Arborist i Södermanland

• Projektgruppen i Sörmland AB

Verifierat företag
    35 omdömen
    Erling W
    Erling W: Fick kontakt med PGS då vår dåvarande entreprenör inte gick att få kontakt med. Tillsammans kom vi fram till en helhetslösning för vår tomt -plattor , trappor och grönytor. Inget var omöjligt! Vi diskuterade fram och tillbaka innan vi bestämde oss för en lösning. Under arbetets gång fick man snabba svar om vi fick funderingar om det vi bestämt. Mycket kunniga och trevliga killar som utförde jobbet . Vi blev mycket nöjda med resultatet och har fått många lovord av besökare och förbipasserande. Har även haft PGS till hjälp med tillbyggnad av vårt garage. Tyvärr uppstod det lite oense om hur utförandet utfördes. Efter kontakt med projektansvarig så ordnade allt upp sig. Vi är idag nöjda med resultatet. Sammanfattning av PGS: Duktiga , trevliga, bra kommunikation och lätt nåbara. Mycket pålitliga! Kommer att ta ny kontakt vid behov. Erling.
  • Hans-Christer W
    Hans-Christer W: Flexibelt samt lyhört! Kanonnöjd
  • Sandra W
    Sandra W: Otroligt trevliga och gör sitt jobb, dom får inte full pott pga att städningen inte var klar när det skulle slutbesiktas men dom fixade det så jag är nöjd och dom rekommenderas