Hosting i Västra Götaland

• Solvd e-handelsbyrå

Verifierat företag
    40 omdömen
    Reco Sverige Ab
    Reco Sverige Ab: Solvd är en partner som man aldrig vill lämna. De levererar alltid mot högt ställda förväntningar och nästa alltid på utsatt tid. Bolaget präglas av en superskön kultur där det känns som att de alltid vill kundens absolut bästa. Jag har jobbat med Solvd i flera bolag och kan inte sluta anlita deras tjänster. Så. Om du undrar över vem som kan hjälpa dig med Woocommerce sluta leta. Ring Erik och gänget och beskriv vad du har för utmaningar så lovar jag att de kommer ställa många nyfikna frågor för att se om de har något att tillföra...vilket jag är tämligen övertygad om att de har. Mina bästa rekommendationer!
  • Brittan Å
    Brittan Å: Väldigt snabba svar och utmärkt kompetens! Alltid hjälpsamma- även med tips utöver deras egna verksamhet vilket visar att de tydligt sätter kunden i främsta fokus.
  • 10 omdömen
    Alexander K
    Alexander K: Professionella och effektiva i sitt arbete. Rekommenderar Webbhotellgruppen, hit ska man vända sig för Webbhotell och Hemsidor!
  • 6 omdömen
    VALSIM AB
    VALSIM AB : we use Egensajt hosting around 3 years and have never problems.
  • Malin H
    Malin H: -Vi blir bemötta på det bästa sättet man kan bli! - Förväntningarna är att man alltid skulle bli bemött glatt och få proffsig hjälp och det får man alltid av Katja på Exit Solution, så förväntningarna har dom levt upp till! - Vår helhets upplevelse av Exit är otroligt bra, vi är så nöjda!
  • 1 omdöme
    Cecilia P
    Cecilia P: Vi investerade i detta mycket lovande teknikbolag med ett världspatenterad teknik som kommer att vara mycket HET inom 12-36 månader. Får ni tillfälle att investera i eller ingå i deras partnernätverk eller utvecklingsteam så är Er lycka gjord. www.dialamic.se
  • Maria H
    Maria H: Mycket trevliga människor som jobbar där..=)
  • 2 omdömen