Hej, jag och min granne beställde fönsterputs hos er eftersom jag vet att min andra granne ( Ragnhild Söderblom) var mycket nöjd. Mycket trevligt bemötande. Mycket bra jobb arbetade snabbt smidigt och höll rent . Rekommenderar er varmt till andra MVH Marianne Jelksäter
Jansson Fönsterputs AB
Välkommen till Jansson Fönsterputs! I över 10 år har vi på Jansson Fönsterputs sett till att hålla fönstrena i Vallentuna skinande rena. Rena barnleken om ni frågar oss! Vårt mål är att alltid ge dig som kund kvalitativt utförda arbeten till ett rimligt pris. De tjänster som vi utför riktar sig till dig både som företagskund...
1762 omdömen om Jansson Fönsterputs AB
Sedan starten hos Reco 2018
Toppenbra och trevliga. Håller vad de lovar
Alltid lika nöjd med Dennis och hans jobb
Jag är jättenöjd med fönsterputsningen. De är pålitliga och snabba. Jag får alltid ett trevligt bemötande.
Jag har anlitat Dennis för fönsterputsning i många år och har alltid varit jättenöjd! Han är punktlig, ordningsam och snabb och jag har aldrig haft minsta anledning att vara missnöjd. Dessutom billig! Rekommendrar honom som ett säkert kort!
Snabbt och smidigt med bra resultat
Trevliga, effektiva och rena och snygga fönster igen!
Toppen jobb! Kom som sagt och trevlig.
Välgjort och snabbt, prisvärd hjälp med fönsterputsningen. Rekommenderas!!
Snabb och metodisk fönsterputsning med utmärkt resultat. Rekommenderas!
Allt fungerade bra, tidsmässigt, tvättat mina fönster snabbt. Allt väl - rena rutor
Jag är kund sedan några år. Mycket proffsig, snabb och trevlig personal. Kommer att fortsätta höra av mej till Jansson i vår igen.
Trevliga killar med snabbhet och ett strålande resultat!
Dennis är den bästa fönsterputsaren man kan anlita! Har anlitat Dennis flera gånger nu och han levererar alltid toppkvalitet. Fönstren blir skinande rena, han är noggrann, effektiv! Allt fungerar utmärkt från början till slut , inga krångel, bara ett proffsigt resultat. Kan verkligen rekommendera honom till alla.
Kanon!
Fina fönster, trevligt bemötande. Rekommenderas!
Snabbt och snyggt jobb. Trevliga, Rekommenderas.
Vi har anlitat Jansson fönsterputs tidigare och är fortfarande lika nöjd med utförandet och bemötandet av de som är hos oss.
Kom på avtalad tidpunkt tog av skor och startade upp på ett effektivt sätt. Arbetet gick snabbt men med ett resultat som var helt ok. Speciellt på balkonginglasningen som är svårhanterad. Så totalt sett är vi väldigtnöjda med resultatet.
Jätte trevlig och fint resultat 👍
Mycket bra, mycket bra, mycket bra!
Jag har anlitat Janssons fönsterputs vid ett par tillfällen och är nöjd varje gång. De jobbar snabbt och effektivt med fint resultat. Jag är mycket nöjd!
Fönstrena blev skinande rena, professionell och trevlig personal. Rekommenderar varmt!
Alltid perfekt resultat! Snabb i bokning
Jätte bra, rent och snabbt och struktur i deras jobb
Janssons fönster puta är oslagbar! Bästa fönsterputsaren i Stockholm!
Snabba, riktigt duktiga och trevliga. Vad mer behövs!
Alltid lika proffsigt och trevligt
Alldeles utmärkt på alla punkter
De gjorde jobbet snabbt och bra, dök upp vid bokad tid. Kommer använda dem igen för fonsterputs!
Snabba med ett bra resultat och bra pris.
Trevlig fönsterputsare som gjort ett bra jobb. Nöjd
Superbra fönsterputs!! Kan varmt rekommendera
Mycket trevligt bemötande. Perfekt utfört arbete.
Snabba, duktiga och trevliga.
Enkel bokning, fint resultat , trevlig personal.
Snabbt o bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mycket trevligt bemötande. Jag hade hört mycket bra om företaget och allt stämde. Mycket bra resultat. Snabbt och smidigt genomfört. Jag kan varmt rekommendera Jansson Fönsterputs AB. Jag kommer själv att återkomma till våren.
Snabbt och proffsigt. Bra pris jämfört med andra leverantörer
Mycket bra utfört jobb! Finns ingen att klaga på :)
Mycket bra utfört arbete. Tack!
Gjorde ett utmärkt jobb. Snabbt gick det också.
Snabba o effektiva. Är jätte nöjd med mina fönster!
Haft dem i många år de är fantastiska :-)
Fönsterputs Bemötandet var bra mina förväntningar var höga Resultatet blev som förväntat.
Kanonbra, snabbt och perfekta fönster
Smidig, proffsig och riktigt bra fönsterputsning! Så nöjd!
Vi är supernöjda! Enkelt att boka, bra service och jätterena fönster
Mycket bra bemötande, trevliga, effektiva, noga och jag är jättenöjd. De kom när de skulle och var jättesnabba och noggranna. Vi anlitade de för fönsterputsning, och vi kommer att anlita de igen.
Alltid snabb återkoppling vid önskad kontakt. Snabbt arbete och perfekta putsade fönster!