Super bra Hälsingar Ulla Montin
JK's Bil & Motor
Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...
1535 omdömen om JK's Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2017
Bra bemötande. Bra service. Är mycket nöjd.
Trevligt bemötande .Bra information om min bil Bra information om kostnads förslag
Snabb service och trevligt bemötande.
Får alltid ett mycket bra bemötande av Timmy. Högsta betyg till honom
Vänligt motagande Är mycket nöjd med jobbet
Jag blev mycket väl bemött, och de förväntningar jag hade genomfördes. Eftersom det endast gällde däckbyte var det inga större åtgärder, men jag är helt nöjd med genomförandet. Återvänder gärna vid nästa däckbyte.
Trevligt bemötande, får regelbundna uppdateringar. Känns tryggt!
Alltid väldigt trevlig och hjälpsamma. Fixar alltid jobbet så snabbt och smidigt som möjligt för mig som kund. Kan verkligen rekommendera.
Fick inget pris i bekräftelsen. Jag ringde och undrade vad det skulle kosta så sa eran medarbetare att det skulle kosta 325 kr. När jag väl var i verkstaden så ville man ha 395 kr. Sista gången jag sätter min fot i era verkstäder.
Mycket bra stöd och tydlig återkoppling. Trots min tråkiga situation, där en bilfirma jag köpt bil av totalt vägrat att hjälpa mig - och där jag nu lagt närmare 30 000 kr på reparationer (på en bil jag bara ägt i en månad). Firman hade i sig gjort saker och ting felaktigt och inte gjort en tillräckligt djupgående analys. Där klev istället mekonomen Hässleholm in (då det var i närheten som min bil rasade denna gång) och gjorde ett fenomenalt jobb, informerade tydligt om hur jag borde göra härnäst, samt adderade information...
Alltid väl bemött. Känns tryggt att lämna bilen där.
Bra professionellt bemötande, lösningsorienterad och trevlig. Jag är supernöjd!
Snabb service och vänligt bemötande
Kunnig personal och snabb och bra service.
Jag fick mina vinterhjul påsatta.,hjälpsamma och vänliga .de tog in mig tidigare än min bokade tid jag hade en tid hos sjukgymnast att passa. De är guld värda . B.welin
Allt perfekt och trevlig personal
Blev uppringd tillbaka då de hade fullt upp, mycket trevligt bemötande och snabbt inbokad på det jag behövde få hjälp med. Fick tillbaka bilen på utsatt tid, så högsta betyg från mig.
Väldigt trevligt bemötande när jag ringde dit . Ringde direkt till verkstaden för mitt ärende var däckbyte . Dagen innan snön skulle komma . Mer än jag som hade panik förstår jag ju . Alla ville byta till vinterdäck . De hade det tufft med tider ändå erbjud han mej en tid på em . Han trolla med knäna som han sa . Väldigt intresserade av att ha kunder och är väldigt hjälpsamma . Har varit där tidigare och alltid proffsigt bemött . Högsta betyg alltså .
Alltid trevligt bemötande service på högsta ninå!!! Rekommenderar er verligen!!
Bra service vid däckskifte till vinterdäcken
Service o reparation jodå dom är hjälpsamma och vänliga på alla vis hör av sig om det är några problem så man kan lösa det tillsammans
Bra bemötande och ordentligt utfört jobb
Snabbt och lätt, trevlig och kunnig personal!
Kundvänligt och bra personal. Åtkomligt
Alltid lika trevliga och serviceinriktade
Alltid bästa servicen och trevligt bemötande 👌
Riktigt bra service! Timmie är riktigt bra att ha å göra med 👍
Trevligt personal och snabb lösning
Dålig service o information.
Ok. Men reservdelen var klart överpris. Mellan 7-10 dyrare en vad som fanns på internet. Men bra service!
Jättebra är nöjd rekommenderar varmt
Jätte nöjd, dem fixar allt där andra inte kan. Snabbt och professionellt och dessutom mycket trevligt bemötande. Inte de billigaste men pålitliga man slipper problemen.
Nöjd. Bytt bromsar på bilen, trots fel delar hemma löste de rätt delar snabb och samma dag.
Vänlig och hjälpsam personal. Fick bra med information om arbetet och eventuella framtida behov.
Man gjorde det som vi var överens om. Snabbt och bra.
Drop in, felsökning och fixat på samma dag. Plus låne bil. Allt gick smidigt.
Trevliga och kunniga. Lämnar gärna där igen
Trevligt bemötande och snabb hjälp.
Ett bra, trevligt, och positivt bemötande.
Trevlig och snabb service. Bjöd på lite goa skratt
Vi har anlitat JK's Bil & Motor många gånger och är alltid lika nöjda. Har det varit något problem så fixar dom det snabbt, och med glad min. Man blir alltid trevligt bemött när man kommer dit.
Alltid trevliga att komma till, hjälpsamma och vettiga i pris.
Jättebra service mvh Rolf Ivarsson
Väldigt trevligt bemötande av personal
Hade min Ford hos Ford Hedin bil och de löste inte mitt problem medan JK's Bil & Motor gjorde felsökning, hittade felet och åtgärdade det på 2 timmar! Passade på att boka in mina andra bilar hos dem med!
Trevlig personal, lampan blev utbytt och fungerade........Är nöjd med bemötandet och allt.
Trevliga och kunniga. Gör alltid ett gott jobb.
Bra och trevligt bemötande. Proffisinella
Bra! Känner flyende för personalen! Kompetents och trevliga