Marika Kristina J:
En mycket trevlig upplevelse med ett varmt bemötande. Allt kändes som hemma, utan att behöva tänka på mat, disk och städ. Ägarna fick en att kännas som man var vänner , då de tillagade mig med förnamn redan vid ankomst. God frukost efter att sovit i en skön säng med bra kudde. Kommer att återvända och har redan rekommenderat till mina vänner om det lilla Gästgiveriet i Ryd
Linda E:
Hammarplast är ett märke jag verkligen lägger pengar på när det kommer till allt från Tvättkorgar till decilitermått ,grejerna håller och dom tål mycket och allt det till en bra slant,Dom har öppet på sommrarna om man har vägen förbi och det kan jag rekomendera att besöka
Victoria L:
Min gamla idrottsklubb som jag aldrig kommer glöma. En klubb där människor ställer upp för varandra och kämpar för gemensamma mål. Får du chansen att dela i "Tomte-cupen"... ska du ta den.
Uwe H:
Pålitlig, kompetent och vänlig. Vi hade ett fel på vår bergvärmepump. Detta åtgärdades snabbt av MB värme & vatten. Vår luft-luftvärmepump i vår verkstad visade också ett felmeddelande. Även här kunde MB återigen reparera allt. Vi är mycket nöjda och kan gärna rekommendera MB värme & vatten vidare.