Övrigt i Örebro län

Laxå  (2 st)
Degerfors  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Örebro län

• Ala A
    Ala A: Rekommenderas starkt, otroligt bra service till bra priser!
  • Henrik J
    Henrik J: Varmt bemötande när jag ringde ang felande aggregat. Snabba och mycket noggranna med glädje i det dom gör🤟
    Anders K
    Anders K: Jag är supernöjd med helrekonditioneringen! Bilen hämtades smidigt hemma och kom tillbaka i toppskick. Den invändiga rengöringen var väldigt noggrant gjord och hela bilen känns som ny. Servicen var både enkel och professionell, vilket gjorde hela upplevelsen väldigt bekväm. Rekommenderas varmt!"
  • Carl Magnus V
    Carl Magnus V: Proffsig och noggrann. Rekommenderas
  • Henrik S
    Henrik S: Toppen ! Prisvärt och duktig personal.
  • Lars Johan B
    Lars Johan B: Mycket kunnig och serviceinriktad personal, som också delar med sig av tips och trix vid renoveringar.
  • Jodi M
    Jodi M: Super nöjd och jättebra priser
  • Erna Madeleine S
    Erna Madeleine S: Suverän skomakare. Skorna blev som nya. Fast bättre.
  • Anna Karin P
    Anna Karin P: Mycket tillmötesgående personal. Trevliga lokaler och gott kaffe. Allt har fungerat perfekt när jag och mina kissar varit dit. Lätt att få tid också
  • Dennis O
    Dennis O: Snabb service när jag behövt hjälp med tjänsterna dom levererat. Rekommenderas!
  • Adam H
    Adam H: Beställde några iphone tillbehör från alzter, en riktigt bra levereans-tid och bra produkter. Det verkar som en bra up and coming hemsida för att handla på. Kommer definitivt handla där igen!
    Andreas N
    Andreas N: Proffesionella produkter och bra bemötande!
  • Marie-Louise K
    Marie-Louise K: Mycket bra service. Trevligt bemötande. Bra priser på pellets. Korrekt leverans. Marie-Louise Karlsson Hovstabyvägen 4 Lillån Örebro
  • Karl R
    Karl R: Härligt med ett intitativ innifrån sporten! Så ska det gå till. Hoppas allt fler organisationer blir medlemmar. KG Rickhamre
    Gill W
    Gill W: Vill du äta eller fika på ett genuint trevlig café ska du besöka Bake it happen på Kungsholmsgatan 11! Fantastiskt god vällagad lunchmat med det där lilla extra. Allt fikabröd är såååå gott. Dessutom möts du av personal som är trevliga och personliga. Du kommer att vilja komma tillbaka för det finns så mycket gott att välja på och man känner sig välkommen. Du kan både äta på stället, det finns några bord både inne och ute, eller Take Away. Dessutom är det mycket humana priser!
    Eva K
    Eva K: Jag har konstgräs i min trädgård, som jag köpt från Nordic Surface. Konstgräs kräver väldigt lite underhåll och är både tåligt och snyggare än riktigt gräs. Konstgräset kan återanvändas, vilket även är snällt mot miljön. Jag skulle rekommendera Nordic Surface till alla mina vänner om de funderar på att köpa konstgräs.
    Tomas B
    Tomas B: Bra pålitlig
  • Dicke F
    Dicke F: Verkligen toppen. Stort sortiment till mycket bra priser jämfört med t.ex. Marbodal. Var positivt överraskad över den goda kvaliteten på luckorna, det trevliga bemötandet och den bra servicen. Är glad varje dag jag tittar på luckorna, jättefina och de ser fortfarande ut som nya.
  • Rasmus H
    Rasmus H:
  • Olle M
    Olle M: Trevlig och personlig service. Pålitlig och kunnig.
    JIMMY S
    JIMMY S: Bra kontakt från första mail tills arbetet var utfört. Det var proffsigt och snyggt utfört och blev dessutom klar före utsatt tid. Kan varmt rekommenderas!
  • 3 omdömen
    Ulrika S
    Ulrika S: Bra bemötande trots lång kö. Fin glass men smälter snabbt så det är inget för varma dagar om man inte gillar flytande glass. Man handlar ur ett "fönster". Dyrare än GB men gott och räcker länge. Man brukar få MYCKET glass. Violsmaken är bäst!
  • Inga-Britt Å
    Inga-Britt Å: Vi var ett tjejgäng och badade bastu och badade i bubbelpoolen som var ute på taket med en vidunderlig utsikt över fjällvärden och Kebnekaise. Efter badet bjöds vi på god mat. Maria var verkligen gästvänlig och tog väl hand om oss . TACK!
  • Anna B
    Anna B: Har jobbat på Saab Bofors Dynamics AB och tycker att det har varit ett jätte utvecklande och stimulerande arbete. Saab är ett stort och växande företag med väldigt trevliga och hjälpsamma arbetskamrater. Saab Bofors Dynamics ska ni välja om ni vill utvecklas och jobba med utmaningar.
  • annakarina a
    annakarina a: Det bästa som hänt mig...är kvar efter 12 år.....älskar stället