Trevligt bemötande och proffsigt utförande
Isaks Trädfällning & Röjning AB
Isaks Trädfällning & Röjning AB arbetar med allt som rör träd i hela Mälardalen. Vi utför säker trädfällning, trädvård, röjning och annat småskaligt skogsbruk, samt erbjuder konsultation, rådgivning och utbildning. Vår strävan är alltid att jobba på ett personligt, säkert och miljömedvetet sätt. Givetvis är vi certifierade och...
125 omdömen om Isaks Trädfällning & Röjning AB
Sedan starten hos Reco 2026
Jag har haft hjälp av Isak flera gånger och alltid blivit jättenöjd varje gång. Vill att Isak är med varje gång. Han är väldigt noggrann och trevlig.KD .
Tack Kerstin för det fina omdömet!
Snabbt svar och lösning på min förfrågan. Bra utfört arbete, professionellt och smidigt.
Bra bemötande och trevligt gäng som verkligen visste vad de gjorde. När de tog hand om vår fina Ek på flera hundra år.
Kom i tid väldigt trevliga killar gjorde jobbet utmärkt och fort och priset var som överenskommet toppen
Tre trevliga, vänliga och skickliga trädvårdare fällde en stor hägg i min trädgård. Några mindre träd beskars dessutom. Jag gillade idén att behålla en trädruin för fåglarnas skull. Någon månad senare tycker jag att ruinen är för stor och inte smälter in i miljön. Absolut inte killarnas fel! Jag känner stort förtroende för er firma och återkommer till er för att diskutera en komplettering.
Vi är väldigt nöjda med hela processen från första kontakt till avslut av jobb. Imponerad av deras säkerhetstänkande, kommunikation och agerande. Våra hästar som befann sig mindre än 100 meter från de träd som skulle fällas brydde sig knappt. Vi kan varmt rekommendera Isaks Trädfällning & Röjning.
Enkla att komma i kontakt med, riset var snyggt ihopplockat i högar. Kan verkligen rekommendera isaks trädfällning.
Proffsig och trevlig personal. Jobbade snabbt och effektivt, lyhörd personal. Prisvärt.
Mycket duktiga och proffsiga trädfällare!
Raka snabba svar, alltid utmärkt utförande, snyggt och rent efteråt. Trevliga/Henrik
Mycket bra bemötande och utfört arbete
Parken Zoo i Eskilstuna AB är väldigt nöjd med jobbet som Isaks Trädfällning & Röjning AB har utfört. Dom jobbar fint, noggrant & anpassar sig efter vår verksamhet. Isaks Trädfällning & Röjning AB är varmt välkomna tillbaka.
Effektivt och välgjort, men lite dyrt.
Snabb och bra leverans……………………
Isaks trädfällning & röjning hjälpte mig att få ned vår katt från ett högt träd. De gjorde det mycket snabbt och effektivt och var mycket trevliga. Det jag uppskattade särskilt var att de återkopplade mycket snabbt efter att jag sökt kontakt och snabbt tog sig an ärendet. Priset var mycket bra. Jag kan varmt rekommendera dem för liknande tjänster. Jag kommer även kontakta dem i första hand då jag har några träd på tomten som jag kan komma att behöva tas ned.
Väl utfört arbete. Inga som helst problem
Snabb och proffsigt hanterade.
Proffsiga! Effektiva! Bra service!Och framförallt väldigt trevliga!
Mycket bra och professionellt utfört arbete.
Väldigt bra bemötande - engagerat, kunnigt och seriöst. Vi gick igenom vad som skulle röjas och det gjordes riktigt bra. Jag är nöjd, rekommenderas starkt!
Tack för det fina omdömet Joakim! :)
Trevligt bemötande och god kundkommunikation! Mkt nöjd med utfört arbete
Gott samarbete. De lyssnade och gjorde som vi ville ha det. Trevligt bemötande!
Trevlig telefonkontakt och bra utfört jobb med att fräsa bort stubbar på tomten,jag kan verkligen rekommendera Isaks Trädfällning. Marko Sundin
Tack Marko! 😃🌿 Fortsatt trevlig midsommar.
Mycket bra och trevligt bemötande. Snabb service och superbra utfört arbete att få bort mitt stora träd och stubbar. Jag är väldigt nöjd med jobbet dessa trevliga killar utförde idag!
Tack Katarina 😃🌿 Trevlig midsommar.
Trevliga och kunnig personal.
Tack Lennart. Trevlig midsommar och hälsa Mora by 😃🌿
Mycket nöjda med service o mottagande
Välorganiserat team som utförde arbetet och lämnade platsen prydlig efteråt.
Mycket bra och trevlig. Smidigt
Trevligt bemötande och snabbt utförande. Jag beställde stubbfräsning och det blev snabbt och bra gjort. Är nöjd.
Vi har använt oss av Isaks trädfällning tidigare. Mycket positiv upplevelse, seriös och duktig. Städar även utmärkt efter sig då det blir en hel del när man sågar delar av träd. Kan varmt rekommendera företaget!
Mötet blev positivt å trevligt å informativt . Förväntningarna var att arbetet skulle bli bra utfört. Å de levde upp till förväntningarna med råge . Upplevelsen var bara positivt. Köpte träd arbete .
Fick hjälp med rotfräsning och bemötandet var väldigt proffesionellt, med hög kompetens och kunnighet. Jobbet gjordes i precis den tiden som utlovats och priset som estimerades höll. Vi är väldigt nöjda med servicen hos företaget och vi ger våra högsta rekommendationer!
Jättetrevlig personal och ett väl utfört jobb med klippning av vår thujahäck.
Bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trevligt och gjorde ett riktigt snyggt jobb
Det fungerade perfekt från första mötet till att allt var klart. Kan verkligen rekommenderas.
Otroligt effektiv. Vänliga och otroligt bra service. Kan verkligen rekommendera dem
Riktiga proffs. Plockade ner vår jättebjörk på en dryg timme. De stora grenarna som hängde över växthuset hissades ner i smådelar, inga problem. Rekommenderas varmt
Mycket proffesionellt utfört arbete! Samt trevligt bemötande!
Alltid bra att ha och göra med. Bra slutresultat.
De hjälpte oss att ta ner och frakta bort en 8 meter hög thuja, som stod väldigt dumt till. Det här är inga problem sa de, och sågade ner den bit för bit utan att någon eller något kom till skada. Säkerhet i första rummet hela tiden.
Snabba och proffsiga! Skulle rekommendera andra att anlita dom!
Duktiga och trevliga pojkar som gjorde jobbet! Men jag som inte kan branschen borde fått förslag och pris om stubbfräsning när jag bokade jobbet. Nu kom det förslaget och pris skrivet på fakturan. Jag uppfattade det som att det är en affärside för att få tillfälle att debitera ett ”helt” jobb till istället för att fräsa bort stubben vid avverkningen.
Hej Mats och tack för din fina respons och ditt omdöme. Jag kan hålla med om att förslag på att utföra en stubbfräsning borde givits dig i samband med då du önskade en offert på jobbet och att vi borde ställt frågan till dig direkt då offerten önskades. Nu löste vi det genom att direkt till dig, i efterhand, via ett meddelande på fakturan för fällningen och bortforslingen, ge ett kostnadsförslag på att ta bort stubben. Kostnadsmässigt om du önskar få stubben bortfräst har inget med någon affärsidé att göra utan vi har helt...
Full pott! Fällde träden och fräste bort rötterna o tog med träden när dom åkte. Som sagt jättenöjd /Olle i Kvicksund
Trevligt bemötande, proffsiga på plats! Rekommenderar.
Mycket bra bemötande Mycket trevlig killar som var här. Dom klippte träden snyggt. Träden blev som förväntat mig. Så jag kommer tillbaka.
Snabba och effektiva, städade väldigt bra efter utfört jobb
Trevligt bemötande. Rekommenderar starkt. Är väldigt nöjda med resultatet.
Bra service och stabil leverans