Snabbt fixat och fick förklarat vad felet var.
JK's Bil & Motor
Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...
1713 omdömen om JK's Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2017
Snabbt o smidigt gjorde hjul inställning
Mycket mycket bra. Fin service (Akut) vänligt bemötande
Mycket bra mottagande och snabb bokning av tid samt avhjälpt fel
Känns tryggt att lämna bil till JK.
Mkt trevlig personal. Väl beskrivning vad som ingick i servicen, väl utfört arbete,
Hej! Bilen finns fortfarande hos er, registreringsnummer DYZ953. Jag ber er att åtgärda problemet. När jag kör i cirka 100 km/h tänds EDC-lampan på instrumentpanelen och motoreffekten minskar kraftigt. När jag stänger av bilen och startar den igen försvinner felet tillfälligt, men det kommer tillbaka efter en stund. Jag ber er att lösa problemet så snart som möjligt eftersom jag ska köra bilen till Italien om två veckor på grund av arbete. Med vänliga hälsningar Uday
Snabbt, smidigt och enkelt. Önskvärt med längre öppetider
Det var bra! Bra bemötande. Köpte spolarvätska.
Kom till snabbt och ett fint bemötande
Fantastisk personal, alltid lika trevliga!
Jättetrevlig personal som förklarar utmärkt vad som behöver göras och därefter vad de gjort och hur det såg ut. Mycket proffsigt bemötande. Jag är supernöjd!
Alltid väl bemötta och nöjda
Bra kundkontakt och tillmötesgående. Snabb service med rekommendation om vad som skulle behövas ordnas framöver.
Snabb och bra service, kunnig personal.
Hade bilen på service. Fick en service utan konstigheter, trevlig personal!
Gammal bil och gammal man. Vänligt bemötande och riktigt bra service. Speciellt extra koll och offert på åtgärd. Aldrig hänt tidigare drygt 60 år som bilägare.
Fint och snabbt. Bra service. Trevlig personal
Bra och venlig betjening bra service
Alltid ett trevligt bemötande och nöjd med deras arbete
Mycket trevligt bemötande, klart och tydligt om åtgärder och kostnad på bilen. Snabbt och smidigt åtagande. Högsta rekommendationerna👍
Positivt bemötande och god service.
bra bemötande, trevlig personal som dessutom höll tiden.
Bra o kunnigt folk som gör det snabbt o lätt
Trevlig o tillmötesgående personal.
Snabb och bra service schyssta priser
Bra service! Upplyste om saker i bilen som andra bilverkstäder inte har kunnat eller velat informera om. Svårt att förmedla förtoende idag, ni har mitt.
Mycket fint bemötande och förklaring vad felet innebär på bilen och förklaring vad som kommer att hända
Inget att anmärka. Önskat jobb utfört.
Företaget får omdöme 2 då de åtgärdade felet och hade trevligt bemötande. Däremot när fakturan kom till ledningen så var den rejält saltad. Första samt sista gången denna avdelningen av arbetsplatsen jag jobbar på lämnar fordon där för reparation. Hade det varit rimlig kostnad på reparationen hade dem fått reparera samt serva 8 st fordon från min avdelning
Alltid en grym service, snabba i sitt arbete och väldigt flexibla. Finns ingen annan som mäter sig i stan med JK's Bil & Motor
Snabbt bra och känner mig nöjd
AsNabbt jobbat, bra pris mycket nöjd.
Snabb hjälp och ett trevligt bemötande!
Bra och snabb service! Snabba på att svara och snabba med att få hem reservdelar.
Det blev lite fel i tidsbokningen Jag hade mail från My aiv, en halvtimme senare än verkstaden Samt fick ingen SMS att bilen är klar
Väldigt snabb och kompetent service.
Snabbt och pålitligt och i linje med avtalat som alltid
Bra bemötande, skönt att de skickade sms när servicen var klar.
Snabb service trevligt bemötande bra jobb
Professionellt och serviceinriktat som vanligt!
Mycket trevligt bemötande. Bra service och enkelt att få tid. 10/10 !
Grym service. Fick motorfel , blev bärgad till Hässleholm mekonomen. Bilen blev klar på 45 min . Personalen var suveräna o trevliga.
Vi tacka för ett jättefint bemötande och ett väl utfört arbete. Jag och min dragkrok kommer att få många fina stunder tillsammans.
Fick snabbt en tid för service samt mkt trevligt bemötande
Bra service. Trevlig personal. Bra pris. Helt nöjd.
Enkelt och lätt att lämna och hämta bilen. Genomgång av protokolle som är väldigt detaljerad.
Mycket trevligt bemötande fick fort hjälp med mitt lampbyte. Rekommenderas verkligen.
Trevligt bemötande både i luren och i verkstaden.
Klockren! klockren! Klockren! Klockren