Bra och snabb service från proffsig och kunnig personal.
JA's i Hörby AB
Välkommen till Eriks Bilservice/JA's Bil & Fritid – din Autoexperten Bilverkstad i Hörby! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster inkluderar däckbyte, däckmontering, däckförsäkring, däckhotell, drop-in-hjulskifte, drop-in-service, bromsreparationer, hjullagerbyte,...
205 omdömen om JA's i Hörby AB
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid väl bemött, och genast. Dvs A är alltid tillmötesgående , pigg o glad, och tar sig an problemet till 100% - å gör det bästa möjliga av läget. Effektiv och händig, Får alltid bästa service och ett omfattande arbete nu sist görs i en handvändning. Besparade mig besvär. Stort TACK vänlig hälsning Anki
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Glad och tacksam för snabb service i akutläge. Vänligt bemötande och bra kontakt angående reparation. Fixat bilen för besiktning.
Mycket trevlig personal. Fick hjälp med det som behövdes. Rekommenderar!
Vänliga, tillmötesgående och mycket hjälpsamma! Mycket nöjd!
Väldigt nöjd med JA's. Alltid utmärkt service!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Snabb hjälp med problemet, rimligt pris! Kanon!
Bra kommunikation om vad som är fel i bilen, och varför kostnader såg ut som de gjorde.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Mycket bra jobb utfört, är mycket nöjd med resultatet. Bilen blev färdig tidigare än vad det var bestämt, var helt perfekt. Tack så mycket.
Trevlig, serviceminded och kunnig personal.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Alltid mycket hjälpsamma och duktiga.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
För oss som företagskund så är JA´s inget för oss tyvärr. Som företag är man beroende av sina fordon och vi har även en försäljnings buss som drar in alla våra pengar och som vi betalar löner och fakturor med, men som företag känner vi oss inte sedda och prioriterade. Senast nu så tog det 2 veckor med stillestånd på bussen för att få vår kylare itbytt vilket inte är okej.! Dessutom långa väntetider på akuta ärenden,: men personalen är oftast trevlig men det hjälper inte oss i nöd eller betalar vår län och våra fakturor!
Din kommentar visar att vi har mer att jobba på, vi tar till oss av det du skriver.
Mycket gott mottagande,bra utförande av arbete till en rimlig kostnad.
Alltid vänliga och hjälpsamma. Ser till kundens bästa och inte som en kassako. Snabba med tider om man behöver akut hjälp. Mycket bra utförda och hållbara arbeten.
Hej. Alltid ett trevligt bemötande !
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande, duktig personal
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång!
Jag blir alltid bemött på ett trevligt, vänligt och professionellt sätt. Personalen visar stort engagemang och har en enorm kunskap inom sitt område, vilket gör att man känner stort förtroende för dem. Jag förväntade mig god service och kunnig hjälp, precis som vanligt. Deras bemötande och kompetens gör hela processen både enkel och trygg. Min upplevelse hos JA’s är mycket positiv. Tack vare deras vänlighet, stora kunskap och professionella bemötande känner jag stort förtroende.
Det fungerade bra, vi hade kontakt o pratade om vad som behövdes göras och cirka priset
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Vänligt bemötande och njöt med utfört arbete
Trevligt bemötande, och duktigt och kunniga reparatörer
väldigt bra bemötande o snabb service
Blev väldigt bra bemött. De löste problemet snabbt och bilen fungerar bra nu!!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Kanon som alltid! Rekomenderas!
Alltid service vänliga och utför ett bra arbete.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Alltid bra och snabb service. Vänligt bemötande.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
God kommunikation och assistans på telefon. Felet blev åtgärdat på rätt tid och till rätt pris.
Alltid gott bemötande, goda problemlösare. Ett gott föredöme i branschen Anlitar dem för allt som rör bilen.
Nöjd kund fungerar bra. Gick igenom besiktningen, så
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Riktiga bil människor som inte bara prickar av iprotokollet.
Bra service, bra bemötande, inget krångel.
Alltid lika bra och pålitliga!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra, vilket jag förväntat mig.
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Mycket hjälpsamma. Alltid trevligt bemötande och rimliga priser.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Jag är mycket nöjd med Ja,s.Jag känner alltid att ni gör ert bästa. Jag känner mig trygg med er.Alltid trevliga.Det känns skönt för mig som inte kan något om bilar.Lycka till i fortsättningen
Gör de dom ska och är väldigt trevliga
Fast det blev problem med beställningen och att det krävdes merarbete så löstes allt samma dag. Är inte det service så vete ….
Mycke trevligt bemötande proffsiga
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Fantastisk service. Alltid ett trevligt bemötande. Finns inget negativt att säga. Helt fantastiska.
Från första kontakten till uthämtning av bil efter service så har allt bara funkat. Trevligt bemötande, bra förklaringar framåt vad som behövs göras. Kunniga och kompetenta! Kan varmt rekommendera JA's!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Trevligt och bra bemötande. Så vitt jag kan bedöma ett proffsigt utförande.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Mycket bra o snabb sevice o trevlig personal.
Väl utfört arbete plus att man utfört smärre åtgärder när man ändå höll på. Tid och kostnader har hållits.
Alltid trevligt bemötande. Köpte lampor av dem, fick dem monterade.
Det är alltid ett proffisionellt bemötande och kunnande.
Väldigt bra service fick den hjälp jag behövde
Mycket trevlig personal som gjorde ett snabbt jobb ⭐️
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service! Väldigt snabbt fixat!
Bra service men en viss väntan mellan kontakt och service, dock inte oväntat
Mycket bra kundmötande. God kunskap och snabb och smidig service. Återkommer hit alla dagar i veckan
Bra service och lyckades klämma in mig trots brist på tid