Övrigt i Örebro län

Laxå  (2 st)
Degerfors  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Örebro län

• Mattias L
    Mattias L: Jättebra frisör. Rekommenderas varmt!
    Bengt A
    Bengt A: Hej. Jag var på besök i Nora och träffade då Åke Mossberg på Fotocentralen i Nora! Jag frågade om en gamma släkting till mig och honom visste ju Åke det mesta. Jag kommer att besöka honom igen och få mera information. Besök Fotocentrum så får du mycket information. Bengt
  • Hans H
    Hans H: Bättre tandläkare går inte att få.
    Philip Buster G B
    Philip Buster G B: Riktigt bra kundservice! Gustaf såg mina behov och löste dom. det var några småfel på bilen efter leverans som vi enkelt diskuterade fram en lösning på.
    Patrik F
    Patrik F: Köpte en bil till dottern nyligen och vill berömma Johan och den kvalité han har på bilarna! Jättefina och det märks att han bär en stolthet i de bilar han säljer, oavsett pris! Mycket trevligt bemötande!
  • Andreas C
    Andreas C: Som rörmokare har jag använt mig utav Tomas vid flertalet gånger under många år och jag kan starkt rekommendera honom då han är otroligt duktig och noggrann. spolningar där andra går bet har alltid Tomas fixat.
  • Bernt Ö
    Bernt Ö: Kommer sakna Fish and chipsen hela vintern. Tack för denna säsong. Mvh Bernt.
    Sebastian V
    Sebastian V: Jag är mycket nöjd med solcellsanläggningen från Ljuskraft. Bra kommunikation genom hela projektet. Fick snabba svar på frågor. De gjorde ett mycket proffsigt intryck.
    JONAS D
    JONAS D: Bra produkt! Hade några säljare som testade detta, helt galet att man gått runt med fysiska visitkort som folk kastar. Nu är jag i mina potentiella kunders telefoner, för alltid! Mycket roligare ☺️ Rekommenderar starkt till dem som jobbar med kunder digitalt, ett digitalt visitkort efter ett teams är en helt ny grej. Yes du hörde, digitala visitkort efter ett digitalt möte 👌🏻
  • Tereza A
    Tereza A: Vi har vår hund Qlozzen på Kvinnersta Hundakademi på heltid, och vi är supernöjda! Så mycket omtanke, glädje och engagemang hos personalen. Vi har även utnyttjat pensionat-tjänsten, där bor hundarna i hemmiljö <3 något som får dem att känna sig trygga och trivas. Vi kan varmt rekommendera Roksana och Jeanette att ta hand om era hundar. Vi köper även vårt foder på plats, väldigt smidigt.
  • Magnus E
    Magnus E: Mycket bra och proffsig hjälp, verkar som dom kan sitt.
    Katrin K
    Katrin K: Hejsan kan ni skicka mig eran email adress
  • Andreas Erik Åke S
    Andreas Erik Åke S: Vad ska man säga 🤗😮‍💨😍😍😍lite långt till ställberg men har jag vägarna förbi så kommer jag när du har öppnat .!!!!!😋😋
  • Fouad N
    Fouad N: Alltid färska, goda och riktigt prisvärda ägg. Har bara en önskan; jag köper uteslutande ägg från er gård i åratal, speciellt stora ägg, men när jag kommer ända från Örebro, och det är ganska bra sträcka att åka! och ser att de stora äggen är slut! Blir jag faktiskt lite besviken! Kan jag på nåt sätt få kontakta er att få veta att det finns stora ägg, för att inte åka dit i onödan! Det vore mycket uppskattande. Tack.
  • Kim Kenneth S
    Kim Kenneth S: Toppenbemötande och bra utbud!
  • Monika Ella S
    Monika Ella S: Trevligt bemötande. Mina problem löstes på bästa sätt
  • Richard S
    Richard S: Mycket bra bemötande & med en gedigen, förståelig presentation av Adam. Fick mycket gott intryck & förtroende tillsammans med en räntefri betalnings lösning rekommenderas detta företag varmt.
    Hirsi G
    Hirsi G: Den Adressen inte A Den som rätt är L Mvh Hirsi Gesey
    Eva Brille B
    Eva Brille B: Bästa stället och bästa frisörskan. Har haft henne sen hon var praktikant hos Berits. Hon fixade mig och våra döttrar när jag gifte mig 1997 Har aldrig varit missnöjd en enda gång på alla dessa år. AAA+++ och mer därtill 👍🏻 snäll och trevlig. Mvh Brille Berg
    Sofia Carolina Maria B
    Sofia Carolina Maria B: Har alltid köpt ägg här och alltid fått bra ägg!
    Anna F
    Anna F: Jag är oerhört nöjd med Renströms VVS som jag kontaktade när vattensystemet gick sönder. Jag fick snabb hjälp och när det visade sig att grundorsaken till problemet satt nere i brunnen var det ingen tvekan om att hjälpa mig även nästkommande dag. Mikael är kunnig, punktlig och noggrann och förklarade vad som behövde lagas och varför hela vägen. Nu är allt fixat och vattnet fungerar som det ska.
    John Christer K
    John Christer K: Beställde däck i måndags, skicakdes samma dag och kom idag onsdag. Kan inte vara annat än nöjd med det.
  • Taiba H
    Taiba H: Hejsan! Jag heter Taiba bor här i Karlskoga. Jag säker jobb som svetsare och möntor. Jag har fullt utbildning nästa allt. Om ni behöver folk bara kontakta mig för mer information. 0704764742 Vänliga hälsningar Taiba
    Daniel Robert H
    Daniel Robert H: Jag sålde min bil till denna bilfirma. Oerhört smidigt. Tillmötesgående och trevlig försäljare . Tydligt och snabba beslut. Det ska vara enkelt och det var det verkligen här. Rekommenderar starkt denna firma. Daniel Helgesson
  • Iryna L
    Iryna L: Jag kan varmt rekommendera denna osteopat! Jag hade haft ryggsmärta i över en månad och redan efter ett enda besök försvann smärtan helt. Proffsigt bemötande, noggrann undersökning och effektiv behandling. Jag känner mig som en ny människa – stort tack, Örjan! Med vänliga hälsningar Iryna
1234...8