Ivarssons Begravningsbyrå
Välkommen till Ivarssons Begravningsbyrå!
På Storgatan 62 i Mönsterås hittar du Ivarssons Begravningsbyrå. Vi har lång erfarenhet inom branschen och planerar begravningar i Kalmar-regionen främst. Vi planerar dock begravningar på distans om detta önskas.
Tjänster: Planera begravning, blommor, kistor, gravsten och mycket mer.
Vi är en begravningsbyrå som står för personlighet, trygghet och engagemang. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök eller om du vill komma till vårt kontor i Mönsterås så går det lika bra.
Tjänster: Planera begravning, blommor, kistor, gravsten och mycket mer.
Utmärkelser
17 omdömen om Ivarssons Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Väldigt jordnära och mjuka i sitt sätt .
Rekommenderar starkt . -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Jag är mycket nöjd med bemötandet från Ivarssons Begravningsbyrå.
Arrangemanget vid begravning vad mycket bra. -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Det bemötande man fick vid första kontakten var mycket bra och de skapade ett stort förtroende hos oss. Ett stort plus till Ivarssons Begravningsbyrå att man gör hembesök vid planering.
Våra förväntningar var att få den hjälp man fått vid tidigare begravningar men här visade sig Ivarssons Begravningsbyrå vara betydligt bättre än tidigare tjänster men köpt.
Vi behövde hjälp med att ordna en begravning och det förtroende man skapade på telefon tillsammans med hembesök för att planera begravning var mycket bra. Begravningsceremonin och minnesstunden med mat och kaffe som Ivarssons Begravningsbyrå stod för var oerhört bra. Små barn fans med på begravningen och där visade man en helt fantastisk engagemang. -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Bra bemött och bra lyhördhet för vad vi önskade
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Rekomenderas stark, varma och professionella, en perfekt mix för en begravningsbyrå.
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Ivarssons begravningsbyrå får högsta betyg i allt..
RosMarie Åhlin -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Dom mest underbara människor Allt blev precis som jag ville ha det Kan med varmt hjärta rekomendera dom♥️
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Vi blev otroligt fint bemötta av både Jennie och Jimmie som visade stor respekt och var kunniga.
De gjorde att planeringen inför begravningen kändes lätt och att den så sorgliga begravningsdagen ändå blev en ljus och mycket fin stund. Jag kan varmt rekommendera Ivarssons Begravningsbyrå.
Hälsningar Kicki Asp -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Fick hjälp med allt från början till slut. De har verkligen funnits med hela tiden och jag har kunnat ringa dygnet runt när jag undrat över något. Jimmie och Jennie har gjort ett fantastiskt jobb vid min mammas bortgång. Fick även hjälp med bouppteckningen.
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Vi blev väl bemötta och fick bra hjälp och stöttning
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Hjälpsamma och Såå trevliga i sitt bemötande. Allt har skötts kanonbra👍
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
En utomordentlig personal och service, väldigt lugna, sakliga och tillmötesgående.
Begravningen blev bättre än förväntat.
Tack för att ni finns ❤️ -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Lugnt och fint bemötande. Levde upp till förväntningarna. Köpte dock bara direktkremering och ingen begravningsceremoni, men är mkt nöjd med den hjälpen vi fick. Har bara positiv erfarenhet.
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Dom har varit helt underbara och fixat med allt som blev till en jättefin begravning.
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Väldigt gott bemötande och familjär känsla men med stor vördnad.
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Kan varmt rekommenderas. Jimmie har ett lugn som smittar av sig, väldigt omtänksam och lyhörd.Han vill göra begravningen till ett fint slut. God mat som Jenny fixar till minnes stunden.
Skönt med en helhetslösning, blommor, begravning och mat till minnesstund. Prisvärd. -
skrev om Ivarssons Begravningsbyrå
Stort engagemang och respektfullt och vänligt bemötande!