Snabba, effektiva och gjorde ett bra jobb.
Millers Arboristtjänst AB
Din lokala arborist i Sörmland – kunskap, omtanke och säkerhet Träd är en viktig del av vår omgivning och kräver rätt kunskap för att kunna vårdas på ett säkert och hållbart sätt. Vi erbjuder professionell trädvård i Sörmland för både privatpersoner, företag och markägare, med erfarenhet från såväl stadsmiljöer som skogsmark....
6 omdömen om Millers Arboristtjänst AB
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket nöjd med servicen. Teamet var både proffsigt och otroligt trevligt att ha att göra med. Allt flöt på smidigt och resultatet blev över förväntan
Mycket nöjda trevligt och respektfullt bemötande. Proffsigt arbete snabbt och skickligt utfört. Vi fick hjälp med att fälla en väldigt stor björk. Samt bortforsling av grenar och stammen sågad i hanterbara storlekar . MVH LenaochPer
Mycket serviceinriktad och han gör ett fantastiskt jobb, rent och snyggt efter sig. Har anlitat firman flera gånger och kommer göra det igen vid behov. Kan varmt rekommendera honom
Trevligt bemötande och ett proffersionelt genomfört arbete. Kommer att anlita dom även nästa år.
Bra bemötande och snyggt utfört arbete. Vi fick hjälp att beskära tre igenvuxna träd, de ser som nya ut nu! Mycket nöjd!