Vinsta Trafikskola

Krossgatan 28, 162 50 Vällingby — Visa karta

4.4 i betyg av 59 rekommendationer
Hos oss på Vinsta Trafikskola ska du känna dig bekväm från handledarutbildning tills dess att du har ditt körkort i handen!

Vi utbildar för körning i både automat- och manuellt växlad bil och hjälper dig gärna att planera din utbildning och skapa ett upplägg för dig och dina behov. Om du har kört mycket eller lite tidigare, hur bekväm du känner dig med teorin och flera andra omständigheter påverkar hur vi föreslår att du ska öva inför uppkörningen.

Är du dyslexiker? Vi har behörighet och alla hjälpmedel tillgängliga. Läs- och skrivsvårigheter ska inte hindra dig från att ta körkort!

Vill du snabba på utbildningen lite? Gå vår intensivkurs! Då schemalägger vi körlektioner både på för- och eftermiddag och du får tillgång till våra datorer och teorimaterial. Vi erbjuder även de två obligatoriska riskutbildningarna: Riskettan och Risktvåan (halkbanan).

Läs vad 59 kunder tycker om Vinsta Trafikskola

 • Philip J
  Philip J skrev om Vinsta Trafikskola
  Jag tycker att läraren hjälpte mig betydligt mycket mer än om jag hade kört endast privat. Det är lätt att missa detaljer om man bara kör privat.
  gillar detta
 • Shayan J
  Shayan J skrev om Vinsta Trafikskola
  Mycket bra, pedagogiska och anpassar sig efter elevens behov. Stort tack till Anders som stod ut med mig också.
  gillar detta
 • sandra r
  sandra r skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  Har inte börjat övningskört med er men än så länge har det varit bra.
  gillar detta
 • Emelie R
  Emelie R skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Jag tyckte kursen var informationsrik och levde upp till mina förväntningar. Alla som jobba där när jag hade kursen var väldigt trevliga och välkomnade!
  gillar detta
 • Johan F
  Johan F skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Trevlig o engagerad lärare med en hel del anekdoter gjorde att tiden flög.
  gillar detta
 • Salam D
  Salam D skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Kursledaen var kunnig, rolig och väl motiverad. Kurs innehåll var anpassde till deltagare.
  gillar detta
 • Sofie J
  Sofie J skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Väldigt bra bemötande! Effektiv och snabb inlärning som gav resultat snabbt!
  gillar detta
 • Julia H
  Julia H skrev om Vinsta Trafikskola
  Bra trafikskola! Jättetrevlig och tillmötesgående personal som svarar snabbt både på telefon och mejl. Har inte varit några problem att boka om lektioner vid behov. Hade två olika trafiklärare under min tid som elev och båda två var väldigt pedagogiska och duktiga lärare.
  gillar detta
 • Joakim L
  Joakim L skrev om Vinsta Trafikskola
  Två veckor med den här skolan o läraren Yohannes, så fick jag körkort på första försöket. Grym skola! Bra lärare!
  gillar detta
 • Lovisa I
  Lovisa I skrev om Vinsta Trafikskola
  Har varit nöjd med vi sta trafikskola. Tack för all hjälp jag fått för att klara mitt körkort. Speciellt vill jag tacka Lotta och magedy för att ni stöttar och varit sä envisa med mig.
  Tack för all hjälp Vinsta trafikskola
  Mvh
  Lovisa Ibstedt
  gillar detta
 • Mickaela H
  Mickaela H skrev om Vinsta Trafikskola
  Blev alltid vänligt bemött, och paketpriserna var helt ok. Tyckte dock inte att det var helt problemfritt.. lite svårt att få tider samt att jag bokade risktvåan men blev borttappad från listan och ombedd att boka om, stod på mig och dem löste det tillslut. Kändes ändå lite slarvigt. Tog 16 enkellektioner utan att riktigt komma nånvart, bytte lärare och det blev bättre men då va lektionerna jag betalt för slut och det slutade med att det var privatkörningen som fick mig redo för att tillslut ta kortet...
  gillar detta
 • Pontus J
  Pontus J skrev om Vinsta Trafikskola
  Vinsta trafikskola har varit bra på att lära ut och samtidigt tagit det i en bra tackt !
  gillar detta
 • Adem B
  Adem B skrev om Vinsta Trafikskola
  Grymt företag! Bra bemötande! Bra kunskapförmedling! Jag tog körkortet idag!
  gillar detta
 • Nora L
  Nora L skrev om Vinsta Trafikskola
  Jag tog ca 15 körlektioner, varav en var en utbildningskontroll. Har också gått handledarutbildning, risk 1a och risk 2a på Vinsta trafikskola. Lekrionerna var lärorika och bra och jag trivdes jättebra med min lörare Lotta. När jag frågade om hjälp att planera min körning bokades ett möte in och jag fick hjälp att göra ett upplägg-jättestor hjälp!
  gillar detta
 • Emily S
  Emily S skrev om Vinsta Trafikskola
  Rekommenderar Vinstas trafikskola starkt! Fick jättebra bemötande och två lärorika körlektioner innan uppkörning. Maged var pedagogisk och gav bra konstruktiv feedback och tips på vad jag kunde finslipa till uppkörningen, som jag sedan klarade utan problem! Tack för er hjälp.
  gillar detta
 • Elin H
  Elin H skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Det var väldigt bra, han som hade kursen var trevlig, uppmanade till frågor och försökte alltid dra in en och få en att tänka efter genom att ställa frågor
  gillar detta
 • Forell M
  Forell M skrev om Vinsta Trafikskola
  Mycket bra, väldigt hjälpsamma och pedagogiska administratörer och lärare.
  gillar detta
 • Susanna D
  Susanna D skrev om Vinsta Trafikskola
  En oerhört varmt och proffsigt bemötande både i samband med bokningar av lektioner men framförallt av Lotta min trafiklärare som med oerhört engagemang både såg mina problem från första lektionen och kunde anpassa kursen efter mina personliga behov. Varje lektion var en glädje att genomföra och det var så tryggt att ha Lotta och Vinsta trafikskola vid min sida hela vägen fram till färdigt körkort. Något som jag aldrig trott jag skulle lyckas med. Många år av misslyckande och flera försök lyckades Vinsta trafikskola hjälpa mig att vända. En genuin och engagerad och varm trafikskola. Hela kursplanen var väl genomtänkt och personlig. TUSEN TACK!!!
  gillar detta
 • Susanna D
  Susanna D skrev om Vinsta Trafikskola
  En oerhört varmt och proffsigt bemötande både i samband med bokningar av lektioner men framförallt av Lotta min trafiklärare som med oerhört engagemang både såg mina problem från första lektionen och kunde anpassa kursen efter mina personliga behov. Varje lektion var en glädje att genomföra och det var så tryggt att ha Lotta och Vinsta trafikskola vid min sida hela vägen fram till färdigt körkort. Något som jag aldrig trott jag skulle lyckas med. Många år av misslyckande och flera försök lyckades Vinsta trafikskola hjälpa mig med detta. En genuin och engagerad och varm trafikskola. Hela kursplanen var väl genomtänkt och personlig. TUSEN TACK!!!
  gillar detta
 • Badr J
  Badr J skrev om Vinsta Trafikskola
  Jag hade inte kunnat ta körkortet utan de på Vinsta Trafikskolan
  gillar detta
 • Hanna G
  Hanna G skrev om Vinsta Trafikskola
  Den var bra! Man fick lära sig mycket på kort tid
  gillar detta
 • Jessica L
  Jessica L skrev om Vinsta Trafikskola
  Snälla och duktiga lärare som alltid kan svara på frågor och berättar hjälpsamt om man gör något fel
  Vinsta Trafikskola gillar detta
 • Simon R
  Simon R skrev om Vinsta Trafikskola
  Bästa bilskolan! Bästa läraren Johannes !
  gillar detta
 • Eleonor N
  Eleonor N skrev om Vinsta Trafikskola
  Det har varit en positiv upplevelse från början till slut. Fått den hjälp och feedback som behövts av min körlärare. Bra tips vad som är viktigt att tänka på. Har studerat inför teoriprov själv hemma så inte tagit hjälp från trafikskolan på den punkten. Bra stöttning även inför uppkörningen. Kommer varmt rekomendera körskolan till andra.
  gillar detta
 • Ann-Sofie L
  Ann-Sofie L skrev om Vinsta Trafikskola
  Toppen! Alla lärare har varit jättebra. Jag har känt mig trygg och lärt mig på ett förtjänstfullt sätt. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Daniel L
  Daniel L skrev om Vinsta Trafikskola
  Bra, trevliga och pedagogiska lärare som man känner sig trygg med!
  gillar detta
 • Christian C
  Christian C skrev om Vinsta Trafikskola
  Stort tack till Lotta och Magdhi och dem andra på vinsta trafikskola! Från att aldrig ha kört bil till att ha körkortet inom loppet av 1,5 månad kan man inte vara något annat än extremt glad och nöjd med hur dem hjälp mig göra detta. Alltid tillgängliga om det är något, alltid bra stämning när man kommer till skolan och ute på vägen. Finns mycket mer positivt att skriva om denna skola samt lärare men att ha körkortet i sin hand efter en så kort tid säger mycket. och med det sagt så vill jag varmt rekommendera Vinsta trafikskola till andra som ska ta körkortet!

  Med vänlig hälsning
  Christian
  gillar detta
 • Susanne K
  Susanne K skrev om Vinsta Trafikskola
  Riktigt usel trafikskola. Otrevligt och arrogant bemötande från ägarna. Så illa att jag valde att avsluta kursen som jag hade betalat för. Det var ett år sedan och Vinsta trafikskola har fortfarande inte återbetalat pengarna. Gör din körkortsutbildning någon annan stans!
  2017-03-17 Vinsta Trafikskola svarar Susanne K
  Susanna du behöver inte smutskasta trafikskolan.
  Det du behöver är att lämna tillbaka böcker som du skulle ha lämnat.
  Man kan inte äta kakan och ha den kvar
  2017-03-17 Susanne K svarar Vinsta Trafikskola
  Jag vill varna alla som ska ta körkort från att anlita Vinsta trafikskola! Rekord i otrevligt och arrogant bemötande! Jag lämnade tillbaka böckerna som nämns men pengarna återbetalades inte. Dessutom saknar jag ersättning för de körlektioner som trafikskolan avbokade.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Simon L
  Simon L skrev om Vinsta Trafikskola
  Jag är otroligt nöjd med trafikskolan och alla dess lärare specifikt Shaker och Magedy som är huvudanledningen till att jag lyckades med körprovet genom tydlig handledning och förklaring.
  Vinsta Trafikskola gillar detta
 • Ingrid H
  Ingrid H skrev om Vinsta Trafikskola
  Jag tycker Vinsta trafikskola har varit jättebra! Kan verkligen rekommendera! Mycket trevliga och kompetenta. Anders var toppen och även Faozi och Lotta var riktigt bra trafiklärare. Trevligt bemötande på kontoret där också :-)
  Vinsta Trafikskola gillar detta
 • Kristina K
  Kristina K skrev om Vinsta Trafikskola
  Jag rekommenderar Vinsta trafikskola!
  De är riktiga proffs med allt från Service till själva tjänsten att utbilda förare.

  Trafikläraren Anders är unikt pedagogisk med bra känsla för elevens behov. Man känner sig trygg, säker och man har fantastiskt roligt.
  Med hans hjälp i form av tydliga instruktioner och givande tips, utförliga analyser och strålande positiva energi lyckades jag överträffa mina förväntningar för varje lektion. Och slutligen lyckas med körkortet!

  Det är nästan så att jag kommer sakna att övningsköra!


  Enormt Tack!

  /Kristina K
  Vinsta Trafikskola gillar detta
 • Martin H
  Martin H skrev om Vinsta Trafikskola
  Bra bemötande. Kompetent personal. Tillmötesgående, ganska flexibla. Upplevs väldigt seriöst.

  Trafikskolan behöver upprätta tekniska lösningar för onlinebokning, betalning osv.
  gillar detta
 • Farida B
  Farida B skrev om Vinsta Trafikskola
  Tack Magedy för allt hjälp!
  Värmt rekommenderar Vinsta trafikskolan!
  gillar detta
 • Eleonor N
  Eleonor N skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  Jag tyckte att kursen var rolig, läraren skämtade mycket för att lätta upp stämningen och det fungerade jätte bra. I övrigt gick han igenom det som va viktigast, blev inte för tråkigt eftersom han hade sammanfattat väldigt bra. Kul att få se några klipp och videor. Lagom med Paus så man fick röra sig lite. I det stora hela tycker jag att Göran gjorde en jätte bra insats!
  gillar detta
 • Shaza A
  Shaza A skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  jag fick väldigt bra och intressanta informationer. Tack!
  gillar detta
 • Olga A
  Olga A skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  underhållande och informativt, tack
  gillar detta
 • Robet M
  Robet M skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  Bra undervisning. Lite otrevlig lärare.
  gillar detta
 • Jakob K
  Jakob K skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  Lärorik och givande föreläsning, kul att få interagera också istället för att det bara lyssna. Grupparbeten var bra.
  gillar detta
 • Isabelle S
  Isabelle S skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  En bra och lärorik kurs med en variation av föreläsning och grupparbete.
  gillar detta
 • Maria L
  Maria L skrev om Vinsta Trafikskola
  Helt ok men kände att jag behövde byta trafikskola.
  gillar detta
 • Agahan K
  Agahan K skrev om Riskettan en del av Vinsta Trafikskola
  Otroligt bra och kreativ upplevelse
  gillar detta
 • Zobar K
  Zobar K skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Bra information om privat eller handledare körning :)
  gillar detta
 • Naveuz K
  Naveuz K skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Tack för all hjälp, blev väldigt nöjd...
  gillar detta
 • Isabella s
  Isabella s skrev om Vinsta Trafikskola
  Tack för hjälpen Lotta!
  Fantastisk körlärare!
  gillar detta
 • Selim K
  Selim K skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Väldigt nöjd,tack för all information..
  gillar detta
 • Mikael V
  Mikael V skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Jag tycker att det var ett lärorikt tillfälle. Bra upplägg
  gillar detta
 • Helena W
  Helena W skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Mycket givande utbildning! Läraren var spännande och inspirerande! Sånt gillar vi
  gillar detta
 • Francisca G
  Francisca G skrev om Handledarkurs en del av Vinsta Trafikskola
  Lärorik, hänger väl ihop med övriga utbildningar som är obligatoriska
  gillar detta
 • Palwasha S
  Palwasha S skrev om Vinsta Trafikskola
  Stort tack till Vinsta Trafikskola och min lärare Shaker som har gjort det möjlig för mig att lyckas med körkortet
  gillar detta
 • Martina N
  Martina N skrev om Vinsta Trafikskola
  Toppen! Klarade körkortet på första försöket efter ca 3månaders körning :) Laith är bästa läraren :)
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Krossgatan 28, 162 50 Vällingby
Kategorier