JK's Bil & Motor

www.mekonomen.se
  • BadgeTenYears
1 661
4.7

Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...

1661 omdömen om JK's Bil & Motor

Sedan starten hos Reco 2017

Thomas G
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid ett trevligt bemötande!

Eva N
Skrev om JK's Bil & Motor

Behövde bara byta till sommardäck, hade ingen tid bokad. Gick in och frågade och dom fixade det direkt till mej. Snabbt, enkelt till humant pris.

Naimi L
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra service men bjuder ni inte på kaffe

Jeanette S
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid lika bra service och trevligt bemötande. Fint att ha bilens AC fixad innan sommaren kommer.Hade varit bra om ni hade lite drycker att sälja när man sitter också väntar på att bilen ska bli klar. Kanske vatten och någon läsk. Annars toppen!

Hans O
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra kundmottagning o trevligt bemötande samt bra information om vilka åtgärder som vidtagits

Lena H
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och höll avtalat pris! Kan varmt rekommenderas!

Ann-christin C
Skrev om JK's Bil & Motor

Däckbyte utfört till belåtenhet!

Glenn E
Skrev om JK's Bil & Motor

Jocke Karlsson återställde min bilstereoanläggning i husbilen på ett så proffsigt sätt som jag aldrig sett maken till! ( inkl. Subwoofer och handsfree funktion) Ett nöje att få se ett så skickligt jobb på nära håll. Det blev perfekt, till en mycket rimlig kostnad. STORT TACK Glenn Eriksson

Hans P
Skrev om JK's Bil & Motor

Har alltid vårt högsta förtroende vad gäller uppriktighet, kvalitet och arbetet utförs alltid inom rätt tidsram och till väldigt förmånlig kostnad inkl detaljgarantier. ⭐️⭐️⭐️⭐️ /Micke m familj

Ulrika S
Skrev om JK's Bil & Motor

Gällde däckbyte och jag blev vänligt bemött

Per-Åke M
Skrev om JK's Bil & Motor

Suveränt bra från början till slut

Karim S
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag är mycket nöjd med service, dem duktiga och kan sitt jobb, dem är mycket trevliga, Tack att ni finns.

Norn F
Skrev om JK's Bil & Motor

Fick tid snabbt och offert på jobbet.

Nils M

Trevligt mottagande i receptionen

Monica O
Skrev om JK's Bil & Motor

Lätt att bok Bra info inför besöket Servicen gjordes på utlovad tid Kostnaden enligt utlovat pris Mycket trevligt bemötande av personalen vid ”disken” Tack o på återseende

Alf A
Skrev om JK's Bil & Motor

Det funkade bra ,service avhusbil inget att klaga på

Helen Katarina Beatri T
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra, men de missade att kolla lamporna. Fick 2x på besiktningen direkt efter. Åtgärdades direkt utan arb kostnad för min del. Fick en tid för färdigt. Satt där en timme över den tiden. Fö relativt nöjd annars. De är genuint trevliga på det stället.

Jan S
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och klart kommunikation till kund när däckbytet var klart!

Anders L

Duktigt folk. Bra priser. Bilen färdig i tid. Kan rekommendera denna verkstad

Kerstin Eva Gunilla J
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabbt och trevligt bemörande som alltid🌷

Lars H
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabb o fin service!! Vänligt bemötande

Karin L
Skrev om JK's Bil & Motor

Fick den service som behövdes. Första gången jag var där. Hoppas det blir lika bra framöver.

Lars-Göran C
Skrev om JK's Bil & Motor

Det var en snabb service dock är reservdelarna dyra, så kostnaden drar iväg.

Diana S
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag tycker att personalen är väldigt duktiga och tillmötesgående. Ett plus är att dem är billi

Monica T
Skrev om JK's Bil & Motor

Väl och trevligt bemötande. Snabb service.

Nils N
Skrev om JK's Bil & Motor

Man sökte febrilt efter en reservdel som var svårt att få tag på.Och tillslut lyckades man . JKs har alltid varit serviceinriktad och duktiga på att lösa problem .

Boguslawa K
Skrev om JK's Bil & Motor

Allt va bra. Trevlig bemötande och god service.

Ilma M
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabba och trevliga killar Skulle aldrig byta till någon annan

Lina O
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och tydlighet! Rekommenderas!

Ulla S
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabb service, trevligt bemötande.

Riddermark A
Skrev om JK's Bil & Motor

Dem var väldigt trevliga och gjorde sitt jobb bra.

Lars K
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra bemötande trevlig personal snygg byggnad

Eva Kristine T
Skrev om JK's Bil & Motor

Väldigt smidigt att lämna in bilen för däckbyte. Fick vänta lite längre än jag trodde därav 4 poäng istället för 5. Trevlig personal i receptionen. Bra att bli uppmärksammad på fel som behöver åtgärdas samt att få offert på det arbetet.

Hässleholms K
Skrev om JK's Bil & Motor

Enkla att ha och göra med. Ett stort tack till dem.

H
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra tips inför bilbesoktning. Superservice att sen hämta bilen efter godkänd besiktning.

Per W
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra möte.trevlig personal. Nära hem. .

Dennis A
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och bra jobb 👍

Jan S
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och snabb och bra service

John S
Skrev om JK's Bil & Motor

Hittade inte felet, men tog inte betalt heller för arbetet. Bra service personal.

Benny H
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra service. Fixade med bilen direkt när jag anlände med bärgare. Koppingen hade rasat på min Fiat Ducati husbil 2013. Drygt 8;timmars jobb. Gratis lånebil under reparationen. Nöjd med service och jobb men dyrt Drygt 27 000 kronor för byte av Slavcylindern och koppling. Bosch i Åhus erbjöd 23 000'för samma jobb men de hade inte tid.

Nils-gösta E
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabb service på hög nivå.Med fint tänk på kundens & bilens bästa!

Henrik L
Skrev om JK's Bil & Motor

Stort engagemang och trevligt bemötande

Git J
Skrev om JK's Bil & Motor

Däckbyte som gick smidigt, valde även däckhotell för 200 kr extra per gång! 👍 Förvaring, tvätt o koll på däcken, perfekt!

Pierre L
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt, serviceinriktat mottagande och ett fantastisk bra utfört jobb.

Katarina T
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag har ännu inte sett resultatet.

Knut O
Skrev om JK's Bil & Motor

Fick tid omgående 👍 och även en snabb hantering/felsökning och färdig reparerad bil på två dagar efter första frågan, strongt!

Glenn H
Skrev om JK's Bil & Motor

Proffs... Suverän service, bara goa gubbar på det stället.

Jenny M
Skrev om JK's Bil & Motor

Fantastiskt bra hjälp! Snabbt och hjälpsam personal!

Glenn H
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra service o bemötande. Jättebra med däckhotell

Anna Lena A
Skrev om JK's Bil & Motor

De gör det de ska Alltid vänliga och trevliga.