Övrigt i Älmhult

5 rekommenderade övriga företag i Älmhult kommun

• 2 omdömen
    Jim Ola Roger K
    Jim Ola Roger K: Seriöst och snyggt jobbat!! Uppskattar när man inte ser att man har haft hantverkare hemma,städat och snyggt!! Bara lyfta på hatten!!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Älmhult?

• Conny J
    Conny J: Elmhults Cafè & Bageri är katastrof !! https://www.facebook.com/profile.php?id=100057707977606 Beställdes 1st 30 personers smörgåstårta med leverpastej. Uppgav vid beställning med speciell betoning gällande skaldjur, " absolut inga skaldjur pga allerier! pris 1950:- Beställdes även 2 olika tårtor. 429.-/st. Vad kom dem med ?? Jo....En Räk och Ägg tårta !!! Dem kompenserade med en LITEN bit för 1 person utan skaldjur. T.O.M tårtorna lyckades dem göra fel. uppgett pris för allt var 2808:- Nytt pris efter vi kontaktat dem per telefon blev med 20% rabatt på allt, en totalsumma på 3100:- Detta pga av att upphämtare och beställare ej var densamma. Enligt mig skulle det bli en summa enligt: 1150+650+429+429 = 2658 Minus 20% rabatt = 2126.5 Vilka bluffmakare av värsta sort.
  • Tomas H
    Tomas H: Kaanon att det finns en bio i Älmhult med aktuella filmer. Stolarna skulle behöva en uppfräschning.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Älmhult?

• 1 omdöme
    Lars H
    Lars H: Han svarar inte och lurar folk på stora summor pengar Han är skyldig mig 6 kubik ved sedan 2 år tillbaka