Bra, de gjorde jobbet snabbt och effektivt, det blev rent och fint och dessutom var det inte så dyrt
Jansson Fönsterputs AB
Välkommen till Jansson Fönsterputs! I över 10 år har vi på Jansson Fönsterputs sett till att hålla fönstrena i Vallentuna skinande rena. Rena barnleken om ni frågar oss! Vårt mål är att alltid ge dig som kund kvalitativt utförda arbeten till ett rimligt pris. De tjänster som vi utför riktar sig till dig både som företagskund...
1688 omdömen om Jansson Fönsterputs AB
Sedan starten hos Reco 2018
Snabba och effektiva med väldigt bra resultat.
Trevligt bemötande och fina fönster efter utförandet 👌🏻
Alltid punktliga inför avtalad tid. Snabba men framförallt utför tjänsten perfekt. Rent och snyggt. Mycket nöjd
Snabbt och bra utfört arbete. Mycket nöjd!
Mycket bra och snabbt utförd fönstertvätt- ning👍😃
Dennis och hans team är toppen! Snabbt, smidigt och det blir så fint!
Toppenkillar vi är supernöjda med deras arbete
Snabbt, och ett toppen resultat
Så duktiga punktliga snabba så fina fönster!!
Fantastiskt bra jobbat. Stort tack till en duktig personal. Ser fram emot att anlita dem igen
De gjorde ett mycket bra och snabbt jobb . Kom i tid och är mycket trevliga . Anlitar dem gärna igen .
Alltid lika nöjd då ni varit här och putsat fönster. Kommer att kontakta er nästa vår igen då ska jag höra av mig lite tidigare. Tack än en gång Ammi och Kalle
Janssons fönsterputs är… Pålitliga Nogranna Snabba Tar kontakt innan de kommer. Lämnar fantastiskt finanschef rena fönster. Inget spill. Rekommenderar varmt dessa fönstertvättare 🌞
Fint resultat! Trevligt bemötande och bra kommunikation
Bra bemötande och väl utfört arbete. Rekommenderas
Toppenbra! Det går snabbt,det blir bra gjort,trevliga,pålitliga
Mycket kunniga och snabba. Fantastiskt resultat. Jag rekommenderar verkligen Janssons! Lelle
Vi är mycket nöjda med jobbet. Fina fönster blev det.
Anlitat dem ett par gånger och är mycket nöjd med resultatet. De är snabba och väldigt duktiga. Kan verkligen rekommendera dem!
Kommer i utlovad tid gör ett mycket bra arbete
Trevliga, ödmjuka, professionella
Gör ett bra jobb, kommer när de ska, pålitliga
Säkert ! ! Noggrant! !Tryggt!! 😁👏🥹
De var snabba, gjorde ett bra jobb och var hjälpsamma i samband med fönsterputsen i tre hus.
Tredje gång jag använder Janssons fönsterputs. Jättenöjd även denna gång 🤩
Mycket bra bemötande och punktlighet. Snabbt och effektivt. Dock kanske lite för snabbt då det är åtskilliga "skyar" och "droppmärken" kvar på fönsterna och en del spill på fönsterbrädorna. Jag är inte helt nöjd.
Bästa fösnsterputsaren i Vallentuna. De är snabba, noggranna och pålitliga. Har använt dem i 12 år och kommer att fortsätta med det.//Mona
Så där. Han pratade i mobilen. LIte för bråttom. Därför lite slarv . Men övervägande bra. Köpte fönsterputs
Superduktiga killar. Det blir nog puts om ett år igen.
Så fantastiskt på alla sätt, är så nöjd.
Hej ! Mycket nöjda med Janssons fönsterputs, kom på utsatt tid, och gjorde ett bra och snabbt arbete som utfördes på ett bra sätt. . Tack ! Kent & Barbro
Trevligt bemötande o fint jobb. Rekommenderar till mina bekanta. Har varit här 3 ggr. Kommer fortsätta anlita firman. Mvh
Superprofessionella och snabba som vanligt! Så nöjd!
Snabbt och bra resultat. Alltid varit nöjd med resultatet.
Trevliga glada killer och duktiga i sitt jobb
Trevlig kille, proffsigt utfört och skinande rena fönster. 😊
Dom är otroligt snabba med utmärkt resultat!
Noggranna, effektiva och trevliga.
Trevliga, snabba och duktiga. Kan rekommendera!
Toppen bra arbetat av grabbarna
Jobbet utfördes av en proffsig och trevlig person.
Duktiga, trevliga och noggranna. Vi är kund sedan 10 år tillbaka och har alltid varit nöjda med arbetet som de har utfört
Noggrann fönsterputsare som kommer på utsatt tid
Bästa! Jag anlitar ingen annan.
Bra kommunikation, kom på utlovad tid, supersmidigt. Resultatet blev över förväntan, kan verkligen rekommendera Dennis.
Alltid lika bra!! Tredje året i rad vi anlitade dem. Det gäller bara att boka i tid för de är populära. 😊
Utmärkt bemötande. Jansson Fönsterputs levde nu liksom tidigare upp till högt ställda förväntningar. Jag köper Janssons tjänster av skäl som framgår ovan.
Alltid Trevliga får rena fönster.
100% Synd att dom inte städar och klipper gräsmattan också