Trevligt bemötande Enkel betalning Enkelt att ändra det jag hade beställt Från hel hjulinställning till hjulinställning fram Tack
JK's Bil & Motor
Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...
1611 omdömen om JK's Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2017
Väldigt bra och supertrevliga!
Kundvänliga I mitt problem kunde ni hjälpa mig nästa dag 👍 Kommer att rekommendera kompisar att använda er till reparation
Mycket bra bemötande från personal!
Tycket upplevelsen var bra och snabb service
Bra allt enligt offerten trevligt bemötande
Bara positivt . Bra bemötande. Trevlig personal .
Väldigt hjälpsamma och trevliga
Bästa och trevligaste bilverkstad i Hässleholm Super proffsiga och humana med pris
Trevliga,kunniga med stor integritet. Man vet att dom löser problemet .
Trevlig och noggrann verkstad!
Mycket trevlig bemötande och service. Snabb och profesionell behandling.
Jag äger inte den bilen. Den såldes för flera år sedan
Trevligt bemötande, kort väntetid och bra utfört jobb!
Tack reko för din fina bemötande:)
Jag blev bra bemött. Kontaktades när det visade sig att det fanns mer som måste göras än vad vi först trodde, fick också direkt vad det skulle kosta. Synd bara att ni inte hade reservdelen hemma så jag fick lämna bilen en dag till.
Bra bemötande, löser saker smidigt, bra priser!
Snabb återkoppling vid påringning. Bra kontakt vid frågor. Nöjd med jobbet.
Mycket trevlig och hjälpsam personal, tog bild och visade felet på min bil. Lagade den snabbt och var ärliga med felen på bilen. Rekommenderar varmt.
Trevlig personal och god service
Trevligt bemötande och service inriktad personal
Dom är bara bra där, jättebra!
Smidigt och prisvärt. Trevligt och seriöst bemötande.
Alltid trevliga och tillmötesgående när man bokar och utför sedan jobbet proffsigt, inom tidsramen och till ett rimligt pris.
Bra, snabb service och tydlig information. Rekommenderar verkstaden
Proffsig personal med trevligt bemötande.
Bra pris och snabb service!…..
Trevligt bemötande och gjorde jobbet mycket bra!
Lätt att boka. Bra geografiskt läge (i utkanten av stan). Tydliga mail och meddelanden. Tydliga protokoll. Trevlig personal.
Positiv bemötand, bra uppföljning och snabb åtgärd.
Trevliga och hjälpsamma på alla sätt.
Hjälper mycket snabbt och bra service
Bra att boka, får pris direkt. Bra kommunikation. Trevligt bemötande.
Väldigt trevliga och proffsiga😊
Lätt och smidigt, hjälpsam personal,klart helt ok.
Super proffs å trevliga å snabba
Snabb hjälp med min punktering
Punktligt och trevligt bemötande!
Hej! Jag heter Christer Hällefors. Bra bemött och att det blev fixat på en dag.
Bra service och bemötande. Fick även rabatt för att det gick snabbt att hitta felet
Trevligt bemötande av personalen
Bra tillgänglighet och snabb hjälp.
Engagerad och som jag upplever det kompetent verkstad. Kundmottagning kan möjligen utvecklas då båda som satt i ”receptionen” var upptagna länge med telefonsamtal/datorarbete när jag som kund skulle hämta bilen/betala.
Lika bra service som vanligt!
Snabb och smidig hantering. Fint bemötande.
Vänligt och tillmötesgående köpte lampor till bromsljus med montering det tog en kvart perfekt
Enkelt, smidigt och bra service!
Vänligt bemötande. Byte av glödlampor. Bra information om vad som gjorts. Jag fick vänta en stund men det var ok.
Mycket seriösa och duktiga mekaniker. Mycket bra bemötande.
Blir alltid bemött av vänlig personal hos er. Arbetet som ni har utfört är med belåtenhet från mig som kund.