Alltid ett trevligt bemötande!
JK's Bil & Motor
Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...
1661 omdömen om JK's Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2017
Behövde bara byta till sommardäck, hade ingen tid bokad. Gick in och frågade och dom fixade det direkt till mej. Snabbt, enkelt till humant pris.
Bra service men bjuder ni inte på kaffe
Alltid lika bra service och trevligt bemötande. Fint att ha bilens AC fixad innan sommaren kommer.Hade varit bra om ni hade lite drycker att sälja när man sitter också väntar på att bilen ska bli klar. Kanske vatten och någon läsk. Annars toppen!
Bra kundmottagning o trevligt bemötande samt bra information om vilka åtgärder som vidtagits
Trevligt bemötande och höll avtalat pris! Kan varmt rekommenderas!
Däckbyte utfört till belåtenhet!
Jocke Karlsson återställde min bilstereoanläggning i husbilen på ett så proffsigt sätt som jag aldrig sett maken till! ( inkl. Subwoofer och handsfree funktion) Ett nöje att få se ett så skickligt jobb på nära håll. Det blev perfekt, till en mycket rimlig kostnad. STORT TACK Glenn Eriksson
Har alltid vårt högsta förtroende vad gäller uppriktighet, kvalitet och arbetet utförs alltid inom rätt tidsram och till väldigt förmånlig kostnad inkl detaljgarantier. ⭐️⭐️⭐️⭐️ /Micke m familj
Gällde däckbyte och jag blev vänligt bemött
Suveränt bra från början till slut
Jag är mycket nöjd med service, dem duktiga och kan sitt jobb, dem är mycket trevliga, Tack att ni finns.
Fick tid snabbt och offert på jobbet.
Trevligt mottagande i receptionen
Lätt att bok Bra info inför besöket Servicen gjordes på utlovad tid Kostnaden enligt utlovat pris Mycket trevligt bemötande av personalen vid ”disken” Tack o på återseende
Det funkade bra ,service avhusbil inget att klaga på
Bra, men de missade att kolla lamporna. Fick 2x på besiktningen direkt efter. Åtgärdades direkt utan arb kostnad för min del. Fick en tid för färdigt. Satt där en timme över den tiden. Fö relativt nöjd annars. De är genuint trevliga på det stället.
Trevligt bemötande och klart kommunikation till kund när däckbytet var klart!
Duktigt folk. Bra priser. Bilen färdig i tid. Kan rekommendera denna verkstad
Snabbt och trevligt bemörande som alltid🌷
Snabb o fin service!! Vänligt bemötande
Fick den service som behövdes. Första gången jag var där. Hoppas det blir lika bra framöver.
Det var en snabb service dock är reservdelarna dyra, så kostnaden drar iväg.
Jag tycker att personalen är väldigt duktiga och tillmötesgående. Ett plus är att dem är billi
Väl och trevligt bemötande. Snabb service.
Man sökte febrilt efter en reservdel som var svårt att få tag på.Och tillslut lyckades man . JKs har alltid varit serviceinriktad och duktiga på att lösa problem .
Allt va bra. Trevlig bemötande och god service.
Snabba och trevliga killar Skulle aldrig byta till någon annan
Trevligt bemötande och tydlighet! Rekommenderas!
Snabb service, trevligt bemötande.
Dem var väldigt trevliga och gjorde sitt jobb bra.
Bra bemötande trevlig personal snygg byggnad
Väldigt smidigt att lämna in bilen för däckbyte. Fick vänta lite längre än jag trodde därav 4 poäng istället för 5. Trevlig personal i receptionen. Bra att bli uppmärksammad på fel som behöver åtgärdas samt att få offert på det arbetet.
Enkla att ha och göra med. Ett stort tack till dem.
Bra tips inför bilbesoktning. Superservice att sen hämta bilen efter godkänd besiktning.
Bra möte.trevlig personal. Nära hem. .
Trevligt bemötande och bra jobb 👍
Trevligt bemötande och snabb och bra service
Hittade inte felet, men tog inte betalt heller för arbetet. Bra service personal.
Bra service. Fixade med bilen direkt när jag anlände med bärgare. Koppingen hade rasat på min Fiat Ducati husbil 2013. Drygt 8;timmars jobb. Gratis lånebil under reparationen. Nöjd med service och jobb men dyrt Drygt 27 000 kronor för byte av Slavcylindern och koppling. Bosch i Åhus erbjöd 23 000'för samma jobb men de hade inte tid.
Snabb service på hög nivå.Med fint tänk på kundens & bilens bästa!
Stort engagemang och trevligt bemötande
Däckbyte som gick smidigt, valde även däckhotell för 200 kr extra per gång! 👍 Förvaring, tvätt o koll på däcken, perfekt!
Trevligt, serviceinriktat mottagande och ett fantastisk bra utfört jobb.
Jag har ännu inte sett resultatet.
Fick tid omgående 👍 och även en snabb hantering/felsökning och färdig reparerad bil på två dagar efter första frågan, strongt!
Proffs... Suverän service, bara goa gubbar på det stället.
Fantastiskt bra hjälp! Snabbt och hjälpsam personal!
Bra service o bemötande. Jättebra med däckhotell
De gör det de ska Alltid vänliga och trevliga.