Jag är nöjd och de behandla mig på bra sätt och tar hand om bilen .
JK's Bil & Motor
Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...
1783 omdömen om JK's Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2017
Trevligt bemötande. Fick prisuppgift innan arbetet påbörjades.Blev uppdaterad om vad som behövde göras utöver överenskommelsen.
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete 👍
Toppen bemötande av personal! Felsökte och fixade bilen samma dag!
Väldigt trevligt och bra fixat
Trevligt bemötande, bra service. Mkt nöjd
Jag har fått en bra service & ett väldigt trevligt bemötande. Jag är nöjd med vårt samarbete!
Bra service trevlig personal förutom dom kunde ha bjudit på kaffe
Väldigt bra och trevlig personal
Snabb och bra service och trevligt bemötande
Mycket professionellt och bra service.
Lätt att få en tid, bra bemötande, kommunikation där man lyssnar på kundens önskemål. Bra pris.
Trevligt bemötande och proffsig hantering.. kommer tillbaka
Mycket bra upplevelse, vänligt bemötande, snabb service.
Lätt att boka tid. Trevlig personal. Bra service
Mycket bra, kommer att rekommendera er
Alltid trevliga o skojfriska fast att man märker att de har jättemkt. att göra🤩😍Bytade vindrutetorkare o fyllde på spolarvätskan. Cancern är viktig att besegra☺️
Mycket snabb service och hanteting av reperationen
Det enda jag har att klaga på är att jag ringde verkstaden två gånger. Väntetid för att komma fram var 20min respektive 25min. Otroligt frustrerande. I övrigt trevligt bemötande och väl utfört jobb.
Bra service och kunniga gätte nyd.
Ärlig rådgivning vid kontroll. Tacksam och snyggt gjort.
Jag fick all hjälp jag behövde, och mer därtill . Supertrevlig personal.Rekommenderar jag till alla , har ni problem så kör till JK’sBi{}
Vi har alltid fått snabb och bra hjälp. Även om vi inte haft bokade tider har de hjälpt till att försöka klämma in oss när de haft tid över
Väldigt bra och hjälpsamma personal
God service, trevligt bemötande, höll vad de lovade och snabbare än vad de lovat👍🤩
William gjorde hjulinställning. Ratten är spikrak och den rullar som en dröm!
mycket tillmötesgående killar som kan sin sak
Korta vänte tid , snab och smidit
Snabbt besked, inte vad jag ville höra men, shit happens.
Mycket bra mottagande. Jag skulle uppskatta om jag hade fått vars med och träffa mekanikern som gjorde jobbet när bilen var upphissad. Jag menar inte att jag skulle stå där hela tiden och irritera mekanikern utan bara få en inblick i vad som skulle görs. Därefter gå till en väntplats. Fundera på det förslaget! Mvh Uno Nilsson KRT520
Jag blev trevligt bemött, snabb återkoppling.
Snabbt och proffsigt. Trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande och snabba
Jk,s bil och motor har gjort rent partikelfiltret på min bil😀Nu funkar det perfekt igen😀
Vänligt bemötande i telefon, reception, verkstad. Inga sura miner, utan ett leende, fast jag var sen. Fick dessutom det där lilla extra: byte av nummerskyltsfäste "du köper den där", när bilen ändå var där. På frågan:"är det något jag behöver tänka på" , blev svaret: "nej, då hade vi sagt det. & är det något du undrar över, så finns vi här. Bara hör av dig". Glad att jag hittat en ny verkstad som känns bra!
Gjorde vad som skulles och höll nere ekostnaden så gott det gick då det är en gammal bil som fixades. Trevligt bemötande
Alltid bra bemötande, 😎👍 snabbt byte.
Fick tid snabbt och besöket var snabbt avklarat
Väldigt trevligt o proffsigt bemötande.
Kanon kanon kanon kanon kanon
Snabb service att byta en fläktrem mitt i sommaren. Kunde tagit en månad men gick på två dagar - riktigt bra!
Mycket tillmötesgående och snabb åtgärd.
Allt gick bra och smidigt! Bokade on-line vilket var superenkelt!
Sakkunniga och kommunicerar väl. Trygg verkstad som gör det bästa för en som kund.
Snabb och bra service i semestertider
Väldigt hjälpsamma och snabb service, aldrig svårt att nå dom eller inga konstigheter när man frågar något.
Proffsigt och korrekt, men lite dålig kundmottagning och servicekänsla.
Vänligt bemötande, håller tider och bra pris
Som vanligt e jag helnöjd med både service, reparation och bemötande
Det har fungerat bra med kommunikation och vad som behövde göras på bilen.