Sandra Maria J:
Rekommenderar verkligen Ida på Örebro kliniken! Hon gör allt med större noggrannhet än någon annan och är alltid mån om att det ska bli ett bra resultat. Jag har gått till henne flera år och är det något jag vill göra så känner jag mig trygg att hon gör det lite bättre än andra kliniker.
/Nöjd, trofast kund
Anders R:
Efter en lite trevande inledning av vår kontakt, blev det ett riktigt bra och problemfritt samarbete kring våra rätt många övergivna cyklar.
Själva hämtningen gick snabbt och proffsigt. Vi är tacksamma för det goda samarbetet och kommer tveklöst vända oss till Cykelretur igen, när det är dags för nästa rensning.
Albin L:
Fantastisk att jobba med, kreativ och snabbtänkt. Vår verksamhet har fått superbra respons på våra kanaler där Michel sköter jobbet. Mycket imponerad och min starka känsla är att Michel kommer ha många lyckade samarbeten!
Sanna A:
Jag har haft samtal med Michelle under en jobbig period i mitt liv. Hon har lyssnat och guidat mig, fått mig att testa nya sätt att se på saker som jag har mått dåligt av. Vi har diskuterat och samtalat och hon har fått mig att känna mig trygg och sedd. Jag känner att jag har fått mycket hjälp och stöd. Michelle är mycket kompetent och professionell, men också en varm, mjuk, inkännande och positiv person med humor. Jag kan VARMT rekommendera henne. Sanna A
Daniil G:
Alla arbeten utfördes mycket snabbt och med hög kvalitet. Allt ser ut precis som jag ville ha det. Tomten förbereddes för sådd av gräsmatta så långt det var möjligt. Jag fick också många råd om hur och när det är bäst att utföra det återstående arbetet.
Peter A:
Hade obalans i ett hjul. Körde dit och fock hjälp direkt. Tobbe balanserade om alla 4 hjul. Nu rullar bilen perfekt! Snabb service och proffsigt arbete
Billy A:
Fantastiskt bra! Har handlat mer än en bil av Johan. Och varit väldigt nöjd! Bra service och väldigt bra ordning och kvalité på dem bilar han har! Kan varmt rekommendera.
/Billy Andersson
Adam K:
En fantastisk människa som gett mig mycket god och stöttande vägledning i min vardag. Trevlig och glad i sitt bemötande, har alltid gett mig ett skönt lugn och får mig att känna att jag kan vara mig själv under våra samtal utan att känna mig dömd på något sätt. Lyssnar alltid och ger jättebra feedback på ett öppet och bra sätt.
Rickard S:
Efter att ha stirrat mig blind på tusentals bilannonser och nitiskt jämfört både handlare och modeller i flera månader, landade jag till slut hos R.P BILAR och köpte en Peugeot 508 GT 2.2 HDI. Franska bilar har ju ibland ett rykte om sig att vara problembilar, men handlaren visa sig vara extremt insatta då just denna modell inte kantas med de problemen som vanligtvis nämns.
R.P BILAR är ärliga, tillmötesgående och genuint måna om att bara ta in bilar i fint skick med välvårdad historik. Det märktes verkligen i mitt köp, och nu drygt 1.5 vecka senare; kan jag inte vara gladare eller nöjdare med bilen. Robin provkörde bilen själv innan leverans eftersom den hade stått i en månad, och åtgärdade då ett småfel samma dag som min provkörning var inbokad, ett fel som jag själv säkert hade missat. Eftersom jag bor i Stockholm roddade de dessutom med logistiken på ett grymt sätt, vilket uppskattades enormt.
Om du letar efter en bil kan jag, med facit i hand efter min långa efterforskning, varmt och hjärtligt rekommendera att du köper din bil av Robin. Han vet vad han sysslar med och bryr sig om kundnöjdhet och då säljer man bra bilar till rimligt pris.
Michael L:
Jag blev mycket nöjd med bemötandet från Lars Karlsson och Trolldom vid köpet av tavlan ”Mr Death”.
Köpet gick smidigt till med snabb leverans av tavlan.
Lars är en målarkonstnär med en säregen, uttrycksfull stil och starka kontraster.