Övrigt i Örebro

• 7 omdömen
    Farhad S
    Farhad S: Väl bemötande och god service Nästa bilköp blir absolut hos honom
  • Daniel L
    Daniel L: Gryma killar som gör ett sjukt bra jobb. är jätte nöjd med arbetet dom gjorde
  • 5 omdömen
    Albin L
    Albin L: Fantastisk att jobba med, kreativ och snabbtänkt. Vår verksamhet har fått superbra respons på våra kanaler där Michel sköter jobbet. Mycket imponerad och min starka känsla är att Michel kommer ha många lyckade samarbeten!
  • 3 omdömen
    Tiina Sisko Helena G
    Tiina Sisko Helena G: Trevligt bemötande och lätt att komma i kontakt med. Gjorde jobbet som han skulle till rimligt pris.
  • 3 omdömen
    L Ola N
    L Ola N: Absolut toppbetyg; smidig beställning, snabb leverans, säker förpackning av vara i perfekt skick!
  • 2 omdömen
    Khalid T
    Khalid T: Trevlig säljare, smidigt. Rekomenderar 👌
  • Anneli J
    Anneli J: Världens trevligaste och bästa frisör 👍
  • 2 omdömen
    Adam K
    Adam K: En fantastisk människa som gett mig mycket god och stöttande vägledning i min vardag. Trevlig och glad i sitt bemötande, har alltid gett mig ett skönt lugn och får mig att känna att jag kan vara mig själv under våra samtal utan att känna mig dömd på något sätt. Lyssnar alltid och ger jättebra feedback på ett öppet och bra sätt.
  • Maria K
    Maria K: Varm gemenskap, härlig lovsång och bibeltrogna predikningar av pastor Ronny. Har besökt och varit med i flertalet församlingar där jag tom gått ur p.g.a olika anledningar. Men här har jag varit medlem flera år och ämnar stanna!
    Jari Pauli T
    Jari Pauli T: Var med från början av projekteringen. Lämnade bra underlag för materialåtgång och som stämde. Gjorde även besök ute på plats och föreslog olika lösningar. Leveranserna skedde på utlovade dagar. Skapade inga stillestånd. Trevlig och bra personal och framförallt kompetenta. Hjälpsamma under hela processen samt under efterförsäljningen. Rekommenderar de starkt!
    Jesper S
    Jesper S: Vi var tvungna att ta bort vår kära hund efter alla fina år,,, fantastiskt mottagande och förstående veterinär och personal. Har varit med många ggr förut då man måste ta bort sin familjemedlem, men denna gång på selven var det finaste jag varit med om. De släckte ner och gjorde miljön jättefin och man kände verkligen att de brydde sig och förstod hur ledsen man var,,,, kan varmt rekommendera selven.
    Abdul rahman K
    Abdul rahman K: Jättefint kläningar, rekommenderar
    Kim R
    Kim R: Så skönt att det finns ett proffs på värmepumpar i Fellingsbro. Kommer att anlita Leandro för allt relaterat till värmepumpar.
  • Zayrfan syfdeen syfdeen S
    Zayrfan syfdeen syfdeen S: Bästa bolagen i hela Örebro säkert o trygg att åka med 24/7 Mvh rekommenderar jag !!
    Harry S
    Harry S: Super frisör med många års erfarenhet.
    Ulrika F
    Ulrika F: Känner trygghet att lämna mina hundar hos Marie. Och hon lyssnar på mina önskemål och kommer med förslag. Är så nöjd med hur hon klipper mina yorkrar, så fina varje gång.
    Sven-lennart S
    Sven-lennart S: Helt otroligt vilket suveränt företag på att rekonditionera bilar. Har köpt en RAV 4 som de hade "städat" upp!! Efter deras "behandling" kunde man tro att bilen var helt ny !! verkligen bra jobbat !! //Lennart
    Anette J
    Anette J: Ger dagens hårfix av Ninos ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Mattias L
    Mattias L: Jättebra frisör. Rekommenderas varmt!
    Bengt A
    Bengt A: Hej. Jag var på besök i Nora och träffade då Åke Mossberg på Fotocentralen i Nora! Jag frågade om en gamma släkting till mig och honom visste ju Åke det mesta. Jag kommer att besöka honom igen och få mera information. Besök Fotocentrum så får du mycket information. Bengt
  • Hans H
    Hans H: Bättre tandläkare går inte att få.
    Philip Buster G B
    Philip Buster G B: Riktigt bra kundservice! Gustaf såg mina behov och löste dom. det var några småfel på bilen efter leverans som vi enkelt diskuterade fram en lösning på.
    Patrik F
    Patrik F: Köpte en bil till dottern nyligen och vill berömma Johan och den kvalité han har på bilarna! Jättefina och det märks att han bär en stolthet i de bilar han säljer, oavsett pris! Mycket trevligt bemötande!
  • Andreas C
    Andreas C: Som rörmokare har jag använt mig utav Tomas vid flertalet gånger under många år och jag kan starkt rekommendera honom då han är otroligt duktig och noggrann. spolningar där andra går bet har alltid Tomas fixat.
  • Bernt Ö
    Bernt Ö: Kommer sakna Fish and chipsen hela vintern. Tack för denna säsong. Mvh Bernt.
123...7