Jon's Bilservice AB

Jon's Bilservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Jon's Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Varberg! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Utöver personbilar tar vi även emot lätta lastbilar, husbilar och mopedbilar. Vi erbjuder bilservice, reparationer, AC-service, bromsservice, felsökning och komplett däckservice med bland...

125 omdömen om Jon's Bilservice AB

Tomas L
Skrev om Jon's Bilservice AB

Perfekt service och välvilja att hjälpa till .. många ++++ kämpa på

Svar från Jon's Bilservice AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Petra Marie A
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabb och bra bemötande, bytte bromsskivor och bromsklossar. Rekommenderar Jon’s bilservice för reparationer

Dan Axel H
Skrev om Jon's Bilservice AB

Bra bemötande snabb service löst mina problem

Subbe A
Skrev om Jon's Bilservice AB

Som vanligt snabb och bra service med bra priser! Har inget att klaga på under dessa år jag varit kund utan tvärtom!

Leif Gustav D
Skrev om Jon's Bilservice AB

Bra service och väl utförda reparationer !

Robert Tobias E
Skrev om Jon's Bilservice AB

Bara bra. Bokning och service gick smidigt

Eva Ann-Sofie S
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabbt enkelt och trevligt och bra mottagande🙌

Elisabeth H
Skrev om Jon's Bilservice AB

Trevligt o proffsigt bemötande. Kunnig personal

Varbergs Processrör A
Skrev om Jon's Bilservice AB

Bra service bytte till vinterdäck! Snabbt o enkelt!!

Svar från Jon's Bilservice AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Monia Lise-Lott L
Skrev om Jon's Bilservice AB

Mycket bra, fick snabb service vilket jag uppskattade väldigt mycket.

Svar från Jon's Bilservice AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Caroline Carita J
Skrev om Jon's Bilservice AB

Stort tack, Johan, för den snabba och proffsiga servicen när du fixade ljuset på min bil. Jag uppskattar verkligen ditt trevliga bemötande och hur smidigt allt gick. Tack för hjälpen!

Svar från Jon's Bilservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bengt Johan W
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabbt att få tid och bra service

Svar från Jon's Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Kerstin Iréne P
Skrev om Jon's Bilservice AB

Man känner sig välkommen. Det går snabbt med att få det gjort Trevlig personal

Lars-Erik S
Skrev om Jon's Bilservice AB

Hur bra som helst. De är alltid glada ochpossetiva, har aldrig haft bättre.

Jonathan Lars Patrik L
Skrev om Jon's Bilservice AB

Exceptionell service och trevlig personal!

Jonna Heléne L

Smidig mejlkontakt Flexibel med tider

Itkicks A
Skrev om Jon's Bilservice AB

Rekommenderas varmt! Ett mycket bra bemötande samt snabbt och professionellt utfört arbete. Utöver det beställda arbetet fick jag utan extra kostnad hjälp med strålkastarjustering. Bra och prisvärt! Kommer inte att tveka att anlita igen vid behov

Moa Katrin W
Skrev om Jon's Bilservice AB

Trevlig bemötande snabb service duktig pojkar. Kan anbefalles .

Karin Helena B

Bra bemötande Kunnig personal Snabb service

Valen Entreprenad A

Allt var superbra Tack Valen Entreprenad ab

Sara Camilla O
Skrev om Jon's Bilservice AB

Det är super bra service. Snabbt och lätt bytt däck.

Per Gunnar Nick H
Skrev om Jon's Bilservice AB

Väldigt bra service och trevligt bemötande. Kan klart rekommendera Jons Bilservice.

Sandra Maria Therese L
Skrev om Jon's Bilservice AB

Blir alltid lika bra bemött och de utför ett perfekt jobb!

Dag Gunnar Sigvard H
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabb och bra service. Bästa tänkbara.

Jennie Elisabeth J
Skrev om Jon's Bilservice AB

Magnifikt. Snyggt jobbat och dessutom bra pris. Bra service och fort gick det. Eloge Till detta företag.

Björn Tomas B
Skrev om Jon's Bilservice AB

Sicken service. Alltså inte bara på bilen utan hela paketet. Lånebil, trevligt bemötande och service på bilen i världsklass. Åk hit och få hjälp med din bil❤️💪🏼

Björn Tomas B och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Robert J
Skrev om Jon's Bilservice AB

Vilket toppenställe Jon’s Bilservice är! Trevlig personal å kickass service!

Johan Patrik S
Skrev om Jon's Bilservice AB

Alltid trevligt bemötande. Lösningsorienterad när du har problem. Letar alltid fram lösningen som är bäst för bilen och din plånbok. Rekommenderas varmt!

Erik Allan Martin S
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabb och riktigt bra service hos Jon

Sofia Charlott L
Skrev om Jon's Bilservice AB

Jon’s har alltid tid för mig, snabb hantering med trevlig personal.

Svar från Jon's Bilservice AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Andréas Emil R
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabb och enkel hantering. Trevligt bemötande.

Karl Linus E
Skrev om Jon's Bilservice AB

Perfekt service, bra personal och kunniga.

Pacagrönt A
Skrev om Jon's Bilservice AB

Snabb service. Lätt att boka tid.

Lena A

Hej Ett perfekt ställe, trevligt bemötande o snabb service 👏🏻

Filip Viktor Emanue B
Skrev om Jon's Bilservice AB

Magiskt! Grym hjälp som vanligt! Effektiv och enkel!

Svar från Jon's Bilservice AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Patrick Micael J
Skrev om Jon's Bilservice AB

Kanon bemöt, riktigt bra gubbar

Svar från Jon's Bilservice AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Mattias Peter R
Skrev om Jon's Bilservice AB

Mycket bra service och bra bemötande!

Thomas Ingvar W
Skrev om Jon's Bilservice AB

Allt mycket bra! Personlig service och suveränt bemötande.

Ab Maskintjänst I V
Skrev om Jon's Bilservice AB

Mycket bra bemötande, dom levde absolut upp till mina förväntningar.

Kjell Anders J
Skrev om Jon's Bilservice AB

Finns inget att klaga på bättre än detta får man leta efter väldigt nöjd

Linda Mari K
Skrev om Jon's Bilservice AB

Professionellt bemötande, kände mig helt trygg i att lämna min bil. Lämnade in för årlig service. Det gick snabbt och smidigt

Svar från Jon's Bilservice AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Lars Mikael E
Skrev om Jon's Bilservice AB

Bra bemötande, lagade min trasiga fjäder med kort varsel.

Kristina Ingrid Maria E
Skrev om Jon's Bilservice AB

Trevligt och bra,service👍,fick låna bil när min servades

Dan Sixten S
Skrev om Jon's Bilservice AB

Trevligt bemötande och bra service, hjälpsamma . Återkommer gärna och kan varmt rekommendera företaget

Lisa Gerd Viktoria L
Skrev om Jon's Bilservice AB

Vi hade önskat oss mer kommunikation från verkstaden. Först stod bilen i 1 1/2 vecka utan att det gjordes något på den för det hade blivit kommunikationsfel. Sen så upptäcktes ett ytterligare fel som var påtagligt för bilens funktion, medans de andra reparationerna gjordes. Jag hade önskat att jag blivit kontaktad när det upptäcktes, så att det kunde åtgärdas under samma inlämning

Svar från Jon's Bilservice AB

Det här vill vi ta på allvar och det är viktigt för oss att förstå vad som blev fel. Hör gärna av dig till verkstaden så att vi vet vad vi hade kunnat göra annorlunda.

Rune Bertil Louis J
Skrev om Jon's Bilservice AB

Mycket trevligt bemötande och proffsig service. Jag rekommenderar företaget.

Varbergs Tak Och Bygg A
Skrev om Jon's Bilservice AB

Fantastisk service. Snabbt och väl utfört arbete. Rekommenderas starkt!

Svar från Jon's Bilservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Maia Oliv G
Skrev om Jon's Bilservice AB

Enkel tidbokning, välgjord service på min bil och fantastiskt trevlig personal!

Lars-Ivar Olofsso S
Skrev om Jon's Bilservice AB

Hjälpsam och vänligt bemötande ju

Eva Ö

Ordning och reda Trevligt bemötande Klara besked