JS Rörteknik

5.0

6 omdömen om JS Rörteknik

Asmar A
Skrev om JS Rörteknik

Jätte trevligt kille som kan sitt jobb. Punktlig , arbetar rent. Lyssnar på kundens önskemål. Jag rekommenderar hjärtligt honom.

Svar från JS Rörteknik

Tack så mycket Asmar! Hoppas duschen funkar fint nu!

Sponsor
Allmänna Rörjouren
3.7/5 i betyg av 666 omdömen 3.7 av 666 omdömen
Badge2021

Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åka på sportlov med barnbarn.

Gunnel L
Skrev om JS Rörteknik

Jakob är en mycket duktig, trevlig och proffsig hantverkare som snabbt löste våra problem. Han är tillmötesgående och hjälpsam och gjorde ett mycket bra jobb hos oss. Kan varmt rekommendera Jakob!

Oliver R
Skrev om JS Rörteknik

Proffsigt och snabbt, smidiga att ha att göra med👍 //Nöjd kund som återkommer gärna

Tackar! Återkom när du vill :D

Reco tipsar!
Kyl & Värmepumpservice IVT Center
4.6/5 i betyg av 290 omdömen 4.6 av 290 omdömen
BadgeSixYears

Alltid professionellt, punktligt OCH trevligt.

Jannecke Helena A S Jannecke Helena A S
Läs mer omdömen
Maria-therese Mikaela E

Jakob från Js rörteknik har hjälpt oss med allt från badrumsrenovering,tvättstuga och köksinstallation. Lo Proffsigt bemötande och lämnar ifrån sig ett bra jobb för ärlig peng! 10/10

Emelie J
Skrev om JS Rörteknik

Vi kontakten JS Rörteknik för en Värmepumps installation och Jakob rekommenderade oss rätt värmepump för vårt hus. Vart en superfin installation och samtidigt fick vi följa med alla steg för steg, sen fick vi genomgång av Jakob alla funktioner. Mvh Familjen Olsson

Svar från JS Rörteknik

Tack så mycket för de fina orden! Värmepumpar är vår specialitet o det är roligt och lämna en fin installation :)

Reco tipsar!
Solna Relining Service / VillaVVS
4.8/5 i betyg av 495 omdömen 4.8 av 495 omdömen
BadgeSevenYears

Professionella tjejer o killar med vänligt och trevligt bemötande. Gjorde det som skulle göras och på rätt tid. Lämnade fullständig dokumentation inklusive filmning av de 'relinade' avloppsrören.

Björn A
Skrev om JS Rörteknik

Vi blev väldigt nöjda med det arbetet som vi fick hjälp med på vårt torp, kunnig, trevlig och bra service. Björn och Gun

Svar från JS Rörteknik

Tackar så mycket Björn! Hoppas ni är nöjda med filtret!