ITA Elteknik AB
Välkommen till ITA Elteknik!
Vi hjälper dig med allt inom el och elinstallationer och har funnits i branschen sedan 2016. Trots vår unga ålder har vi den kompetens som krävs för att utföra arbeten med fokus på kvalitet, service och trygghet. Vi sätter dig som kund i första rummet och strävar alltid efter att hålla en jämn och hög kvalitetsnivå, överträffa våra kunders önskemål samt att alltid se till att hålla de tider som vi utlovat.
Vi hjälper dig oavsett om det handlar om renovering, bygga nytt eller konsultation inför ditt nya byggprojekt. Med Elteknik i fokus hjälper vi dig med allt inom branschen förekommande tjänster - privatperson såväl som företag och föreningar. Varmt välkommen!
Utmärkelser
76 omdömen om ITA Elteknik AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om ITA Elteknik AB
Elinstallation av luftvärmepump. Trevlig och hjälpsam installatör.
Snabb, vänlig, mycket hjälpsam
skrev om ITA Elteknik AB
Min upplevelse var mycket positiv. Det var lätt att få tag i en elektriker som snabbt kom hit och åtgärdade felet. Mycket trevligt bemötande hela tiden.
skrev om ITA Elteknik AB
Bra och trevligt bemötande. Vi skulle rekommendera våra vänner om ITA.
skrev om ITA Elteknik AB
Seriöst och bra företag som man får ett bra förtroende för.
skrev om ITA Elteknik AB
David och Teo är grymma och ger alltid bra råd till oss.
Snabba, trevliga, service inriktade
skrev om ITA Elteknik AB
Bra service och kunnig personal
skrev om ITA Elteknik AB
Det arbete, som gjordes blev bra, men räkningen skickades inte såsom utlovats i januari2023, då vårt ROT avdrag för 2022 var förbrukat
Plejd på utomhusbelysning hanns inte med -
skrev om ITA Elteknik AB
Professionella, levererar över förväntan, vilket är ytterst sällsynt hos hantverkare.
skrev om ITA Elteknik AB
Jag vände mig till ITA för att byta ut en timer till min ackumulatortank. Jag fick snabbt hjälp med detta av Teo som även såg att jag behövde byta ut min gamla kontaktor, vilket han gjorde på en och samma gång. Väldigt proffsigt och smidigt! Jag är mycket nöjd med Teos arbetsinsats och hans trevliga och hjälpsamma bemötande. Rekommenderas starkt!
skrev om ITA Elteknik AB
Mannen var kunnig och hjälpsam. Han satte dit en lös tv och radio kontakt. Gjorde ett snyggt jobb
skrev om ITA Elteknik AB
Kan varmt rekommendera! Supertrevliga och proffsigt utfört arbete. Vi är jättenöjda :)
skrev om ITA Elteknik AB
Riktigt bra utfört arbete och trevligt bemötande!
Pålitliga kunniga lösningsinriktade
skrev om ITA Elteknik AB
Trevlig och ansvarsfull service.
Sakligt, kundorienterat, förtroendeskapande
skrev om ITA Elteknik AB
Snabba. Bra på att planera arbetet. Väldigt trevlig elektriker som var kreativ och skicklig.
Pålitlig. Bra tillgänglighet inför arbetet. Kort väntetid. Kan rekommenderas varmt. -
skrev om ITA Elteknik AB
Tycker att detta bolag känns väldigt proffsiga och noggranna vilket känns viktigt vid elinstallationer. Kanske något dyrare än normalt men de slarvar inte med kvaliteten. Kanske hade önskat lite snabbare hantering av vissa moment då detta sätter sig i form av ökade timmar på fakturan. Var dock väldigt nöjd med slutresultatet!
Bemötande 5/5
Snabbhet 4/5
Yrkesskicklighet 5/5 -
skrev om ITA Elteknik AB
Mycket trevliga och tillgängliga vid telefonkontakt innan arbetet. Proffsig installation och jag som kund är helnöjd med arbetet och bemötandet. Arbetet innefattade att från fasadmätarskåp ordna el utvändigt fram till spabad på andra sidan av huset / tomten med jordfelsbrytare.
Installatör var mycket erfaren inom dessa vad som ofta kommer med relativt sparsmakad information om hur installationen ska gå till; men det var inga problem. -
skrev om ITA Elteknik AB
Elmontören var mycket duktig. Vi bytte el-central och det fungerade mycket smidigt,
skrev om ITA Elteknik AB
Enkel kommunikation och dialog vid beställning av arbete.
skrev om ITA Elteknik AB
Snabb, proffsigt bemötande och noggrann.
skrev om ITA Elteknik AB
Vi fick hjälp med att sätta upp fasadlampor på vårat hus. Det tog lite tid innan vi fick svar men när dom väl kom hit så var dom superduktiga och gjorde ett jättebra jobb. Bara plus från vår sida.
skrev om ITA Elteknik AB
Snabb och enkel hjälp av väldigt kunnig och trevlig personal!
skrev om ITA Elteknik AB
trevligt bemötande och hjälpte oss med en hel del el "problem"
skrev om ITA Elteknik AB
Vänligt och proffsigt samt personligt, mycket tryggt.
skrev om ITA Elteknik AB
Mycket Proffsiga och trevliga!
Kan varmt rekommenderas -
skrev om ITA Elteknik AB
Snabb respons på förfrågan och därtill ett bra jobb med att få allt på plats. Rekommenderas!
skrev om ITA Elteknik AB
Mycket trevligt bemötande och snabb service,
Vi hade strul tidigare vid installation av utebelysning (av annan elektriker) som ej blev korrekt utförd och installationen blev inte heller slutförd. ITA åtgärdade felet och kom med egna förslag varför hela vår utebelysning blev mycket bättre än vad vi tänkt från början! Stort tack! -
skrev om ITA Elteknik AB
Mycket professionella och pålitliga, rekommenderas starkt!
skrev om ITA Elteknik AB
Trevlig kille som hjälpte oss!
skrev om ITA Elteknik AB
Snabb och effektiv hjälp vid eldragning vid renovering. Även vid felsökning lyckades man hitta felet efter ett tag
skrev om ITA Elteknik AB
Theo & co är den bästa hantverkaren jag har varit i kontakt med någonsin! Klar och tydlig, kunnig, punktlig, ärlig och digital.
Jag frågade om ett jobb, får offert i telefonen, bestämmer tid. Kan bolla eventuella tveksamheter via chat/sms och sedan scanna av när det är klart och betala. Om allt funkade så här skulle världen vara en bättre plats att leva på. -
Kom vid avtalad tid
Lade ned stor möda och fyndighet för att hitta elfelet
Trevligt sätt
Rimligt pris -
skrev om ITA Elteknik AB
Super trevlig och kunnig elektriker. Snabbt på plats efter att jag ringt och bett om hjälp!
Kan varmt rekommendera. -
skrev om ITA Elteknik AB
Snabbt, professionellt arbete med snyggt resultat. Rekommenderas
skrev om ITA Elteknik AB
Proffsigt bemötande, fullgjorde arbetet och till rätt pris!
skrev om ITA Elteknik AB
Snabb kontakt via telefon, sen återkoppling och hembesök samma em. Installation av spishäll. Trevlig proffsig personal!
Kommer ringa dom igen vid behov av kunnig elektriker.
Mvh Mia -
skrev om ITA Elteknik AB
Utbyte av gamla elcentraler, indragning av två radiatorer i garage. Ägaren, Theo, är otroligt serviceminded och har faktiskt dykt upp ett par ggr och åtgärdat småfel som inte har med firmans jobb att göra. Utan kostnad för mig, ren goodwill.
Hans anställda är oerhört kunniga och trevliga. De lämnade inte ens något skräp efter sig. Min erfarenhet är annars att elektriker har en tendens att skala kablar och lämna platsen med en liten driva av olikfärgade plastbitar. Inte de här killarna.
Kan verkligen rekommendera ITA Elteknik AB! -
skrev om ITA Elteknik AB
Ett toppen företag inom el. Esteter kommer med bra förslag och förklarar hur saker och ting funkar. Jag är så glad att jag har ITA Elteknik som elektriker.
skrev om ITA Elteknik AB
Snabb återkoppling och jättetrevliga!
skrev om ITA Elteknik AB
Installation av laddbox: Proffsigt, snabbt och snyggt jobbat!
skrev om ITA Elteknik AB
Alltid bra trevligt bemötande, snabba och professionella. Kommer med smarta förbättringsförslag eller alternativa bättre lösningar än man tänkt sig. Rekommenderas starkt!
skrev om ITA Elteknik AB
Köpt flertalet elinstallationer. Härligt bemötande. Schysst jobb! Kommer alltid tillbaka och fixar småsaker man glömt...
skrev om ITA Elteknik AB
Beställde installation av el till köket på landet, Teodor som jag lade beställningen med och killarna som kom och installerade var schyssta och proffsiga, jobbet blev mycket väl utfört. De ska komma en andra vända och installera nytt proppskåp.
skrev om ITA Elteknik AB
Otroligt bra service, lyhörd personal, snygg installation och väldigt tydlig i dialog innan köp.
Jag kunde ingenting om laddboxar, jordfelsbrytare eller annat som man behöver veta. Fick väldigt tydliga svar och bra förklaring på olika alternativ som kan passa mig och de behov som jag har nu och i framtiden. Kände mig trygg från första kontakt tills att allt blev installerat på bestämd dag och tid. Rekommenderas varmt! -
skrev om ITA Elteknik AB
Fick hjälp att installera en Easee laddbox.
Mycket snabb och smidig service.
Rekommenderas! -
skrev om ITA Elteknik AB
Bra kommunikation och utförande enligt ök och offert
skrev om ITA Elteknik AB
Bra jobb till rimligt pris. Bara plus !!!!