Övrigt i Växjö

74 rekommenderade övriga företag i Växjö kommun

Arta T
    Arta T: Trevlig personal ,väldigt kunnig och bra pris. Alltid nöjd .☺️
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Växjö?

• Bill Ronny Mikael J
    Bill Ronny Mikael J: Kanongod mat, trevlig personal och förbannat kul att bowla, var där med frugan och ett par bekanta 13/9-25
  • Torbjörn W
    Torbjörn W: Syns att kocken älskar att laga mat. God mat bra pris.
  • Pappa M
    Pappa M: Riktigt bra idé och något som verkligen behövs! Nu har vi varit med under 3 olika terminer med två olika barn. Tanken var att barnen skulle hitta en idrott och gå vidare, men de har istället stannar kvar en termin till för de tyckt att detta var roligare.
    DEAN M
    DEAN M: Grymt trevliga typer som verkligen kan projektleda och kommunicera med kunderna. Jag kan inget annat än att ge fem i betyg. De har gjort så vi fick snurr på våra affärer genom att skapa en genomtänkt design och layout på siten. Vi är grymt nöjda och rekommenderar dem varmt till alla som tidigare har misslyckats med sina webbprojekt. Nästa på tur blir en datingsite som de får bygga åt oss.
    Mikael N
    Mikael N: Om du är sugen på att lära dig dyka så är det väldigt bra i växjö. Priserna är väldigt rimliga, de som jobbar där är otroligt trevliga. Vissa känner att det kan vara lite läskigt, men om ni känner så, ge det då ett försök och bestäm er sen. Det är riktigt coolt!
    Jimmy H
    Jimmy H: En underbar affär med bra atmosfär. Det finns sköna kläder för alla situationer, även när man vill känns sig lite extra vacker. Personalen är trevligt och får en verkligen att känna sig välkommen.
  • linn e
    linn e: proffsig o seriös verksamhet som vill sina elever o hästar det bästa.
  • 4 omdömen
    Andreas A
    Andreas A: Hemmagjord mjukglass som bara måste testas!! Ligger på Växjös gågata och har ett enormt utbud! Favoriten är mjukglass med vitchoklad topping! Smarrig;)
    Jonas G
    Jonas G: Fick mycket snabb och proffsig hjälp att skapa en webbplats för www.alliansdans.se inför ett arrangemang i vår fotbollsförening! Bra Jobbat Smelink!
    Johanna B
    Johanna B: Boomerangbutiken i Växjö är väldigt trevlig, både interiören, kläderna och personalen! Man får alltid bästa service och kommer jämt hem med något fint. Kläderna är snygga, tåliga och otroligt bra kvalitet. De håller i flera år. Jag rekommenderar er alla att gå dit!
  • 5 omdömen
    Johanna J
    Johanna J: Bra restaurang med jättegod mat och det godaste vinet jag druckit! Om du får besök en vardag eller helg, spelar ingen roll. Hit kan du ta med dina vänner när som helst, maten smakar alltid lika bra och restaurangen är alltid lika trevlig. Speciellt att rekommendera är deras i särklast godaste efterrätt för den som gillar lakrits och cremé bryle. Den slår allt!
    Ylva M
    Ylva M: Både jag och min man har klippt oss på Salong Noss och varit jättenöjda alla gångerna! Priset: 180 kr (pensionärsrabatt) Ord pris 200 kr.
  • Elin J
    Elin J: En mycket trevlig idrottsförening där du har många möjligheter att utvecklas som idrottare. Att lära sig simma är den billigaste livförsäkringen, kom ihåg det! :)
  • 4 omdömen
    Diana S
    Diana S: Jätte bra jobbat. Rekommenderar 🙂
    Björn G
    Björn G: Bästa (och enda riktiga?) kebaben i växjö, och klart godkända pizzor. Tyvärr har jag långt hit, men när jag äter skräpmat i denna stad så finns det inga andra alternativ.
  • Lukas M
    Lukas M: Kom i kontakt med Inpeople i ett informellt sammanhang. Då jag redan hade jobb men uttryckte att jag kunde tänka mig att lyssna till alternativ. De höll mig sedan informerad kring relevanta tjänster. Efter ett knappt år hittade vi rätt nästa steg för mig och Inpeople fanns med under resan. Jag har inte någon bred erfarenhet av bemanning eller rekryteringsföretag men känner mig väldigt nöjd med hjälper jag fått! /Lukas
  • linn e
    linn e: trevlig personal som alltid ha ett leende på läpparna o gärna hjälper till
    Johanna O
    Johanna O: Bra kundtjänst där man får riktigt bra hjälp även om man själv inte fattar ett dyft... :) Pratade med en riktigt gullig tjej som tog sig tid att förklara och hjälpa, suveränt!
  • BSR

4 omdömen
  • kristina b
    kristina b: Ett fantastiskt mottagande av såväl djur som djurägare. En stor trygghet för oss mattar & hussar. Både Therese (veterinär) och Lotta (assistent) är underbara människor med stor proffesionalism och ett lugn som smittar av sig. Tack för att ni finns!!!!!! Hade det funnits fler än fem pluttar, så hade jag markerat dem också ;o) Tacksam matte Kristina
    Mats O
    Mats O: Adressen är Infanterigatan 8, 352 35 Växjö nu. Företaget växer så det knakar, Jag tror att detta är stället om du har hund eller funderar på att köpa en. Hjälper dig och din hund med det mesta.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Växjö?