Alla kategorier Hosting Inleed Webbhotell

Inleed Webbhotell

5.0 i betyg av 99 rekommendationer
Webbhotell och serverhotell sedan 2006 med egna serverhallar i Falun och Tällberg. Telefonsupport alla dagar från 09.00 till 21.00. Välkommen till oss!
Öppet just nu
Mån-Sön: 09:00-21:00

Läs vad 99 kunder tycker om Inleed Webbhotell

 • Grissla M
  Grissla M skrev om Inleed Webbhotell
  Superbra support. Fixade snabbt problemet när vi lyckades krascha vår sida. Alltid trevliga och tillmötesgående. Svarar och hjälper till snabbt. Otrolig service för ett extremt bra pris.
  gillar detta
 • Nicklas Ö
  Nicklas Ö skrev om Inleed Webbhotell
  Älskar Inleed. Dom har bra support tider och bra personal som inte behandlar en som en idiot som andra webbhotell gör.... (Typ one.com ... *höst*)

  Helt klart den bästa webbhotellet i Sverige
  gillar detta
 • Linus S
  Linus S skrev om Inleed Webbhotell
  Mycket trevlig, proffsig & snabb support! Fick hjälp via skype & teamviewer med överföring av databas & domän till VPS.
  Väldigt prisvärt & support som överlevererar. Glad över att jag valde Inleed, och ser verkligen fram emot ett långt samarbete!

  5/5. Stort tack, Jens.
  gillar detta
 • Johanna L
  Johanna L skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har bara varit kund i ett dygn men har redan fått utomordentlig service. (Hittills) alltid snabbt svar och snabba lösningar från supporten, lågt pris för webbhotell också. Förhoppningsvis har jag snart min hemsida uppe!
  Jens O gillar detta
 • Stefan B
  Stefan B skrev om Inleed Webbhotell
  Jag är helnöjd! Hade tidigare Surftown som inte motsvarade mina krav på service. Byte till Inleed som var billigare men viktigast har en utomordentlig snabb och effektive service. Sover grabbarna på supporten aldrig?
  Jens O gillar detta
 • Marcus L
  Marcus L skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har tidigare använt andra webbhotell och vad jag kan bedöma så har jag aldrig fått en snabbare och bättre support. Så jag kan starkt rekommendera Inleed och framför allt vill jag tacka Jens för ett mycket bra bemötande.
  Jens O gillar detta
 • Anders N
  Anders N skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har vart kund på de flesta svenska webhotell och en hel del utländska och har aldrig upplevt en sådan suverän och snabb support som hos Inleed.
  Jens O gillar detta
 • Daniel M
  Daniel M skrev om Inleed Webbhotell
  Aldrig någonsin blivit bättre behandlad!

  Har och har haft många webhotell, inget kommer ens i närheten mot Inleed. Du kan helt utan tvekan hosta dina lösningar här och du kommer ha en felfri och bekymmerlöst tillvaro. Supporten är den som är outstanding förutom att de tär väldigt prisvärt. Ställ en fråga och du får ett svar - snabbt! De bryr sig faktiskt om det löser ditt problem. De har tålamod med dig.

  Jag kommer samla alla min webhotell hit. Helt utan tvekan - gör det du också!
  ps. jag är bara en sjukt nöjd kund helt enkelt
  Jens O gillar detta
 • Mats K
  Mats K skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har haft detta webbhotell i många år nu, och jag är mycket nöjd över hur de sköter sina åtaganden. De lever verkligen upp till devisen att överträffa kundens förväntningar. De levererar bra tjänster till mycket bra priser. Man får mer än man betalar för. Allt som är billigt behöver inte vara dåligt, det har de med besked bevisat. Supporten och tillgängligheten är suveränt bra. När man skickar ett mejl söndag kväll vid 21-tiden för att tänka sig ett svar någon gång under dagen efter, så plingar det till i mejlboxen en timme senare, och ibland snabbare.
  Bra verktyg och hjälpmedel som är lätta att installera via kontrollpanelen.
  Jag rekommenderar detta webbhotell å det varmaste!!!
  Jens O gillar detta
 • Kim D
  Kim D skrev om Inleed Webbhotell
  Absolut det bästa webbhotellet jag testat. Jag var helt ärligt lite skeptisk först pga de låga priserna men allt fungerar bra och har varit kund i flera månader nu.

  Extra plus i kanten till deras support som svarar på mail dygnets alla timmar, oavsett om det är måndag klockan 17 eller lördag klockan 23! Kunnig personal och snabba servrar, perfekt för wordpress som vi hostar :)
  Jens O gillar detta
 • Rushen B
  Rushen B skrev om Inleed Webbhotell
  Jag var kund hos en annan leverantör i över 12 år och var rätt nöjd med dem. Då deras e-postlösning strulade månad efter månad utan åtgärd fick jag överge dem. Efter att läst om alla rekommendationer på diverse sajter om inleed blev valet enkelt. Jag beställde en dedikerad server, support avdelningen var imponerande snabb att svara och hjälpte till med en del krångliga moment. Servern verkar funka klockrent, diverse lösningar som multi-domänhantering är otroligt enkelt. Betyg; omöjliga 6 av 5 möjliga!
  Jens O gillar detta
 • Christoffer H
  Christoffer H skrev om Inleed Webbhotell
  Inte haft tjänsterna hos Inleed speciellt länge, så kan inte uttala mig om eventuella problem med tillgängligheten eller så, men än så länge fungerar allting över förväntan. När det kommer till kundbemötande och supporten är det svårt att sammanfatta med ord hur pass bra den är. Alltid snabb kommunikation per mail, vi pratar någon/några enstaka minuter, även väldigt sena kvällar och helger.

  Beställde en egen anpassad dedikerad server och betalade på förmiddagen.
  Efter 23.00 (!) får jag ett mail om att den är klar, och en kortare mailkonversation pågår med lika snabba svar som tidigare.

  Har haft flertalet tjänster från både svenska och internationella leverantörer tidigare.
  Många som varit flera gånger dyrare, och där jag även betalat extra för snabbare och mer tillgänglig support. Ingen av dessa kommer ens i närheten av Inleed och Jens.

  En oerhört stor eloge till Inleed!
  Jens O gillar detta
 • Robert V
  Robert V skrev om Inleed Webbhotell
  Sicken support när det krisar! Helt vansinnigt snabb, personlig hjälp (av "Snyggjens" som han då kallas, utan att vara vänd åt andra hålllet :)).
  Kan varmt rekommendera dessa!
  Jens O gillar detta
 • Martin E
  Martin E skrev om Inleed Webbhotell
  Hej allesammans!
  Jag vill säga att inleed varit en mycket trevlig och lärorik host.
  Jag har hållt mina Servers här. Fungerat fel fritt!

  Hjälpt mig då jag behövt hjälp, varit trevliga, och mycket underbart!

  Men allt har ett slut, och mitt äventyr har slutat här... p.g.a ekonomi..
  Tack för allt! Tack inleed!
  Jens O gillar detta
 • Hartmut
  Hartmut skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har varit kund hos Inleed i knappt 2 år. Allt har fungerat i princip helt felfritt under den tiden. Supporten är fantastisk!! Jag får alltid snabbt svar via mail eller telefon även udda tider på dygnet. Helt klart bäst i klassen tycker jag!!! Kan varmt rekommenderas!
  Jens O gillar detta
 • Annica E
  Annica E skrev om Inleed Webbhotell
  Vilken support - har aldrig varit med om så snabb och vänlig support vid någon tjänst jag köpt, vilket tåladmod de har också :-)
  Jens O gillar detta
 • Axel H
  Axel H skrev om Inleed Webbhotell
  Sveriges bästa webbhotell, utan tvekan! Fantastisk service, aldrig strul och riktigt prisvärda! Starka rekommendationer från mig
  Jens O gillar detta
 • Isabell B
  Isabell B skrev om Inleed Webbhotell
  Jag kan bara ge mina bästa rekommendationer om Inleed. Suverän service och otroligt snabb support. Något utöver det vanliga.
  Jens O gillar detta
 • Kristian S
  Kristian S skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har använt Inleed Webhotell standard till mina hemsidor i snart ett år och ville uppgradera till deras Webbhotell special. Jag kontaktade dem kl 20.30 en söndagkväll och begär att kommande faktura/paket ska uppgraderas. Allt fixas på ett par minuter - DESSUTOM bjuder de på Webbhotell special resten av nuvarande period! Det är förstklassig kundservice! Jag kan varmt rekommendera Inleed!
  Jens O gillar detta
 • Aida B
  Aida B skrev om Inleed Webbhotell
  Kanonbra service! Det är sen fredagkväll och supporten är snabb, vänlig och professionell. Mycket uppskattat! Jag har precis öppnat kontot hos Inleed och denna start var fantastisk! Ser fram emot ett långt och bra samarbete med Inleed.
  Jens O gillar detta
 • Gabriel P
  Gabriel P skrev om Inleed Webbhotell
  Sjukt bra support från Inleeds sida. Med Skype och email tar det inte många minuter innan man börjar få hjälp och även vid riktigt obekväma tider. Rekommenderar dessa starkt.
  Jens O gillar detta
 • David G
  David G skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har använt mig av Inleed i någon vecka och är hittills mycket imponerad över servicenivån. Oavsett om man kontaktar supporten via e-post eller telefon så är svarstiden väldigt kort. Supportpersonalen är dessutom mycket kompetent och hjälpsam. Jag har tidigare använt mig av Citysites och Binero och kan bara konstatera att skillnaden är enorm..
  Jens O gillar detta
 • Patrik S
  Patrik S skrev om Inleed Webbhotell
  Snabbare och trevligare support får man leta efter. Jens har svarat på mina mail vid väldigt udda tider på dygnet och har varit mycket förstående för en nybörjare som mig när det gäller att sätta upp en ny VPS med domänpekning, kryptering mm. Samtidigt är det mycket bra priser på tjänsterna så jag kan inte annat göra än att varmt rekommendera Inleed!
  Jens O gillar detta
 • Anders N
  Anders N skrev om Inleed Webbhotell
  Mycket bra webbhotell med extremt bra och trevlig support! Att priset dessutom är konkurrenskraftigt gör ju inte det hela sämre.
  Jens O gillar detta
 • Magdalena O
  Magdalena O skrev om Inleed Webbhotell
  Jag kan slita håret av mig för allt relaterat till webbhotell, IP-adresser, DNS, domännamn och jag vet inte allt. Men jag fick all hjälp jag behövde. Snabbare, smidigare och mer professionell hjälp lär knappast finnas. Allt tack i världen till Jens för hjälpen med mitt företags hemsida. Rekommenderas VARMT!
  Jens O gillar detta
 • Peter E
  Peter E skrev om Inleed Webbhotell
  Snabbare och smidigare support har jag sällan sett maken till! Lätta att få kontakt med och lösningen sker omedelbart! Humor har de också! Ett Webbhotell jag rekommenderar till samtliga!

  Har nu varit i kontakt med dem åtskilliga gånger. Då man inte kan lämna flera omdömmen om företag utan bara egentligen har en röst vill jag upplysa alla om att detta företag, oavsett när på dygnet jag varit i kontakt med dem, har de alltid lyckats leverera. Om jag kunde ge dem 5 i betyg för varje gång jag behövt deras assistans skulle de nu ha ca 200p av 5 möjliga.
  Jens O gillar detta
 • Peter B
  Peter B skrev om Inleed Webbhotell
  Behövs en ny skala för Inleed. Ypperligt bra webbhotell och supporten är som många skriver helt fantastiskt bra. Rock solid, självklar rekommendation till den som letar efter hosting.
  Jens O gillar detta
 • Jim V
  Jim V skrev om Inleed Webbhotell
  Ett mycket bra webbhotell där man får lite mer än vad man betalar för. Mycket billigt och bra prestanda på servrarna. Samt trevlig och hjälpsam support som även erbjuder hjälp via Skype vid behov så man slipper skicka mail varje gång det är någon fråga man har!
  Overall proffsigt och har kundens säkerhet i åtanke. Du kan alltså inte göra vad du vill via Skype-supporten utan att bekräfta att det verkligen är du :)
  Ett webbhotell som rekommenderas mer än varmt!
  Jens O gillar detta
 • Jonathan H
  Jonathan H skrev om Inleed Webbhotell
  Jag har hållt mig till inleed i ungefär 6 månader och jag har inte haft några större problem. Och när ett problem har uppstått så har jag löst det med deras underbara och snabba support! Jag rekomenderar denna sida till alla, allt från små företag till den stora jätten! Helt klart 10/10 av mig.
  Jens O gillar detta
 • Mattias H
  Mattias H skrev om Inleed Webbhotell
  När vi själva gjort något fel i vår server som vi hyr hos inleed får man svar på mail direkt och super bra tips.. Det är aldrig några problem när man pratar med dom. Riktigt vassa killar som hjälpt oss genom alla problem en nybörjare kan tänkas få..

  //Mattias
  Jens O gillar detta
 • Alexander F
  Alexander F skrev om Inleed Webbhotell
  Hade en del problem med att vår sajt laddade långsamt. Kontaktade Inleeds kundtjänst och fick direkt hjälp med att optimera inställningar på vår server, och inom 5 minuter så laddade sajten snabbare än någonsin. Mycket bra!
  Jens O gillar detta
 • Alexander H
  Alexander H skrev om Inleed Webbhotell
  Hade ställt till det så sidan gick ner precis innan stängning på kontoret. Lyckades få hjälp direkt från supporten som återställde sidan till ursprungsskick. Snabbt och effektivt. Rekommenderar verkligen !
  Jens O gillar detta
 • Primary Group D
  Primary Group D skrev om Inleed Webbhotell
  Vi är tacksamma för supporten och den otroligt vänliga personalen på Inleed. Har vi problem med vår server så hjälper de oss, oftast direkt! Och de är väl värd att testas!!
  Jens O gillar detta
 • Axel L
  Axel L skrev om Inleed Webbhotell
  Jättebra webbhotell. Hostad med dem i cirka 3 års tid, aldrig varit några problem. Bland dem jag testat helt klart överlägsen support, svarar nästan direkt och väldigt trevlig och kunnig. Rekommenderas varmt!
  Jens O gillar detta
 • Anna T
  Anna T skrev om Inleed Webbhotell
  De har vekligen en otroligt bra kundservice! Men kan nog inte hitta en bättre någonstans!
  Jens O gillar detta
 • Jakob T
  Jakob T skrev om Inleed Webbhotell
  Bästa VPS:en jag provat (prestandamässigt). Kundservicen är också suverän, Jens på Inleed satt kl 01.00 en lördagsnatt och åtgärdade fel som vi råkat skapa! - Sådant hittar man ingen annanstans! 5/5
  Jens O gillar detta
 • Johan B
  Johan B skrev om Inleed Webbhotell
  Kan bara instämma med tidigare rekommendationer. Ytterst kunnig personal som hanterar alla sorters problem, dessutom även på obekväm arbetstid när det ibland behövs som mest. Allting till väldigt skäliga priser. 5/5 utan tvekan!
  Jens O gillar detta
 • Grow
  Grow skrev om Inleed Webbhotell
  Jens, en fantastisk webbmaster som ger snabb & stabil support och har stor kunskap inom serverhantering. Gladeligen 5/5 rekommendationer.
  Jens O gillar detta
 • Tomas C
  Tomas C skrev om Inleed Webbhotell
  Overkligt bra support! På helt obekväma tider på dygnet också. :)

  Saved my sorry ass today....när jag glömt att ta backup och goofade!

  Professionella och håller alltid god ton även när man tappar tålamodet och det även visar sig att jag har mig själv att klandra! :)

  Kort sagt! Totalt bra service och den bästa webbhotellssupporten jag nånsin upplevt.
  Jens O gillar detta
 • Johanna H
  Johanna H skrev om Inleed Webbhotell
  Fantastisk service, även inom frågor som ligger utanför deras ansvarsområden. Snabba svar, även väl utanför kontorstid. Jag rekommenderar dem varmt!
  Jens O gillar detta
 • Björn L
  Björn L skrev om Inleed Webbhotell
  Bästa supporten! Snabbt och smidig. Jag har server i deras co-location hall, fick problem med servern fysiskt och de fixade det snabbt. Mycket bra! Rekommenderas starkt!
  Jens O gillar detta
 • Stefan G
  Stefan G skrev om Inleed Webbhotell
  Klart bästa webbhotellet i förhållande till prislappen som är precis lagom. Bra support och kanonbra servrar. Rekommenderas varm av mig som har lång erfarenhet av många webbhotell och även drivit eget.
  Jens O gillar detta
 • Fredrik J
  Fredrik J skrev om Inleed Webbhotell
  Klart bästa webbhotellet jag någonsin använt, och då har jag testat många! Snabba servrar, realistiska priser och utomordentlig service, finns faktiskt inte något att klaga på än. Rekommenderas starkt.
  Jens O gillar detta
 • Jana T
  Jana T skrev om Inleed Webbhotell
  Superbra webbhotell! Jättenöjd med deras support som är i toppklass - vänligt bemötande, snabb hantering av ärenden och hjälp utöver det de utlovar. Bra verktyg och lätt att använda. Allt har fungerat problemfritt för mig hos dem i 1,5 år nu.
  Jens O gillar detta
 • Daniel T
  Daniel T skrev om Inleed Webbhotell
  Bästa webbhotellet, rekommenderas starkt. Personlig och snabb service på en nivå jag aldrig varit med om inom denna bransch. Enkelt system för att snabbt komma igång med produktioner inom webb och många bra verktyg. Lätt system för att hantera många webbplatser och tjänster. Är aldrig några problem när man vill ha hjälp med det där lilla extra vilket uppskattas enormt :)
  Jens O gillar detta
 • Mattias L
  Mattias L skrev om Inleed Webbhotell
  Väldigt nöjd med Inleed! Proffsiga verktyg, supersnabb support, driftsäker och ett mycket gott helhetsintryck. Rekommenderas starkt.
  Jens O gillar detta
 • Martin F
  Martin F skrev om Inleed Webbhotell
  Den snabbaste supporten jag har stött på - på en (1) minut fick jag svar och inom tre minuter så hade de löst en uppgradering av mitt webbabonnemang. Dessutom bjöd de på uppgraderingskostnaden för mina kvarvarande månader! Fantastiskt bra.
  Jens O gillar detta
 • Patrik J
  Patrik J skrev om Inleed Webbhotell
  Inleed har utan tvekan den bästa supporten jag har stött på, vid mailkontakt har svaren kommit inom ett par minuter även på väldigt obekväma arbetstider.
  Att sedan sidans hastighet och pris är bra är ju inte fel det heller, rekommenderas varmt från min sida.
  Jens O gillar detta
 • Jan L
  Jan L skrev om Inleed Webbhotell
  Grymmaste support du nånsin kan få, även den snabbaste jag har varit med om. Det spelar ingen roll om det är kväll helg. Dom jobbar jämnt och du får svar via mail oftast inom 5 min. Flyttade från CityNetwork till Inleed för att jag ville byta upp mig till VPS, och hastigheten går inte jämföra med vad jag hade tidigare. Upplever att det går 4-5 ggr snabbare. Hade hemsidan på en delad miljö på CityNetwork och det fungerade oftast bra fast den senaste tiden strulade dom med servarna med php error och efter alla ursäkter tröttnade jag och flyttade till Inleed. Om du behöver extra hjälp med mer avancerad support, kan du köpa extra support eller köpa managed VPS. Dom är värda varenda krona för det jobbet dom gör.
  Jens O gillar detta
 • John C
  John C skrev om Inleed Webbhotell
  Vi jobbar med övervakning och datainsamling och valde Inleed för deras historisk som stabila och upplevt höga kompetens. Vi har jobbat med många andra VPS och rackspace leverantörer, ingen matchar Inleed i stabilitet och kunskap. Inledd är numera en viktig kugge i det datainsamlings och övervakningssystem vi utvecklar och tillhandahåller åt ett flertal enterprise kunder.
  Jens O gillar detta
Kategorier