JA's i Hörby AB

JA's i Hörby AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Eriks Bilservice/JA's Bil & Fritid – din Autoexperten Bilverkstad i Hörby! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster inkluderar däckbyte, däckmontering, däckförsäkring, däckhotell, drop-in-hjulskifte, drop-in-service, bromsreparationer, hjullagerbyte,...

159 omdömen om JA's i Hörby AB

Karin Elisabet O
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra service! Väldigt snabbt fixat!

Johan Gustav Henrik E
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra service men en viss väntan mellan kontakt och service, dock inte oväntat

Viktor Mikael Lars-O L
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket bra kundmötande. God kunskap och snabb och smidig service. Återkommer hit alla dagar i veckan

Sofia Josefine J
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra service och lyckades klämma in mig trots brist på tid

Sonja Johannisson D
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra service med släp uthyrning

Gabriel Henry Sigvard J
Skrev om JA's i Hörby AB

På JA’s i Hörby kan man alltid vara säker på att man får den expertis som behövs. Jag har aldrig innan varit då bekväm med en bilverkstad som jag är med JA’s i Hörby. Skickliga och ärliga, jag kommer att fortsätta att gå till dem så länge som jag kan.

Jonas Sigvard H
Skrev om JA's i Hörby AB

Kunniga, pålitliga och trevliga.

Britt Iréne L
Skrev om JA's i Hörby AB

Trevlig bemötande Dom levde upp till mina förväntningar Nya däck och däckbyte

Nils Åke Tommy N
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra personal och snabb service!!

Svar från JA's i Hörby AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Marie Elise N
Skrev om JA's i Hörby AB

Alltid trevligt bemötande, killar som står med fötterna på jorden, raka ärliga svar. Försöker alltid lösa problemen på bästa sätt.

Svar från JA's i Hörby AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karl Johan T
Skrev om JA's i Hörby AB

Alltid bra service och bemötande!

Ingrid Karolina Åsa H
Skrev om JA's i Hörby AB

Hel nöjd med både reparationer och all hjälpsamhet man får. Trevlig bemötande när man kommer in och behöver hjälp.👍

Lars Eric C
Skrev om JA's i Hörby AB

JA’s rekommenderas varmt, positiv och härlig firma, fixar bilen som om den vore sin egen, aldrig något strul. Vad mer kan man begära?

Björn Robert Tobias N
Skrev om JA's i Hörby AB

Bättre service får man leta efter.

Maria Therés E
Skrev om JA's i Hörby AB

Trevlig personal, gullig hund.

Daniel Erik Olof H
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra service! Lämnar alltid bilen där.

John Joseph M
Skrev om JA's i Hörby AB

Fantastisk service. Duktiga och alltid justa priser och debitering.

Erika Linnéa H
Skrev om JA's i Hörby AB

Toppen! Klämmer in bilen med kort varsel, alltid god service.

Bleck & Plåtslageri I Skåne A

Toppen! Bra trevlig och kunnig personal!

Pontus E
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket proffesionellt, kunden i fokus och väldigt lösningsorienterad

Hans Gunnar**** P
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket vänligt bemötande Jag förväntade mig en bra service och det gjorde dom med råge. Alltid trevligt att besöka denna verkstad med det bemötande man får och bra service när jag byter däck.Tummen upp för dom👍

Gunilla Elisabet K
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket kundvänliga och alltid lika trevliga och tillmötesgående . Bästa tänkbara service

Svar från JA's i Hörby AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Rolf G
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket bra bemötande Levde upp till mina förväntningar Jag köpte reservdelar

Else Gunnel Ö
Skrev om JA's i Hörby AB

Dom är bäst, alla kategorier! Det började en gång med Eriks bil!!! Nu har nästa generation tagit över!!! Har man en gång börjat där, vill man inte anlita någon annan!!!

Fredrik H
Skrev om JA's i Hörby AB

Trevligt bemötande och kunniga killar 👌

Erik Mathias H

Mycket trevliga och service minded 5/5 toasts

Svar från JA's i Hörby AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Service & Fastighet I S
Skrev om JA's i Hörby AB

Omtänksamma och service minded. Fixar det mesta.

Lars Christian Joakim S

Fantastisk bemötande Professionellt rakt igenom Kommer garanterat återkomma

Mette Kristina D
Skrev om JA's i Hörby AB

Allt fungerade bra och vi är nöjda med vår service av bilen.

Bk Service *
Skrev om JA's i Hörby AB

Super trevliga och väldigt hjälpsamma med mycket kunskap och idéer. Kan jag varmt rekommendera.

Nils Åke Reinhold N
Skrev om JA's i Hörby AB

Service på släp samt besiktning. Avtalad tid samt ringde när allt va klart för hämtning. Mycket bra service

Sara Sofie Elisabeth L
Skrev om JA's i Hörby AB

Trevligt bemötande. Fick vänta ett par veckor på att få tid men det förväntade jag mig då det var ett större arbete. Arbetet i sig gick relativt snabbt och smidigt och blev till och med billigare än jag trodde.

Svar från JA's i Hörby AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Elna Helen K
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra bemötande. Återkommer och diskuterar om bilen vad som är fel och lägger fram förslag..

Codex Ab *
Skrev om JA's i Hörby AB

Jobben blir bra gjorda. Senaste besöket tog dock en månad när det skulle ta några dagar. Jag fick låna släpvagn gratis. Inga problem med det men omständigt att behöva hämta och lämna. Orsaken var framförallt viss överbokning och oväntat brist på manfall och viss väntan på beställda reservdelar. Tyvärr är de lite dyra om man jämför med märkesverkstad (Volvo i mitt fall). Servar bilen på Volvo eftersom där får jag bättre garanti på jobbet och delarna och priset är nästan desamma. Alltid bra bemötande och lösningsorienterade på JA's.

Svar från JA's i Hörby AB

Tack för din kommentar. Prissättningen hos oss speglar kompetensen hos våra tekniker och att vi alltid använder godkända reservdelar, vilket ger både kvalitet och säkerhet.

Per Anders Johan A
Skrev om JA's i Hörby AB

Alltid hjälpsamma och har en bra service.

Svar från JA's i Hörby AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Emma Linda Margaretha N
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket trevlig och bra service.

Karin Elisabeth P
Skrev om JA's i Hörby AB

Hög servicenivå. Lyssnar på mig som kund. Noggrann info om vad som gjorts på bilen. Vettiga priser. Väldigt trevlig personal.

Sven Tommy S
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket bra bemötande och allt blev som utlovat

Rune Fridholm *
Skrev om JA's i Hörby AB

Vänligt bemötande. Blev väl informerad om vad som gjorts på bilservicen.

Agnetha Gerda A
Skrev om JA's i Hörby AB

Kunnig och trevlig personal.

Lars Johan W
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket bra service,trevligt bemötande.

Jimmy Kristian J
Skrev om JA's i Hörby AB

Bra på alla sätt. Fast pris i förväg och klara snabbt.

Per Martin Johan H
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket bra service och trevligt bemötande.

Fredd-Richard Håkan T
Skrev om JA's i Hörby AB

Allt funkade perfekt så mycket nöjd

Jan Gunnar Åke R
Skrev om JA's i Hörby AB

Alltid trevligt bemötande och kunnig personal.

Svar från JA's i Hörby AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bo Christer Rickard G
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket snabbt arbete och väldigt trevligt bemötande

Karin Anna Gabriella V
Skrev om JA's i Hörby AB

Mycket bra bemötande och service!

Sven Gunnar Percy L
Skrev om JA's i Hörby AB

Ställer alltid upp och är enkla och tydliga att ha och göra med.

Ingelise Lis L
Skrev om JA's i Hörby AB

Trevligt bemötande och behjälplig med försäljning av däck Jag gjorde ett däckbyte

Mats Håkan Olof B
Skrev om JA's i Hörby AB

Trevligt bemötande. Lätt att få tid .Meddelande när bilen var färdig. Vad som behövde göras efter servicen och vad som gjorts på den.