De var otrevligt respektlösa mot kunderna behandlade mig ila och kastade ut mig och sålde mig ingenting alls efter att jag valt vad jag vill ha, ville jag ta tårta bitar då frågade jag honom om ost baguette han svarade mig respektlöst och sa att de inte till salu jag berättade för honom att hans kollega just hade sålt till kunden före mig han sa till mig det bry dig inte om han såld till en annan eller inte han upprepade hela tiden att de inte var till salu, med respektlöshet och högljudda skrik jag sa åt honom att inte... skrika och att respektera mig som kund skrik inte för jag kan skrika lika mycket som du, eller ännu mer om det behövs, men han respekterade mig aldrig. Jag sa att det han gjorde var fel, och han gav sin kollega det jag hade tagit och sa till mig: ”Gå härifrån, jag vill inte sälja dig någonting. Du kom hit och vill slösa bort min tid, och jag har ingen tid att slösa med dig. Jag tittar på dig genom kamerorna. Du pratar i telefon och filmar. Jag berättade för honom att hans kollega var upptagen med kunden som stod framför mig och att jag väntade. Jag ringde min fru via videosamtal för att fråga henne vad ska jag köpa jag är här, jag vill köpa för mina egna pengar, jag vill inte ha något gratis från dig. Han pratade respektlöst med mig och började svära över mig och kasta ut mig ur butiken. Jag sa till honom att jag kommer att skriva om dig på sociala medier och att jag vill att alla ska veta vad du gör mot kunden.