Peter O:
Andra gången jag kontaktar Växjö Vitvaruservice och jag får hjälp/förslag över telefonen eller om jag kommer dit med vitvarorna så får jag proffsig hjälp och ett vänligt bemötande , kan verkligen rekommendera +++
Helen O:
The afro salon welcome to all my clients from far and near. We are professionals in afro hairstyles and dreadlocks. We sell cosmetics for hair and body. Customer are satisfied with our job. Come and confirm your beauty.
Marwin S:
Under tiden som jag har träffat Mathias har han varit ett otroligt viktigt stöd i min utveckling. Allt från att kunna navigera mina egna tankar och känslor till att bekräfta saker som jag varit osäker på.
Genom en känsla av trygghet och gemenskap har jag lyckats öppna upp mig ordentligt och på så sätt lärt känna mig själv bättre.
Detta tillät mig att göra saker jag aldrig trott jag kunde och klara mer än jag aldrig trodde jag kan.
Jag är tacksam att ha haft turen att träffat Mathias.
Tack för mig//M
Magnus F:
Med kort varsel bestämde vi oss för att vi behövde filter i vårt nya hus med eget vatten. I kontakt via chatt med företaget fick vi mycket bra hjälp om vad vi behövde och även guidning med att dimensionera rätt (dvs inte för mycket eller för lite) vilket var mycket uppskattat då vi inte hade erfarenhet av dessa lösningar.
Då vi hade dålig framförhållning gav vi inte leverantören bästa förutsättningar att leverera i tid, MEN trots detta gjorde leverantöre vad de kunder för att anpassa leveransen efter vårt behov vilket gjorde att filtren tom levererades INNAN utsatt tid. Jag förstår att företaget är beroende av dess distributör men allt klaffade perfekt!
Stort tack för personlig service, intresse att se till att vi fick rätt saker och vid rätt tid - vi rekommenderar varmt filtreratvatten.nu!
Senad H:
Appen har fungerat otroligt smidigt! Jag skickade in en offertförfrågan för att byta koppling, då det är en lite större och dyrare reparation. Responsen var snabb och professionell, och jag fick en offert inom bara några timmar – dessutom till ett rimligt pris. Jag lämnade in bilen och redan dagen efter var allt klart. En riktigt smidig tjänst!
Pappa M:
Riktigt bra idé och något som verkligen behövs!
Nu har vi varit med under 3 olika terminer med två olika barn.
Tanken var att barnen skulle hitta en idrott och gå vidare, men de har istället stannar kvar en termin till för de tyckt att detta var roligare.
DEAN M:
Grymt trevliga typer som verkligen kan projektleda och kommunicera med kunderna. Jag kan inget annat än att ge fem i betyg. De har gjort så vi fick snurr på våra affärer genom att skapa en genomtänkt design och layout på siten. Vi är grymt nöjda och rekommenderar dem varmt till alla som tidigare har misslyckats med sina webbprojekt. Nästa på tur blir en datingsite som de får bygga åt oss.
Mikael N:
Om du är sugen på att lära dig dyka så är det väldigt bra i växjö. Priserna är väldigt rimliga, de som jobbar där är otroligt trevliga. Vissa känner att det kan vara lite läskigt, men om ni känner så, ge det då ett försök och bestäm er sen. Det är riktigt coolt!