Övrigt i Alvesta

4 rekommenderade övriga företag i Alvesta kommun

• 2 omdömen
    Rikard D
    Rikard D: Maken till service har jag aldrig varit med om. Martin tog väl hand om mig från inbyte till att jag rullat hem och var nöjd med allt. Jag åkte från Stockholm till Växjö för att göra affären, och så här i efterhand så är jag mycket nöjd med valet. Den här servicen jag fick var väl värd +4 timmar i bilen. Jag kommer definitivt höra av mig igen när det är dags för byte igen!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Alvesta?

• Per ola L
    Per ola L: Mycket trevliga och duktiga bra service. Skönt att köpa av firma på hemmaplan. Rekommenderas starkt. Mvh. Poa
  • 2 omdömen
    Kjell L
    Kjell L: Schabel med papper, sen leverans, extremt strul med garantireparation (det slutade med att jag sket i garantihanteringen och köpte delen istället). Jag har aldrig någonsin tidigare varit så förbannad på en leverantör. Produkterna är bra men hanteringen kan få en att rekommendera att inte handla av dom.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Alvesta?

• Freyja Anna Elisabeth S
    Freyja Anna Elisabeth S: Paket med spårbar frakt , My Pack Home Small skickades hit 20/9, kl19,35. Sedan dess har paketet inte rört sig en millimeter mot min brevlåda, antar att Postnord anställd i Alvesta stulit det?! Det skulle kommit inom 7 dygn.