Var på en annan trafikskolan innan jag kom till Sätra Trafikskola och Sätra Trafikskola har sedan första dagen varit super bra. De har hjälpt mig hela vägen från början, tills att jag klar uppkörningen! Det jag uppskattar mest är deras tydlighet och alltid trevliga bemötande! Stort tack till Yasin och Esra för hjälpen och en stark rekommendation!
Sätra Trafikskola
Välkommen till Sätra Trafikskola! På Stensätravägen 8 i Stockholm hittar du Sätra Trafikskola. Vi hjälper dig att ta dina första steg mot ett körkort. Hos oss hittar du alla de kunskapsbaser som behövs för att få ta ett körkort. Från teori till praktiska moment. Tjänster * Teori * Riskutbildning * Övningskörningar * Lån...
343 omdömen om Sätra Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2020
Emekleriniz için teşekkür ederim.Bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum.Yolunuz açık olsun.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jätte bra trafikskola där de verkligen bryr sig om elevernas bästa. Bästa läraren Yasin man lär verkligen allt med honom😃 Rekommenderar starkt!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Den bästa trafik skolan jag varit med om, dem lär bra och att de är väldigt noggranna med vad dem gör.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Teşekkür ederim herşey için ilk seferde kazandım gerçekten çok iyi öğrettiler her ders benim için mükemmel geçti çok şey ögrendim herkese tavsiye ederim kesinlikle gelin❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa körskolan tog uppkörningen på första försök. Dem lär ut väldigt bra både körning samt teori. Rekommenderas för alla.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jätte bra körskola, hjälper med allting och är super duktiga!!!! Rekommenderar starktttt
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim , çok yardımcı oldular ❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Helt klart det bästa som har hänt min körkortsresa!!! Från start har jag fått otroligt mycket med stöd och hjälp. Trafiklärarna har en grym pedagogisk förmåga som underlättar för en. Jag hade aldrig kört bil innan och tog körkortet inom 1 månad på första försöket. Jag är jättenöjd över mitt val och rekommenderar alla, både nybörjare och även de som kört förut, att välja Sätra Trafikskola. Stort tack till dem!!❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Världens bästa Trafikskola,skulle inte ha klarat något utan er!!Tack för all hjälp och stöd!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Väldigt bra trafikskola, väldigt pedagogiska och bra pris. Samtliga trafiklärare är duktiga och förbereder en för en säker körning och en lyckad uppkörning.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bizim için sonuna kadar gerçekten uğraşan bir ekip. sizin kadar önemseyip her adımda ve her duygunuzda yanınızda oluyorlar. iyi ki sizi seçtim ve bu mutluluğu sizinle paylaştığım için çok mutluyum. sonuna kadar önerimdir!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag klarade båda proven på första försöket. Klarade på kort tid och jättetrevliga lärare som verkligen försöker för elevens bästa. Jättebra lärdom.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
En skola att definitivt rekommendera starkt, skickar inte dig förens du är hundra procent säker på det du gör. Stort tack för er hjälp med körkort resan.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Stort tack till Sätra trafikskola som har hjälpt mig med att ta körkortet. De har varit väldigt stöttande och engagerade under hela processen. Jag vill även rikta ett extra stort tack till Muhsin Alp för hans engagemang och för att han varit pedagogisk i sitt lärande. Rekommenderar starkt!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Çok teşekkür ederim sizilerin sayesinde ehliyeti aldım muhsin abime ayrıca teşekkür ediyorum
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack för allt jätte hjälpsamma lärare
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafik skolona teşekkür ediyorum çok saolun hocalar mükemmel Yasin Alp Muhsin Alp ve Esra Çetin hepsi birbirinden değerli saolun
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafikskola na yardimlari için çok teşekkür ederim sayenizde ehliyeti mi aldim stockholm un en iyi trafik skolani 🙏🙏
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag vill tacka sätra trafikskolan, på grund av hur jag fick möjligheten att veta mina fel och mina styrkor. Trafikläraren är en av de mest generösa personen jag har någobsin träffa. Jag tog Körprovet i Första försöket och detta var på grund av hur bra och hur trafiklärare kämpade för mig
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tycker sätra trafikskolan är den bästa skolan för att lära sig allt om körningen och teorin.jag rekommenderar starkt den här trafikskolan och det är stor skillnad mellan dem andra trafikskolor jag vart på.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra travifik okuluna tesekur ederim ilk seferde ehliyetimi aldim.herkeze tavsiye ederim 👍
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tackar sätra trafikskola jättemycket. Tack vare de. Jag klarade teori och körprov på första försöket. Rekomandera starkt🤍🐣
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tycker att dom är bässtt!! Har varit i en annan trafikskola varit otrevliga och vet inte hur dom bör behandla sina elever, däremot ingen slår sätrass de så tryggt och hjälper verkligen. Uppskattas!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar Sätra skolan. Jag är jätte tacksam för eran stöd på hela vägen. Jag visste från första dagen att jag var på rätt plats. Tack för allt!!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Yasin Abi ve Muhsin abi “ye teşekkür ederim. Herkesin burda Ehliyet almasını isterim Herkese Tavsiye ederim.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafik skola teşekkür ederim herşeyde yardımcı oldukları için caba sarf edikleri için sayenizde ilk seferde ehliyeti aldım
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag är oerhört tacksam att jag hamnade på denna trafikskola, rekommenderas starkt. Hade inte kunnat önskat mig bättre lärare. Framförallt tack till Yasin som har trott på mig mer än vad jag själv har gjort, och han har gjort mig till en av Sveriges säkraste förare, är i evig tacksamhet till er!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Världens bästa trafikskola, väldigt duktiga och kunniga. Allmänt wooow.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag vill tacka Sätra Trafikskolan jätte mycket. Dem är jätte duktiga på sitt jobb. Tack för allt kommer fortsätta rekommendera er för alla. ni gör er jobb så bra sätt.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa trafikskolan, efter flera års misslyckad försök till körkort var det dem som hjälpte mig hela vägen till körkortet, kommer vara evig tacksam
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Başta Yasin hocam olmak üzere tüm Sätra trafikskolan ailesine çok teşekkür ederim. Yasin hocamın emeği, özverisi, sabrı ve güveni benim için çok kıymetliydi bu süreci en güzel şekilde tamamlamam için elinden geleni yaptı.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafik okuluna çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sayenizde ilk seferde aldım herkese tavsiye ederim
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag är evigt tacksam till Sätra trafikskola för att de har gett mig de kunskaper och färdigheter som behövs för att klara mitt körkort. Tack vare professionella trafiklärare lärde jag mig inte bara att köra säkert utan också att följa trafikreglerna och vara en ansvarsfull förare. Vill du ta ditt körkort på kort tid är dörren till Sätra trafikskola alltid öppen.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Appen hjälpte mig mycket, majoriteten av frågorna på teorin va liknande som på appens. Dessutom klarade jag uppkörningen på första med hjälp av de bästa trafiklärarna.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Jag uppmuntrar alla som vill klara uppkörning tränar köra med Sätra trafikskolan ,
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Jag klarade min uppkörning på första försöket, bästa trafiklärare och bästa trafikskola. Tack för hjälpen❤️❤️❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Jag tackar Sätra körskola jätte mycket, tack vare dem tog jag körkortet på första försöket. Rekommenderar starkt till alla som ska ta körkortet. Världens bästa körakola🤩🤩🫶🏼
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Sätraskolana çok tesekkur ederim., herkese tavsiye ediyorum🎉🎉
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Hersey için çok teşekkür ederim. Sabrınız ve emeğiniz için ayrıca minnettarım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Bästa trafikskolan i Sverige, alla lärare är superduktiga och väldigt pedagogiska i deras lärning. 10/10 skulle verkligen rekommendera.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Jag vill tacka sätra trafikskola för att ha hjälpt mig hela vägen till körkortet. Jag rekommenderar starkt, bästa trafikskolan!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Her şey için çok teşekkür ederiz. İlgi ve alakanız eğitim sisteminiz çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Trafikskolan var fantastisk från början till slut! Engagerade och hjälpsamma lärare skapade en trygg och positiv atmosfär. Kände mig säker och motiverad till att lära mig. Tack för alla minnen!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Är väldigt nöjd med Sätra trafikskola, så otroligt proffesionella och pedagogiska som verkligen kämpar för en och anpassar utbildningarna efter elevernas förutsättningar. De ger så mycket motivation och kämpar mer än eleverna och har dessutom så rena lokaler och väldigt bra bilar med hög kvalite, rekommenderar starkt till alla!! ❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Jag kände att man bemötte mig bra genom leende och man tog sin tid för att förklara saker o ting för mig. Jag hade stora förväntningar på Sätra skolan eftersom jag har fått höra mycket beröm om de och de levde upp till det. Rekommenderar starkt
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Jätte bra, rekommenderar starkt klarade uppkörningen på första försöket!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Tack så jätte mycket för allt, rekommenderar starkt Sätra trafikskolan. Dom försöker ditt bästa och kommer alltid vara på ert sida tills man tar den.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
Sätra trafikskolan är så grymma
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna.
emekleriniz ve destekleriniz için her birinize ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun