Övrigt i Ljungby

20 rekommenderade övriga företag i Ljungby kommun

Mats H
    Mats H: Otroligt hjälpsam och kunnig om allt. Grymt bra på det lokala fisket och säljer bra drag för olika fiskevatten. Ett måste om ni behöver sportartiklar. /Mats
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ljungby?

• Bert Ove O
    Bert Ove O: Pizza Restauranten Rekommenderas till det bästa. Mycket god pizza..slår alla rekord. Adi är ett proffs och mycket välkomnande. Berte.
  • Andreas K
    Andreas K: En bilverkstad med brett kunskap om de flesta bilarna,hjälpsam och trevlig personal, Vi rekommenderar 💯
    Sven-axel Jonas A
    Sven-axel Jonas A: Fantastiskt gott bröd och bakverk Ljungbys bästa
  • Vahid F
    Vahid F: Jätte bra personal och god mat!
  • Bo Håkan S
    Bo Håkan S: Mycket bra och en kakelugnsmakare med utsökt erfarenhet och kompetens. Rekommenderas starkt! Håkan Selin
  • Marianne E
    Marianne E: Hjälpsam när hjälp behövdes. och frågor kom upp! Svarade och hjälpte till vid frågor ! Snabb återkoppling
    Ingrid V
    Ingrid V: Upplev en minnesfull stund i sadeln.Här blir ridturen en meditation på Evalenas trevliga hästar och få en härlig upplevelse du sent kommer glömma,dessutom nära Hallandsåsens vackra natur. En riktig lisa för själen.
    Axel S
    Axel S: Ryssby IF är en fotbollsföreing som ligger mellan Växjö och Ljungby. Det är en jätte fin idrottförening. Den har både flick och pojkverksamhet samt ett herr och damlag. När ryssby spelar match sluter hela byn upp och stödjer laget. Det är alltid mycket folk som tittar på matcherna och det är en väldigt familjär känsla. Luna vallen som hemmaatcherna spelas på är en väldigt fin gräsplan
  • 3 omdömen
    Lena W
    Lena W: Går ofta hit, kläder för mig och äntligen börjar det dyka upp plagg med ekomärkning och fairtradeinriktning. Bra. Spännande och annorlunda inredningsbutik med orientaliska grejer.
    Sanna A
    Sanna A: mysig miljö där hundarna trivs och har roligt med varandra. Stora möjligheter för hundarna att leka med varandra och springa runt fritt på en stor äng. Hundarna lär sig av varandra och dom lär sig umgås med andra hundar.
  • 2 omdömen
    Muhammed Hakeem S
    Muhammed Hakeem S: ljungy maskin är det bästa företag som finns det är väldigt fina lokaler arbetarna är trevliga jag hade praktik där i åk 9 jag hade jätte trevligt när jag var där så ville jag bara jobba där när jag hade praktik så fick jag hjälp av ägaren Rune riktig trevlig är han på ljungby maskin vill man jobba jag längtar tills jag kommer dit igen
  • Bertil A
    Bertil A: Utmärkt service och Prisvärt. Behövde tre markiser monterade på sommarstugan och arbetet utfördes snabbt och resultatet blev vackert. Dessutom trevligt bemötande.
  • Gustaf  K
    Gustaf K: Vi på Ringströms skog AB utför skogliga tjänster. Det är en konkurrent till oss som skrivit att man ej ska anlita oss. Vi är certifierade enligt FSC och PEFC och skriver kontrakt på alla skogliga tjänster vi erbjuder. Ni når oss alltid på telefon eller mail sen kan det vara dålig täckning ibland och då kan det vara svårt att svara. För mer information om företaget kika in på www.ringströmsskog.se
  • Dan H
    Dan H: Liten butik med massor av rea!
  • Ludvig L
    Ludvig L: Bra företag att sommarjobba på. De tillverkar masker och erbjuder monterings- och packningsjobb. 75% av de anställda är av det kvinnliga könet. Typ.
    Dan H
    Dan H: De har massor av prylar! DYRA, kanske därför de har massor. Här fyndar man inte, här köper man det man verkligen behöver till varje pris. Och då kan du hitta det här.
    Jonas K
    Jonas K: Eftersom Ljungby Maskin mest sysslar med montering av mycket tunga hjullastare och övriga maskiner så är företaget olämpligt för de vekare. Lokalerna är dammiga och munskydd rekommenderas. I övrigt är det ett kul ställe att arbeta på.
  • PwC

1 omdöme
    Bo Lennart V
    Bo Lennart V: PwC räknar fatalt fel på en samhällsanalys beställd av Sandvikens kommun för 138000 kr. En utgift beräknades till 110 miljoner när utgiften i själva verket var ca 780 miljoner. Utgiften var hel avgörande för analysens slutsats. Jag upptäckte felet på några minuter med en enkel division. Ni kan se felet själva här i pdf-filen (sök): "Socioekonomisk analys, invandring - Sandvikens kommun" På sidan 19 står det att kommunens kostnad för 4278 invandrare är 110 miljoner. Kommunens kostnad för utrikesfödda skulle då vara 25000:- per person och år, vilket faller på sin egen orimlighet. Det finns ingen kommun i Sverige som har en kostnad minder än 150000:- per capita och år. I PwC's beräkning av kommunes utgifter för de utrikesfödda finns t ex inte parkförvaltningens kostnad, offentlig investering i infrastruktur etc etc. Men varje utgiftspost är ointressant eftersom summan måste vara lika med skatteunderlaget, vilket skall användas till alla invånarnas nytta och är kommunens kostnad för varje invånare. PwC har alltså bara tagit med 1/7 av kommunens kostnad för utrikesfödda. Däremot intäckterna för utrikesfödda har PwC räknat alla utrikesfödda skatteintäkter och deras egna löner. Det är ett fatalt avgörande fel i PwC's beräkningar i rapporten. Det är oseriöst att inte ha bättre intern granskning. PwC påstår därmed att utrikesfödda bara utnyttjar 1/7 av kommunens tjänster, service, och anläggningar jämfört med inrikesfödda. Helt utan någon motivering.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ljungby?

Emma C
    Emma C: Urkass kundservice både inför köp och vid problem efteråt. Svarar sporadiskt på mail.