Vi blev mycket väl bemötta och de lyssnade på våra önskemål och vägledde oss genom hela processen på ett professionellt och omtänksamt sätt.
Ivarssons Begravningsbyrå
Välkommen till Ivarssons Begravningsbyrå! På Storgatan 62 i Mönsterås hittar du Ivarssons Begravningsbyrå. Vi har lång erfarenhet inom branschen och planerar begravningar i Kalmar-regionen främst. Vi planerar dock begravningar på distans om detta önskas. Tjänster: Planera begravning, blommor, kistor, gravsten och mycket mer....
109 omdömen om Ivarssons Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2021
Trevliga och tillmötesgående ! Är verkligen nöjd och de hjälpte till med alla kontakter och förberedelser inför vår mors begravning t.o.m så fixade de så fina detaljer som skulle passa till urnan inne i kyrkan. Kan varmt rekommendera denna begravningsbyrå 🤗
Lugnt o trevligt bemötande.Lyhörda för önskemål.Ordnade allt inför begravningen i Högsby kyrka och minnesstunden med mat på Café Omtanken. Trevligt på alla sätt trots det sorgliga.Vi och gästerna var så nöjda. .Dom skötte även bouppteckningen! Bästa rekommendationer! Ann-Mari med fam.
Ivarssons bemötande har varit fantastiskt. En begravningsbyrå med snabb återkoppling och väldigt flexibla. Trevliga och tillmötesgående. Rekommenderas verkligen
Bra bemötande och den borgerliga minnesstunden blev jättebra och sköttes med bravur.
Mycket tillmötesgående, Trevliga och vänliga , Ställer upp och ordnar det man behöver hjälp med. Uppträder mycket värdigt i alla sammanhang som jag tycker är en stor fördel med en begravningsbyrå. Alltid tillgängliga. Är de upptagna när man ringer så ringer de upp senare. Kan varmt rekommendera dem. Gugge
Vi har blivit bemötta på allra bästa sätt och fått svar på frågor som vi ej känt till, i denna stund. Vi upplever hjälpen som den bästa !
Ett trevligt och professionellt bemötande på alla sätt.
Trevlig och tillmötesgående, hjälpsamma på alla sätt.
Mycket hjälpsamma och duktiga. De löste alla våra problem. Vi behövde en snabb begravning och Jimmy ringde runt ordnade med allt. Bengt gick bort den 9/2 och begravning var den 19/9 . De löste det med rätt kista och urna, kremering, kyrka,präst,kantor,blommor, annonser mm. De var närvarande i kyrkan. Vi är mycket tacksamma och kan varmt rerekommendera Ivarssons Begravningsbyrå.
Mycket bra bemötande, helt enkelt prroffsigt
Mycket diskret, personligt, respektfullt, tillmötesgående.
Bra bemötande,professionellt under begravningen Respektfullt
Mycket bra bemötande. Allt löste sig galant!
Mycket hjälpsamma och upplevdes medkännande.
Mycket respektfullt, professionellt och vänligt bemötande.
Omtänksamma och professionella.
Snälla o omtänksamma inget var omöjligt! Vi fick ett jätte fint avsked av pappa.
Jättefint bemötande har inte något att klaga på.
Ett bra bemötande och allt fungerade som vi förväntat oss.
Bra bemötande. Proffsigt upplägg för begravningen.
Ett mycket professionellt, lugnt och trevligt bemötande genom hela processen.
Väldigt trevliga Vi är väldigt nöjda
Vi fick ett mycket fint bemötande. Jimmy kunde komma till mammas boende när vi hade genomgång inför begravningen. Vi fick god hjälp. Begravningen var mycket fint ordnad. Dock kunde vissa detaljer förbättras. Duken kunde varit struken och ljuset tänt vid minnesstunden. Det var fint ordnat med smörgåstårta och fika. Vi tyckte att det blev en fin och värdig stund som pappa skulle uppskattat.
Mycket trevliga. Kändes som de kunde sin sak. Närhet.
trevligt bemötande i en svår stund
Mycket bra bemötande och service
Bra bemötande och kunniga i sorgens bedrövelse .
Ett mycket gott bemötande vi alla är otroligt nöjda med er och kan varmt rekommendera er till andra
Bra bemötande trevlig personal mycket bra upplägg av begravningen. Kommer att rekommendera andra personer som ska ha begravning.
Bra bemötande. Vi fick utforma ceremonin efter våra önskemål! Rekommenderas starkt!
Ett respektfullt bemötande, hjälpsamma, tillmötesgående, väldigt professionella i sitt arbete
Bra bemötande, professionell aktör. Gav God service och stor flexibilitet vid all kontakt. Vi var jättenöjda.
Proffsigt uppförande, håller vad man lovat och bra genomförd minnesstund efteråt.
Mycket gott och trevligt bemötande
Mycket trevligt o deltagande bemötande, snabba återkopplingar o svar på frågor o undringar. Mycket god service.
De var väldigt hjälpsamma och tog hand om de med rörelsehinder.
Dom gjorde ett toppen jobb m omtänksamhet om oss alla som sörjde …. Vi kände oss sååå trygga och fick ett varmt å fint minne att bära m oss❤️tack!!! Vi fick själva m hjälp skräddarsy en fin minnesstund i hemmet ❤️MvhAnette m Familj
Bra mottagande, bra återkoppling. Professionella.
Mycket bra bemötande 100% Mycket Trevliga omtänksamma personer fin kontakt från första stund kändes tryggt Hjälp med begravning omfattande allt❤️
Lotsade oss på ett lugnt, vänligt o värdigt sätt genom alla frågor, och funderingar inför och under begravningen. Vi är mycket nöjda
Fint bemötande och bra hjälp med allt, rekommenderas varmt.
Det fungerade bra generellt sett har inget att klaga åå
Der var en jätte fin Begravning av min Farbror !!
Bara positivt bra bemötande trevligt.
Trevligt bemötande och snabb återkoppling. Begravningsbyrån var lyhörda för våra önskemål som inte var en traditionell begravning.
Värmt, välkomnande sympatiskt. Fick väldigt bra hjälp med allt.
En vacker, lugn och värdig ceremoni. Fick god tid att ta farväl. Vi var alla mycket nöjda.
Vi ville ha en personlig begravningsbyrå, vilket vi fick. I andra sammanhang gillar jag att göra mycket i digitala kanaler men när det gäller en begravning så föredrar jag en byrå som prioriterar personliga möten och samtal. Vår kontaktperson höll i allt och var alltid insatt i frågor kring mammas begravning.
Trevligt och fnt bemötande i en svår tid.