Mycket bra, fick kontakt med dom, genom firman som installerade värmepumpen. Dom var tillbaka och bytte elcentralen, gick hur bra som helst. Återkommer om det blir mer som behöver göras.
ITA Elteknik AB
Välkommen till ITA Elteknik! Vi hjälper dig med allt inom el och elinstallationer och har funnits i branschen sedan 2016. Trots vår unga ålder har vi den kompetens som krävs för att utföra arbeten med fokus på kvalitet, service och trygghet. Vi sätter dig som kund i första rummet och strävar alltid efter att hålla en jämn och...
88 omdömen om ITA Elteknik AB
Sedan starten hos Reco 2019
Trevligt bemötande & snabbt på plats. Blev snyggt installerat !
bra och kompetenta killar som löste uppgiften på ett bra sätt
Trevligt bemötande och proffsig installation - helnöjd!
Fast pris utan överraskningar, kommer på utsatt tid och gör ett utmärkt jobb. Kommer aldrig anlita någon annan elektriker än ITA. Kan varmt rekommendera denna elfirma!
Allltid hjälpsamma och lätta att få tag på och samarbeta med.
Lösningsorienterade och flexibla
Bra killar på detta bolag, mycket trevliga och kompetenta. Punktliga och levererar det som efterfrågas.
Trevligt bemötande. Gjorde bra lösningar på mina önskemål samt kom med olika tips .
Installationen av el till luftvärmepump gjordes av en mycket kvalificerad och serviceinriktad installatör.
Snabb service, proffesionellt bemötande. Utförde en installation på halva tiden som var utlovad. Rekommenderas varmt!
Trevliga, snabba och effektiva.
Elinstallation av luftvärmepump. Trevlig och hjälpsam installatör.
Snabb, vänlig, mycket hjälpsam
Min upplevelse var mycket positiv. Det var lätt att få tag i en elektriker som snabbt kom hit och åtgärdade felet. Mycket trevligt bemötande hela tiden.
Bra och trevligt bemötande. Vi skulle rekommendera våra vänner om ITA.
Seriöst och bra företag som man får ett bra förtroende för.
David och Teo är grymma och ger alltid bra råd till oss.
Snabba, trevliga, service inriktade
Bra service och kunnig personal
Det arbete, som gjordes blev bra, men räkningen skickades inte såsom utlovats i januari2023, då vårt ROT avdrag för 2022 var förbrukat Plejd på utomhusbelysning hanns inte med
Professionella, levererar över förväntan, vilket är ytterst sällsynt hos hantverkare.
Jag vände mig till ITA för att byta ut en timer till min ackumulatortank. Jag fick snabbt hjälp med detta av Teo som även såg att jag behövde byta ut min gamla kontaktor, vilket han gjorde på en och samma gång. Väldigt proffsigt och smidigt! Jag är mycket nöjd med Teos arbetsinsats och hans trevliga och hjälpsamma bemötande. Rekommenderas starkt!
Mannen var kunnig och hjälpsam. Han satte dit en lös tv och radio kontakt. Gjorde ett snyggt jobb
Kan varmt rekommendera! Supertrevliga och proffsigt utfört arbete. Vi är jättenöjda :)
Riktigt bra utfört arbete och trevligt bemötande!
Pålitliga kunniga lösningsinriktade
Trevlig och ansvarsfull service.
Sakligt, kundorienterat, förtroendeskapande
Snabba. Bra på att planera arbetet. Väldigt trevlig elektriker som var kreativ och skicklig. Pålitlig. Bra tillgänglighet inför arbetet. Kort väntetid. Kan rekommenderas varmt.
Tycker att detta bolag känns väldigt proffsiga och noggranna vilket känns viktigt vid elinstallationer. Kanske något dyrare än normalt men de slarvar inte med kvaliteten. Kanske hade önskat lite snabbare hantering av vissa moment då detta sätter sig i form av ökade timmar på fakturan. Var dock väldigt nöjd med slutresultatet! Bemötande 5/5 Snabbhet 4/5 Yrkesskicklighet 5/5
Mycket trevliga och tillgängliga vid telefonkontakt innan arbetet. Proffsig installation och jag som kund är helnöjd med arbetet och bemötandet. Arbetet innefattade att från fasadmätarskåp ordna el utvändigt fram till spabad på andra sidan av huset / tomten med jordfelsbrytare. Installatör var mycket erfaren inom dessa vad som ofta kommer med relativt sparsmakad information om hur installationen ska gå till; men det var inga problem.
Elmontören var mycket duktig. Vi bytte el-central och det fungerade mycket smidigt,
Enkel kommunikation och dialog vid beställning av arbete.
Snabb, proffsigt bemötande och noggrann.
Vi fick hjälp med att sätta upp fasadlampor på vårat hus. Det tog lite tid innan vi fick svar men när dom väl kom hit så var dom superduktiga och gjorde ett jättebra jobb. Bara plus från vår sida.
Snabb och enkel hjälp av väldigt kunnig och trevlig personal!
trevligt bemötande och hjälpte oss med en hel del el "problem"
Vänligt och proffsigt samt personligt, mycket tryggt.
Mycket Proffsiga och trevliga! Kan varmt rekommenderas
Snabb respons på förfrågan och därtill ett bra jobb med att få allt på plats. Rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande och snabb service, Vi hade strul tidigare vid installation av utebelysning (av annan elektriker) som ej blev korrekt utförd och installationen blev inte heller slutförd. ITA åtgärdade felet och kom med egna förslag varför hela vår utebelysning blev mycket bättre än vad vi tänkt från början! Stort tack!
Mycket professionella och pålitliga, rekommenderas starkt!
Trevlig kille som hjälpte oss!
Snabb och effektiv hjälp vid eldragning vid renovering. Även vid felsökning lyckades man hitta felet efter ett tag
Theo & co är den bästa hantverkaren jag har varit i kontakt med någonsin! Klar och tydlig, kunnig, punktlig, ärlig och digital. Jag frågade om ett jobb, får offert i telefonen, bestämmer tid. Kan bolla eventuella tveksamheter via chat/sms och sedan scanna av när det är klart och betala. Om allt funkade så här skulle världen vara en bättre plats att leva på.
Kom vid avtalad tid Lade ned stor möda och fyndighet för att hitta elfelet Trevligt sätt Rimligt pris
Super trevlig och kunnig elektriker. Snabbt på plats efter att jag ringt och bett om hjälp! Kan varmt rekommendera.
Snabbt, professionellt arbete med snyggt resultat. Rekommenderas
Proffsigt bemötande, fullgjorde arbetet och till rätt pris!