående och jag är jättenöjd med att ha valt denna trafikskola att köra med. Rekommenderas starkt!

RAMI O
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Utmärkt skola med bra erfarna lärare och trevlig personal. Rekommenderar starkt. Tack så mycket Muzafar!

SEDIN D
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

En väldigt bra trafikskola som är väldigt tydliga och flexibla med sina tider. Alla där vill verkligen ditt bästa och är sjukt trevliga. Absolut något jag rekommenderar för er som vill komma igång med körkortet.

Amalya H
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Tack för skolans varma attityd

Maide E
Skrev om Nya Järfälla Trafikskola

Super trevlig personal! Köpte 10 körlektioner och vi hann gå igenom allt. Tusen tack till William, som var min lärare under tiden jag var där. Kommer definitivt rekommendera till bekanta!