JK's Bil & Motor

www.mekonomen.se
  • BadgeNineYears
1 535
4.7

Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...

1535 omdömen om JK's Bil & Motor

Sedan starten hos Reco 2017

Ulla M

Super bra Hälsingar Ulla Montin

Karl Ö
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra bemötande. Bra service. Är mycket nöjd.

Vivan P
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande .Bra information om min bil Bra information om kostnads förslag

Emma J
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabb service och trevligt bemötande.

Newmanbil A
Skrev om JK's Bil & Motor

Får alltid ett mycket bra bemötande av Timmy. Högsta betyg till honom

Karl E
Skrev om JK's Bil & Motor

Vänligt motagande Är mycket nöjd med jobbet

Elsie P
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag blev mycket väl bemött, och de förväntningar jag hade genomfördes. Eftersom det endast gällde däckbyte var det inga större åtgärder, men jag är helt nöjd med genomförandet. Återvänder gärna vid nästa däckbyte.

Jeanette N
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande, får regelbundna uppdateringar. Känns tryggt!

Emelie B
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid väldigt trevlig och hjälpsamma. Fixar alltid jobbet så snabbt och smidigt som möjligt för mig som kund. Kan verkligen rekommendera.

Basman A
Skrev om JK's Bil & Motor

Fick inget pris i bekräftelsen. Jag ringde och undrade vad det skulle kosta så sa eran medarbetare att det skulle kosta 325 kr. När jag väl var i verkstaden så ville man ha 395 kr. Sista gången jag sätter min fot i era verkstäder.

Jacob J
Skrev om JK's Bil & Motor

Mycket bra stöd och tydlig återkoppling. Trots min tråkiga situation, där en bilfirma jag köpt bil av totalt vägrat att hjälpa mig - och där jag nu lagt närmare 30 000 kr på reparationer (på en bil jag bara ägt i en månad). Firman hade i sig gjort saker och ting felaktigt och inte gjort en tillräckligt djupgående analys. Där klev istället mekonomen Hässleholm in (då det var i närheten som min bil rasade denna gång) och gjorde ett fenomenalt jobb, informerade tydligt om hur jag borde göra härnäst, samt adderade information...

Eva N
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid väl bemött. Känns tryggt att lämna bilen där.

Dan Lennart Mattias N
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra professionellt bemötande, lösningsorienterad och trevlig. Jag är supernöjd!

Hans R
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabb service och vänligt bemötande

Magnus T
Skrev om JK's Bil & Motor

Kunnig personal och snabb och bra service.

Birgitta W
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag fick mina vinterhjul påsatta.,hjälpsamma och vänliga .de tog in mig tidigare än min bokade tid jag hade en tid hos sjukgymnast att passa. De är guld värda . B.welin

Dick E
Skrev om JK's Bil & Motor

Allt perfekt och trevlig personal

Kimeta L
Skrev om JK's Bil & Motor

Blev uppringd tillbaka då de hade fullt upp, mycket trevligt bemötande och snabbt inbokad på det jag behövde få hjälp med. Fick tillbaka bilen på utsatt tid, så högsta betyg från mig.

Lena E
Skrev om JK's Bil & Motor

Väldigt trevligt bemötande när jag ringde dit . Ringde direkt till verkstaden för mitt ärende var däckbyte . Dagen innan snön skulle komma . Mer än jag som hade panik förstår jag ju . Alla ville byta till vinterdäck . De hade det tufft med tider ändå erbjud han mej en tid på em . Han trolla med knäna som han sa . Väldigt intresserade av att ha kunder och är väldigt hjälpsamma . Har varit där tidigare och alltid proffsigt bemött . Högsta betyg alltså .

Kerstin Birgitta P
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid trevligt bemötande service på högsta ninå!!! Rekommenderar er verligen!!

Bert T
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra service vid däckskifte till vinterdäcken

Lena E
Skrev om JK's Bil & Motor

Service o reparation jodå dom är hjälpsamma och vänliga på alla vis hör av sig om det är några problem så man kan lösa det tillsammans

Anna Irne C
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra bemötande och ordentligt utfört jobb

Jonna M
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabbt och lätt, trevlig och kunnig personal!

Ingrid S

Kundvänligt och bra personal. Åtkomligt

Lars L
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid lika trevliga och serviceinriktade

Camilla M
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid bästa servicen och trevligt bemötande 👌

Petra N
Skrev om JK's Bil & Motor

Riktigt bra service! Timmie är riktigt bra att ha å göra med 👍

Cristian-Ionel S
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt personal och snabb lösning

Jessica B
Skrev om JK's Bil & Motor

Dålig service o information.

Tina T
Skrev om JK's Bil & Motor

Ok. Men reservdelen var klart överpris. Mellan 7-10 dyrare en vad som fanns på internet. Men bra service!

Kjell W
Skrev om JK's Bil & Motor

Jättebra är nöjd rekommenderar varmt

Bozena E
Skrev om JK's Bil & Motor

Jätte nöjd, dem fixar allt där andra inte kan. Snabbt och professionellt och dessutom mycket trevligt bemötande. Inte de billigaste men pålitliga man slipper problemen.

Anna J
Skrev om JK's Bil & Motor

Nöjd. Bytt bromsar på bilen, trots fel delar hemma löste de rätt delar snabb och samma dag.

Jonathan M
Skrev om JK's Bil & Motor

Vänlig och hjälpsam personal. Fick bra med information om arbetet och eventuella framtida behov.

Nils Lennart B
Skrev om JK's Bil & Motor

Man gjorde det som vi var överens om. Snabbt och bra.

Ibrahim A
Skrev om JK's Bil & Motor

Drop in, felsökning och fixat på samma dag. Plus låne bil. Allt gick smidigt.

Ulf R
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevliga och kunniga. Lämnar gärna där igen

Johan O
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och snabb hjälp.

Gary S
Skrev om JK's Bil & Motor

Ett bra, trevligt, och positivt bemötande.

Anna S
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevlig och snabb service. Bjöd på lite goa skratt

Ulla Christina J
Skrev om JK's Bil & Motor

Vi har anlitat JK's Bil & Motor många gånger och är alltid lika nöjda. Har det varit något problem så fixar dom det snabbt, och med glad min. Man blir alltid trevligt bemött när man kommer dit.

Nils P
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid trevliga att komma till, hjälpsamma och vettiga i pris.

Fts A

Jättebra service mvh Rolf Ivarsson

Ingrid L
Skrev om JK's Bil & Motor

Väldigt trevligt bemötande av personal

Ernst M
Skrev om JK's Bil & Motor

Hade min Ford hos Ford Hedin bil och de löste inte mitt problem medan JK's Bil & Motor gjorde felsökning, hittade felet och åtgärdade det på 2 timmar! Passade på att boka in mina andra bilar hos dem med!

Irene Ann-Kristin J
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevlig personal, lampan blev utbytt och fungerade........Är nöjd med bemötandet och allt.

Jimmy F
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevliga och kunniga. Gör alltid ett gott jobb.

Christel T

Bra och trevligt bemötande. Proffisinella