Bra service! Väldigt snabbt fixat!
JA's i Hörby AB
Välkommen till Eriks Bilservice/JA's Bil & Fritid – din Autoexperten Bilverkstad i Hörby! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster inkluderar däckbyte, däckmontering, däckförsäkring, däckhotell, drop-in-hjulskifte, drop-in-service, bromsreparationer, hjullagerbyte,...
159 omdömen om JA's i Hörby AB
Bra service men en viss väntan mellan kontakt och service, dock inte oväntat
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Mycket bra kundmötande. God kunskap och snabb och smidig service. Återkommer hit alla dagar i veckan
Bra service och lyckades klämma in mig trots brist på tid
Bra service med släp uthyrning
På JA’s i Hörby kan man alltid vara säker på att man får den expertis som behövs. Jag har aldrig innan varit då bekväm med en bilverkstad som jag är med JA’s i Hörby. Skickliga och ärliga, jag kommer att fortsätta att gå till dem så länge som jag kan.
Kunniga, pålitliga och trevliga.
Trevlig bemötande Dom levde upp till mina förväntningar Nya däck och däckbyte
Bra personal och snabb service!!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid trevligt bemötande, killar som står med fötterna på jorden, raka ärliga svar. Försöker alltid lösa problemen på bästa sätt.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid bra service och bemötande!
Hel nöjd med både reparationer och all hjälpsamhet man får. Trevlig bemötande när man kommer in och behöver hjälp.👍
JA’s rekommenderas varmt, positiv och härlig firma, fixar bilen som om den vore sin egen, aldrig något strul. Vad mer kan man begära?
Bättre service får man leta efter.
Trevlig personal, gullig hund.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Bra service! Lämnar alltid bilen där.
Fantastisk service. Duktiga och alltid justa priser och debitering.
Toppen! Klämmer in bilen med kort varsel, alltid god service.
Toppen! Bra trevlig och kunnig personal!
Mycket proffesionellt, kunden i fokus och väldigt lösningsorienterad
Mycket vänligt bemötande Jag förväntade mig en bra service och det gjorde dom med råge. Alltid trevligt att besöka denna verkstad med det bemötande man får och bra service när jag byter däck.Tummen upp för dom👍
Mycket kundvänliga och alltid lika trevliga och tillmötesgående . Bästa tänkbara service
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra bemötande Levde upp till mina förväntningar Jag köpte reservdelar
Dom är bäst, alla kategorier! Det började en gång med Eriks bil!!! Nu har nästa generation tagit över!!! Har man en gång börjat där, vill man inte anlita någon annan!!!
Trevligt bemötande och kunniga killar 👌
Mycket trevliga och service minded 5/5 toasts
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Omtänksamma och service minded. Fixar det mesta.
Fantastisk bemötande Professionellt rakt igenom Kommer garanterat återkomma
Allt fungerade bra och vi är nöjda med vår service av bilen.
Super trevliga och väldigt hjälpsamma med mycket kunskap och idéer. Kan jag varmt rekommendera.
Service på släp samt besiktning. Avtalad tid samt ringde när allt va klart för hämtning. Mycket bra service
Trevligt bemötande. Fick vänta ett par veckor på att få tid men det förväntade jag mig då det var ett större arbete. Arbetet i sig gick relativt snabbt och smidigt och blev till och med billigare än jag trodde.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Bra bemötande. Återkommer och diskuterar om bilen vad som är fel och lägger fram förslag..
Jobben blir bra gjorda. Senaste besöket tog dock en månad när det skulle ta några dagar. Jag fick låna släpvagn gratis. Inga problem med det men omständigt att behöva hämta och lämna. Orsaken var framförallt viss överbokning och oväntat brist på manfall och viss väntan på beställda reservdelar. Tyvärr är de lite dyra om man jämför med märkesverkstad (Volvo i mitt fall). Servar bilen på Volvo eftersom där får jag bättre garanti på jobbet och delarna och priset är nästan desamma. Alltid bra bemötande och lösningsorienterade på JA's.
Tack för din kommentar. Prissättningen hos oss speglar kompetensen hos våra tekniker och att vi alltid använder godkända reservdelar, vilket ger både kvalitet och säkerhet.
Alltid hjälpsamma och har en bra service.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket trevlig och bra service.
Hög servicenivå. Lyssnar på mig som kund. Noggrann info om vad som gjorts på bilen. Vettiga priser. Väldigt trevlig personal.
Mycket bra bemötande och allt blev som utlovat
Vänligt bemötande. Blev väl informerad om vad som gjorts på bilservicen.
Kunnig och trevlig personal.
Mycket bra service,trevligt bemötande.
Bra på alla sätt. Fast pris i förväg och klara snabbt.
Mycket bra service och trevligt bemötande.
Allt funkade perfekt så mycket nöjd
Alltid trevligt bemötande och kunnig personal.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Mycket snabbt arbete och väldigt trevligt bemötande
Mycket bra bemötande och service!
Ställer alltid upp och är enkla och tydliga att ha och göra med.
Trevligt bemötande och behjälplig med försäljning av däck Jag gjorde ett däckbyte
Trevligt bemötande. Lätt att få tid .Meddelande när bilen var färdig. Vad som behövde göras efter servicen och vad som gjorts på den.