Alltid proffsiga, hjälpsamma och lösningsorienterade.
JFK Elektriska AB
JFK Elektriska AB är en elfirma som omdefinierar elektrikeryrket. Med över 25 års samlad erfarenhet kan vi erbjuda snygga, smarta och flexibla lösningar som kan styras med knapp, mobil eller fjärrkontroll. Vi tar oss an alla typer av elinstallationer, stora som små, och samarbetar med en rad olika byggfirmor. Genom åren har...
26 omdömen om JFK Elektriska AB
Trevliga och med hög kompetens som hjälper dig i dina val
Bra kontakt. Flexibla. Bra utfört arbete.
JFK har hjälpt oss i många år med våra fastigheter. Dom är följsamma och bra på att komma med lösningar.
Trevlig och förtroendeingivande personal. Jag är helnöjd.
Alltid snabb och kompetent hjälp från JFK! Professionellt bemötande och lösningsorienterade!
Väldigt nöjd med JFK Elektriska! De kom snabbt, gav goda råd om vad som var bäst att göra och utförde jobbet både effektivt och professionellt. Rekommenderas varmt!
JFK är proffs och jag använder dem alltid
Snabb bokning, bra service och Melvin är grym
Ett mycket sakkunnigt utfört arbete. Trevligt och professionellt bemötande. Tillgänglig för att svara på frågor. Snabbt och välgjort arbete. Jag rekommenderar verkligen JFK Elektriska.
Jag är nog en av företagets nöjdaste privatkunder när jag skriver det här. Jens på JFK har varit ute hos oss ca var 6e månad under de senaste 5åren och vid varje gång är jag mer än nöjd :) allt ifrån att såga upp väggar för att flytta el till att hjälpa oss med att ställa in automatik i Plejd systemet, planera hela trädgården med uttag och belysning, speciallösningar och hur man på sikt använder funktioner utifrån behov så ser Jens helheten övertid och jag kommer aldrig att byta elektriker. Det är aldrig några problem och...
Mycket kunniga, flexibla och effektiva från planering till genomförande. Kan varmt rekommendera JFK!
Trevligt bemötande. Höll tider. Bra service och kompetens.
Mycket bra företag ,bra personal ,proffesionella hantverkare.
Väldigt duktiga och seriösa. Löste alla mina elproblem och servicen var exceptionell.
Alltid nöjd m både bemötande och utförande av jobb. Duktiga o mkt trevliga elektriker Rekommenderar starkt detta företag
De återkommer snabbt och kommer med bra idéer.
Bra grabbar goda lyssnare effektiva
Super bra service! Duktiga hantverkare!
Mycket professionella, lätta att ha o göra med de levde helt och fullt upp till mina förväntningar . De har utfört alla grundliga arbeten samt de kompletterande delarna som belysning och uttag samt brytare. Jag kan starkt rekommendera JFK vidare
Personlig och snabb service, Proffsigt rakt igenom
Har fått väldigt bra hjälp av Jens. Han löser det som behöver lösas och man får hjälp snabbt. Toppen!
Fantastiskt bemötande och service. Kunniga ödmjuka och bra föra dialog med om olika lösningar
Alltid på topp. Insatta i nyheter och bra installationer
JFK med Jonas i täten är grymma och levererar på ett fenomentalt sätt
Haft bolaget som underentreprenör på vårat husbygge. Har gjort en hel del felkopplingar. Har dessutom haft riktigt svårt att förstå underlag samt kommunicera avvikelser. - Vi behöver slå på ljuset i garaget för att få motorn till garageporten ska få ström - De har flyttat på eluttag utan att ha pratat med oss om det, först på slutbesiktningen så kommer det upp att det "inte går" att sätta ett eluttag där vi ville ha det. Det borde de kunna sett på ritningen i ett tidigt skede. - Försökte få till en tillvalsoffert vid...