Övrigt i Tingsryd

15 rekommenderade övriga företag i Tingsryd kommun

• Madelené Kristin N
    Madelené Kristin N: Trevliga och städat fint efter sig!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Tingsryd?

• Per Patrik Tobias P
    Per Patrik Tobias P: Välkommen att lämna omdöme om oss nedan. Mvh Patrik Persson PBService AB
  • Jannis Leonard F
    Jannis Leonard F: Superorganisation och förstklassig service
  • Per Stefan H
    Per Stefan H: Fixar transporten snabbt🙂 kommer anlita dom igen
  • Marika Kristina J
    Marika Kristina J: En mycket trevlig upplevelse med ett varmt bemötande. Allt kändes som hemma, utan att behöva tänka på mat, disk och städ. Ägarna fick en att kännas som man var vänner , då de tillagade mig med förnamn redan vid ankomst. God frukost efter att sovit i en skön säng med bra kudde. Kommer att återvända och har redan rekommenderat till mina vänner om det lilla Gästgiveriet i Ryd
    Kim Jasmin E
    Kim Jasmin E: Mycket fin Camping som rekommenderas varmt.
    Karin H
    Karin H: Bästa frisören!!! Nogrann och lyssnar på vad du önskar! Supernöjd!
    Linda E
    Linda E: Hammarplast är ett märke jag verkligen lägger pengar på när det kommer till allt från Tvättkorgar till decilitermått ,grejerna håller och dom tål mycket och allt det till en bra slant,Dom har öppet på sommrarna om man har vägen förbi och det kan jag rekomendera att besöka
    Victoria L
    Victoria L: Min gamla idrottsklubb som jag aldrig kommer glöma. En klubb där människor ställer upp för varandra och kämpar för gemensamma mål. Får du chansen att dela i "Tomte-cupen"... ska du ta den.
  • Uwe H
    Uwe H: Pålitlig, kompetent och vänlig. Vi hade ett fel på vår bergvärmepump. Detta åtgärdades snabbt av MB värme & vatten. Vår luft-luftvärmepump i vår verkstad visade också ett felmeddelande. Även här kunde MB återigen reparera allt. Vi är mycket nöjda och kan gärna rekommendera MB värme & vatten vidare.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Tingsryd?