Kan starkt rekommendera dessa killar. Väldigt duktiga och trevligt bemötande.
Jd Klimatteknik AB
10 omdömen om Jd Klimatteknik AB
Mycket bra service och snabb installation
Jag har använt Jd Klimatteknik till att b.l.a. fixa filter till vår ventilationsaggregat aldrig några problem.. sen ringde jag o ville ha aircondition installerat 2 dagar senare va den på plats en Animair som vi är väldigt nöjda med.. Dom fick fria händer sa bara att sätt upp den som ni hade gjort hos er. O det blev kanon!! Vi är super nöjda!
Bra service och utfört arbete. Kommer när dem lovar. Jag har dessutom fått ett jättetrevligt bemötande! Kommer anlita dem flera gånger.
Jeg var personlig til stede da vi fik monteret klimaanlæg. Det hele var fix og færdigt ca kl 15. Vi er meget tilfredse med pris, rådgivning og kvalitet. Vh. Bo Jørgensen
Mycket proffsiga & trevliga, rekomenderar varmt till alla!
Proffsiga, snabba och kommer som avtalat
Grymt nöjd! Snygg installation och som alltid väldigt trevliga. Anlitat dem för 2 pumpar nu och ångrar ingen av dem. Rekommenderas starkt!
Seriöst och snyggt jobbat!! Uppskattar när man inte ser att man har haft hantverkare hemma,städat och snyggt!! Bara lyfta på hatten!!
Trevliga o kunniga Dom är mycket kunniga dom har syslat med värme pumpar o ventilation i 20 år Så dom kan verkligen sin sak Jag bytte från olja till luft vatten + en luft luft i källaren. Dom ficksade allt . När jag kom hem funkade allt.Sen käns det trygt att dom har service. Man kan ringa dom o dom svarar snabbt på mejl eller så ringer dom upp en.