Interputs AB

• BestInSweden2026
1 593
4.7
Call 040-643 13 33 Share

Välkommen till Interputs AB! Interputs AB har tillhandahållit professionella fönsterputsningstjänster sedan starten i Burlövs kommun. Vårt erfarna team av yrkesverksamma använder metoder och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa vackra, fläckfria resultat för alla våra kunder. Sedan dess har Interputs AB fortsatt...

1593 omdömen om Interputs AB

Sedan starten hos Reco 2022

Marie Ann-Caroline S
Wrote about Interputs AB

Alltid perfekt fönsterputsning och trevliga medarbetare. Bra pris

Klime Lenin T
Wrote about Interputs AB

Jag är mycket nöjd med servicen och bemötandet. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell under hela besöket. Produkten/tjänsten motsvarade mina förväntningar och leveransen gick snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera detta till andra som söker kvalitet och bra kundservice.

Kerstin E
Wrote about Interputs AB

Väldigt positivt bemötande av personal i samband med första kontakten med Interputs. Rengöring av fönster samt glaspartier på inglasad balkong. Mycket väl utfört arbete av trevliga, duktiga fönsterputsare. Mvh Kerstin

Ken Z
Wrote about Interputs AB

Kanon bra inet alls att klaga på

Taina O
Wrote about Interputs AB

Fantastiskt rena fönster fick jag. Mycket trevligt bemötande. Ska fortsätta att anlita. Kan absolut rekommendera Interputs. Mvh.TO.

Annette K
Wrote about Interputs AB

Trevlig och kunnig person. Så nöjd med resultatet

Ann-Louise L
Wrote about Interputs AB

Hej på er är mycket nöjd med er personal fint bemötande och jätte fin fönsterputsning Ni har även förmånliga priser. Mvh Ann-Louise

Jane P
Wrote about Interputs AB

Tycker det fungerar bra med fönsterputsningen. Kan ibland slarva lite

Jeanette F
Wrote about Interputs AB

Prissättningen är konstig. Olika priser för samma lägenheter. Varför allltid över till en ny halvtimme? Slumpen?

Julia N
Wrote about Interputs AB

Allt var toppen!! Super nöjd!

Ingrid R
Wrote about Interputs AB

Jag är mycket nöjd med rengöringen av mina fönster

Gunilla Britt-marie N
Wrote about Interputs AB

Hade svåra fläckar som de inte hade tid att ta

Eva A
Wrote about Interputs AB

Tycker inte att fönstren blir lika rena med nya putsningen med avjoniserat vatten. Det sitter vattenfläckar på fönstren efter putsning.

Gustav B
Wrote about Interputs AB

Lätta att få kontakt med, gör sitt jobb. Pålitligt

Ralf S
Wrote about Interputs AB

Alltid välbemött.Skulle det strula nån gång, så hör de alltid av sig. Påminner alltid när de kommer dagen innan. Alltid välputsade fönster. Allting har fungerat perfekt. Mona o. Peter Sivén Berberisgatan, Furulund

Ulla Britt Lilian N
Wrote about Interputs AB

Mycket vänligt o trevligt, inga svårigheter!! Putsning på plats förväntade jag skulle va bra och verkligen blev den ännu bättre!! Arbetet innebar putsning av fönster ute i min villa. Jättenöjd!⭐️

Bengt W
Wrote about Interputs AB

De kom vid rätt tid, gjorde ett mycket proffsigt arbete med bra slutresultat. Vi är mycket nöjda och ser framemot nästa fönsterputsning

Anna Sofia S
Wrote about Interputs AB

Väldigt nöjd och blir alltid bra resultat!

Paula L
Wrote about Interputs AB

Otrevliga, kundtjänst upplevs som översittare.

Alf S
Wrote about Interputs AB

Bra och vänligt bemötande. Rena och fina fönster

Birgitta G
Wrote about Interputs AB

Snabbt och bra utfört arbete. Värt att rekommendera.

Jan D
Wrote about Interputs AB

Bra och trevligt bemötande av fönsterputsrna

Basil T
Wrote about Interputs AB

Så nöjda med Interputs! Bästa service vi någonsin har fått av ett företag. Hjälpsamma, professionella, håller tiderna och nogranna. Rekommenderas starkt!

Sara S
Wrote about Interputs AB

Bra kommunikation och väl genomfört arbete

Astrid D
Wrote about Interputs AB

Hög servicegrad, trevlig personal, kunnig, pålitliga - kommer den tid som bestämts, gör ett mycket bra arbete.

Kjell E
Wrote about Interputs AB

Trevliga killar som jobbar snabbt och effektivtt! Jag är mycket nöjd med deras arbete.

Théresé C
Wrote about Interputs AB

Super trevliga och jättefint resultat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Robert P
Wrote about Interputs AB

Lätt att ha att göra med och bra pris så vi är nöjda och trogna kunder.

Alfred P
Wrote about Interputs AB

Mycket nöjd med detta företag. De gör sitt jobb helt utan anmärkningar.

Mats J
Wrote about Interputs AB

Snart och jättebra Jag tackar.

Anne Marie H
Wrote about Interputs AB

Över lag allt bra, några ställen som vi torkade bort!!

Gunnel A
Wrote about Interputs AB

Vänliga trevliga och alltid med ett positivt bemötande. Noggranna och duktiga.Alltid lika nöjd. Meddelar alltid om tiden ändrats.

Anna J
Wrote about Interputs AB

Punktlig, noggran. Det går bra att höra av sig till kontoret.

Bengt K
Wrote about Interputs AB

Lätt att boka fönsterputs. Noggrann och trevlig kille som jobbade effektivt.

Mari T
Wrote about Interputs AB

Jättebra service gjorde om arbetet om det inte var bra. Effektiva

Sten-olle K
Wrote about Interputs AB

Bra och snabb service, rena fönster,bra pris

Patrik L
Wrote about Interputs AB

Trevliga och gör mycket bra jobb. Rekommenderas

Lena Annette L

Alltid mycket bra arbete. Är mycket nöjd med Interputs

Åsa H
Wrote about Interputs AB

Har använt deras tjänst i många år , det har aldrig varit några bekymmer . Har abonnemang på att dom kommer var 8 e vecka o putsar utvändigt och 2 ggr om året planerar vi att putsa inne . Trevlig personal som kommer , dom få gånger man träffar dom , det kommer ett smidigt SMS att dom har varit där under dagen man jobbar då jag bara har inomhus 2 ggr om året så sköter dom sig själva. Hur smidigt som helst. Kan varmt rekommendera deras tjänster , och tänker behålla det .

Ruth Catharina H
Wrote about Interputs AB

Fredrik var trevlig att ha att göra med. Jobbade snabbt, att han skvätte lite får man ta. Bra resultat med rena klara fönster

Ann-Charlotte Margareta U

Blev bemött med på ett bra o trevligt sätt! Ville få fönsterna skinande rena, jag blev nöjd med resultatet. Jag köpte fönsterputsning för min lägenhet på in o utsidan samt balkong fönstren!

Anita R
Wrote about Interputs AB

Mycket nöjd med besöket fina fönster

Jonas P
Wrote about Interputs AB

Mycket bra. Trevligt möte, väl genomfört arbete och bra samtal om vad som behöver, respektive inte behöver göras. Vi hade först tänkt att göra en mindre putsning, men det blev mer och det blev väldigt bra.

Anna S
Wrote about Interputs AB

Fantastiskt trevligt bemötande från kundservice och väl utfört arbete! Stort tack!

Maj-Lis O
Wrote about Interputs AB

Bra utfört arbete och trevliga personer

Kerstin R
Wrote about Interputs AB

Alltid artiga och trevliga och gör ett mycket bra jobb

Louise Sofia Charlotte H

Jättebra! Alltid lika nöjd med interputs, trevlig personal.

Birgitta Viola Margareta L

Utmärkt bra service. Duktig och snabb.

Eva Å
Wrote about Interputs AB

Bästa hjälpen vi har haft i många år och alltid supernöjda. Tack!

Ulla L
Wrote about Interputs AB

Mycket bra kom på utsatt tid. Snabbt o bra utfört