JS Rörteknik

4.9

15 omdömen om JS Rörteknik

Britt-Marie A
Skrev om JS Rörteknik

Jag behövde hjälp med diverse frågor, och fick bra svar! Mycket trevlig rörmokare

Shahrzad N
Skrev om JS Rörteknik

Jakob gjorde ett utmärkt jobb hos oss! Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med stor professionalitet. Allt fungerar perfekt nu, och kommunikationen var tydlig och trevlig från början till slut. Rekommenderas varmt!

Bert O
Skrev om JS Rörteknik

Enkelt, smidigt och mycket professionellt, Rekommenderas varmt!

Mikael D
Skrev om JS Rörteknik

Otroligt fint jobb som Jacob gjorde för mig. Trevlig och bra humör. Tusen tack!

Dirk E
Skrev om JS Rörteknik

Väldigt bra jobb! Jakob kom förbi och tittade på projektet på plats. En detaljerad offert kom inom kort. Jobbet utfördes smidigt och kompetent och platsen lämnades fint och rent.

Wincent T

Fantastiskt väl utfört. Rekommenderas +++++

Nils Johan Sebastian Z

Trevlig och lätt att ha att göra med. Tydlig offert som tålde granskning och som höll. Fixade ny VVB hos mig snabbt och smidigt! Rekommenderas!

Ronny B
Skrev om JS Rörteknik

Fick avloppet avgrävt! Ringde JS rörteknik som bad mig skicka bilder och dimension på röret.Kom samma dag med delar och skarvade ihop avloppet!Mycket trevligt bemötande,kom snabbt och lagade,mycket proffsigt och smidigt!Kan varmt rekommenderas! Ronny.

Maritta Elisabeth I
Skrev om JS Rörteknik

Mycket proffsig rörmokare, bra kommunikation, smidigt arbete, ingen väntetid vid akuta problem. Maritta

Asmar A
Skrev om JS Rörteknik

Jätte trevligt kille som kan sitt jobb. Punktlig , arbetar rent. Lyssnar på kundens önskemål. Jag rekommenderar hjärtligt honom.

Svar från JS Rörteknik

Tack så mycket Asmar! Hoppas duschen funkar fint nu!

Gunnel L
Skrev om JS Rörteknik

Jakob är en mycket duktig, trevlig och proffsig hantverkare som snabbt löste våra problem. Han är tillmötesgående och hjälpsam och gjorde ett mycket bra jobb hos oss. Kan varmt rekommendera Jakob!

Oliver R
Skrev om JS Rörteknik

Proffsigt och snabbt, smidiga att ha att göra med👍 //Nöjd kund som återkommer gärna

Tackar! Återkom när du vill :D

Maria-therese Mikaela E

Jakob från Js rörteknik har hjälpt oss med allt från badrumsrenovering,tvättstuga och köksinstallation. Lo Proffsigt bemötande och lämnar ifrån sig ett bra jobb för ärlig peng! 10/10

Emelie J
Skrev om JS Rörteknik

Vi kontakten JS Rörteknik för en Värmepumps installation och Jakob rekommenderade oss rätt värmepump för vårt hus. Vart en superfin installation och samtidigt fick vi följa med alla steg för steg, sen fick vi genomgång av Jakob alla funktioner. Mvh Familjen Olsson

Svar från JS Rörteknik

Tack så mycket för de fina orden! Värmepumpar är vår specialitet o det är roligt och lämna en fin installation :)

Björn A
Skrev om JS Rörteknik

Vi blev väldigt nöjda med det arbetet som vi fick hjälp med på vårt torp, kunnig, trevlig och bra service. Björn och Gun

Svar från JS Rörteknik

Tackar så mycket Björn! Hoppas ni är nöjda med filtret!