Professionell och effektiv installation av laddbox på vårt hus. Hjälpsam kundtjänst vid senare kontakt då vi tappat bort en bricka.
Jowa Elektriska AB
Din lokala elektriker med hjärta för både hantverk och miljö Sedan 2003 har vi på Jowa Elektriska haft en enkel filosofi: att förena gedigen yrkesskicklighet med ett personligt bemötande. Som ett familjeägt företag i grunden vet vi att förtroende är ingenting man får, det är något man förtjänar. Därför möts du alltid av engagerade...
12 omdömen om Jowa Elektriska AB
Sedan starten hos Reco 2026
Proffsiga och noggranna! Rekommenderar
Hej Jonna, Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Jowa Elektriska
Bra bemötande. Snabba och effektiva!
Hej Mikael, Tack för att vi fått hjälpa dig och tack för din fina recension! Hälsningar Jowa Elektriska
Nu lyser inte 4 av spottarna. Det måste vara ngt annat fel som inte Upptäcktes av elektrikern Han bytte bara lamporna o sedan var det ok några veckor. Fick en hutlöst faktura som betalas
Hej Annika, Tack för att du tar din tid och delar din upplevelse. Vid vårt besök åtgärdades belysningen genom byte av ljuskällor som ni tillhandahöll. Funktionen kontrollerades innan arbetet avslutades. Att belysningen fungerade under flera veckor efteråt tyder på att installationen vid tillfället var i drift. Då vi har installationsgaranti ber jag därför dig kontakta oss igen. Då kan vi se på ärendet en gång till. Gällande fakturan debiterade vi vår minimidebitering / startavgift som innefattar servicebil & 2h arbete. Vänliga hälsningar Jowa Elektriska
Snabbt svar och kom som avtalat.
Hej Joakim, Tack för förtroendet och en fin recension! Hälsningar Jowa Elektriska
Jowa elektriska har bemött mig professionellt genom hela upplevelsen. Vi var på en budget och var osäkra vad och hur mycket vi kunde göra, vilket ledde till många specifika frågor. Jag fick svar på allt, inom god och rimlig tid och de fick mig aldrig att känna mig besvärlig trots några vändor. Resultatet av arbetet var också mycket bra. På plats var de rådgivande och trevliga. Kommer använda dem igen i framtiden för vår trädgård.
Hej Malin! Tack för de fina orden! Vi är glada att ha kunnat hjälpa till. Du är varmt välkommen att höra av dig när vår hjälp önskas igen. Vänliga hälsningar Jowa Elektriska
Gjorde jobbet bra och god service rakt igenom!
Hej Camilla, Tack för ett fint omdöme! Hälsningar Jowa Elektriska
Snabb och professionell hjälp som alltid.
Hej Karin, Stort tack för återkommande förtroende och en fin recension! Hälsningar Jowa Elektriska
Snabbt, smidigt och smarta lösningar på våra problem.
Hej Joakim, Tack för recensionen. Vi är glada att vi kunnat hjälpa till! Hälsningar Jowa Elektriska
Duktigt och professionellt utfört arbete av en erfaren yrkesman.
Hej Ivan, Tack för de fina orden! Hälsningar Jowa Elektriska
Toppenföretag. Mycket trevlig, snabb och professionell service!
Hej Sirpa! Tack för ett fint omdöme! Hälsningar Jowa Elektriska
De gör reklamen: "Alltid kostnadsfri offert" och Täby som ort. Perfekt tänker jag, kort resväg, och gratis offert. NEJ. De låg INTE i Täby, utan ville ha 1.5h betald restid plus betald bil. Och den "alltid kostnadsfri offerten" föregicks av 2200kr i minidebitering för hembesök. Information om kostnaderna fanns faktiskt allra längst ner på sidan, för att se den måste man skrolla förbi massa reklam för solcellsinstallation, kundomdömen mm. Fick inte heller någon offert! Bara faktura på hembesök. Varning!
Hej Héléne, Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension. Vår uppfattning av händelseförloppet skiljer sig i vissa delar från hur situationen beskrivs här, och för transparensens skull vill vi därför kort redogöra för hur vi uppfattat ärendet så att även andra läsare får en tydlig bild. Bokning av arbetet Den ursprungliga kontakten avsåg bokning av arbete snarare än en offertförfrågan. Du kontaktade oss med önskemål om att boka en tid för byte av belysning i ett av era rum och accepterade därefter datumet det datum...