Erik är en toppenkille. Inte bara snäll och trevlig. Mycket kunnig. Jag rekommenderar Karmoto till alla jag känner 🙏🏾
Karmoto AB
Karmoto AB är din mobila bilverkstad för ett bekymmersfritt bilägande! Vi erbjuder service, reparationer och underhåll direkt på platsen där du befinner dig, oavsett om det är hemma eller på jobbet. Med oss slipper du tidsödande resor till verkstaden, långa väntetider och besvär med att ordna skjuts. Vi är en fullservice verkstad...
167 omdömen om Karmoto AB
Hej Margit, Det gläder oss att du hade en positiv upplevelse hos oss. Tack för dina fina ord och tack för rekommendationerna! Tack igen, Stella Franzén Karmoto AB
Enkelt, bra service och kunnig bilmekaniker
Hej Sven, Kul att ni är nöjda med oss. Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna en recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Är väldigt nöjd med servicenivån på Karmoto. Har rekommenderat er för flera vänner och familj. Kommer fortsätta att anlita er. 👍
Hej Erik, Vad härligt att höra att ni är så nöjda med vår service, vi är otroligt tacksamma för att ni rekommenderar oss vidare. Vi ser fram emot att hjälpa er många gånger om framöver. Stort tack för er fina recension! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Smidiga att ha och göra med, duktiga
Hej Helena, Underbart att ni fått en så smidig upplevelse med oss. Tack för att ni tagit er tid att lämna ett omdöme! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Mycket bra service, snabb hjälp och stor kunskap.
Hej Bo, Tack för era mycket bra sammanfattande ord. Vi tackar ödmjukt för er recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
A group of young and professionals, who are punctual and have supportive mindset. I would definitely recommend this team.
Hi Prodip, Thank you for your recommendation, we are happy to be able to live up to your expectations. Best regards, Adrian Karlsson Karmoto AB
Bilen rullar på bra efter service. Inga problem
Hej Thomas, Vad fint att höra att bilen rullar på bra, vi tackar för er recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Bra bemötande och utfört jobb............
Hej Kristine, Tack för er recension, kul att höra att ni är nöjda! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Alltid trevligt, får hjälp när man behöver.
Hej Claes-Göran, Vad fint att höra att ni alltid bemöts trevligt och får den hjälp ni behöver. Stort tack för er recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Mycket bra upplevelse! Kommer att rekommendera.
Hej Martin, Vad härligt att höra att er upplevelse blev så bra. Vi uppskattar verkligen att ni vill rekommendera oss vidare! Stort tack för ert omdöme. Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Grym service! Supernöjd alla gånger!
Hej Hannah, Vad kul att läsa detta, tack för era fina ord! Vi hoppas få hjälpa er många gånger framöver! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Väldigt proffsiga och smidiga!
Hej Sara, Tack för era väl sammanfattande ord om oss, vi hoppas vi får chansen att hjälpa er flera gånger framöver! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Toppen service! Lätt att prata med. Professionellt!
Hej Yutong, Kul att höra att ni är nöjd med vår service. Tack för er fina recension! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Fantastisk service och engagemang. Så bra tjänst som jag nu nyttjat flertalet gånger och varit lika nöjd varje gång.
Hej Marcus, Vi är så glada över att ni kommer tillbaks varje gång ni behöver hjälp, det glädjer oss att läsa era fina ord! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Trevliga, prisvärda, snabb återkoppling 👍🏻
Hej Veronica, Kul att ni är nöjda med oss på alla sätt, vi tackar varmt för er recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
I have just best wishes for this wonderful team! In early spring i had a flat tire, the service exceeded my expectations, fast, profesional and at agreed price. 👍🏻
Hi Tatiana, Thank you so much for your kind words. We were so glad to be able to help you when you needed us. We hope to see you soon! Best regards, Adrian Karlsson Karmoto AB
Tack för en bra service och trevlig bemötande
Hej Yalda, Fint att höra! Tack för er recension. Vänligen, Stella Franzén Karmoto AB
Mycket bra. Nöjd. Kan tekommendera Karmoto AB.
Hej Monika, Vad fint att läsa att ni är så nöjd med oss, vi uppskattar verkligen att ni vill rekommendera oss till andra. Stort tack för er recension! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Supernenkel och snabbt utförd service
Hej Charlie, Kul att ni är nöjda med oss, stort tack för att ni tog er tid att lämna en recension! Med vänliga hälsningar, Stella Franzén Karmoto AB
Jag är så glad. Det blev billig, de kom till mig ,super bra,otroligt snabba. Stark rekommenderas!!!
Hej Lily, Vad kul att ni är så nöjda med er upplevelse av oss, vi tackar varmt för er recension och hoppas vi ses snart igen! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Snabbt, smidigt och väldigt prisvärt! Kommer anlita dem i fortsättningen har aldrig haft en så smidig och lösningsorienterad tekniker.
Hej Charlott, Tack för ert fina omdöme! Vi är glada över att ni tycker om vårt koncept och vill fortsätta använda oss. Varmt välkomna åter! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Väldigt väldigt nöjd professionell trevligt bemötande och kunniga
Hej på er! Fint att ni uppskattar vårt bemötande och är så nöjda med vår service, vi uppskattar verkligen att ni tagit er tid att lämna en recension om oss! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Hög servicenivå, tillgängliga och professionella. Fick snabb hjälp med både årlig bilservice samt byte av EGR ventil och kylare. Hämtning av bil samt leverans när den var klar. Ett bra jobb har utförts och jag rekommenderar verkligen karmoto varmt! 😊
Hej Katarina, Vi tackar ödmjukt för er väldigt fina recension. Vi är glada över att vi hann färdigt med er bil snabbare än planerat och därför kunde lämna tillbaks bilen redan samma vecka. Hoppas ni ska få många behagliga mil i er bil innan vi ses igen! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Bra och trevligt bemötande.Kunning bilmekaniker som gav ett bra intryck. Bra service. Rekommenderas verkligen.
Hej Troy, Vi är glada över att ni uppskattar vår mekaniker mycket och vill rekommendera oss till andra. Stort tack för ert fina omdöme! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Mycket bra tjänst! Enkelt och prisvärt med informativ och pragmatisk service. Rekommenderar varmt!
Hej Adam, Tack för er rekommendation, det betyder mycket för oss. Fint att ni tycker om vår unika tjänst så mycket, vi ser fram emot att hjälpa er flera gånger i framtiden! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Mycket smidigt, snabbt och bra jobbat! Kommer definitivt att fortsätta låta dem serva och ta hand om min bil!
Hej Agne, Kul att ni fick en så smidig upplevelse, vi strävar alltid efter att utföra jobben i en kombination av effektivitet och noggrannhet. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och hjälpa andra hitta oss! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Vi är fantastiskt nöjda med Karmoto! De är enormt förtroendegivande, flexibla med sina tider och ställer upp när det är lite akut! Vi kan starkt rekommendera Karmoto till familj och vänner, speciellt för service. Prisvärt, smidigt OCH ordentligt gjort!
Hej Elham, Vi är glada över att ni är så nöjda med oss och vår tjänst, vi strävar efter att vara tillgängliga och flexibla. Stort tack för att ni tog er tid att lämna en recension, och för att ni rekommenderar oss vidare. Varmt välkomna åter! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
De är trevliga och erbjuder snabb service när man behöver hjälp direkt.
Hej Mo´s A, Tack för er omdöme! Skönt att ni fick så snabb service när ni behövde det vid sidan av motorvägen. Vi ser fram emot att hjälpa er många gånger framöver! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Däckbyte: Lätt att boka, hörde av sig och höll tid, bra resultat och bra service.
Hej Susanne, Vad härligt att höra att ni uppskattar vårt engagemang i våra kunder, vi strävar alltid efter att göra era upplevelser smidiga och unika. Stort tack för att ni tog er tid att lämna en recension! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
De är professionella trevliga och billiga. Vad mer kan man begära?
Hej Bo, Tack för er fina sammanfattning av oss, vi hoppas att ni ska få fler positiva möten med oss. Välkomna åter! Allt gott! Adrian Karlsson Karmoto AB
Bra service, trevlig personal och snabba. Rekommenderar varmt.
Hej Ibrahim, Vad kul att ni är nöjda med vår service och att ni vill rekommendera oss vidare. Tack för er fina recension! Med vänliga hälsningar, Adrian Karlsson Karmoto AB
Enkelt och smidigt. Enda minus var att däcken inte blev korrekt pumpade.
Hej Niclas, Tack för er recension, vi beklagar att däcken inte fick det lufttryck ni önskat, vi har en standardlista som vi följer när vi pumpar däck. Självklart går vi utanför vår standard om ni önskar ett annat tryck, så säg till nästa gång vi är hos er så gör vi upplevelsen perfekt! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Smidigt, bra pris då vi är många från samma ställe, trevliga killar, går alltid snabbt.
Hej Åsa, Kul att ni är nöjda, det är alltid lika kul att besöka ert stall varje säsong. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete med er! Stort tack för att ni tog er tid att lämna en recension! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Bilen var så ren till och med fälgarna Jag kommer åter
Hej Eva-Lena, Underbart att vi kunde leverera till era förväntningar, vi hoppas vi ses igen! Tack för ert omdöme! Med vänliga hälsningar, Adrian Karlsson Karmoto AB
Grymt bra, rätt tid, trevliga.
Hej Johan, Tack för era fina ord, perfekt sammanfattning! Vi hoppas vi ses snart igen. Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Bekvämt, proffsigt och prisvärt.
Hej Kimmo, Tack för er recension, det värmer att höra! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Trevligt bemötande 👍🏼 bytet av däck kunde ske på hemmaplan , mitt garage, underlättar mycket för en dam i min ålder! Grannen kom ner när det byttes däck, så han fick också hjälp utan bokning, det kallar jag för fantastiskt bemötande och service! Kommer absolut ta hjälp varje vår och höst ! Då ska även tvätt av däcken bokas!
Hej Siw, Vad kul att vi kunde underlätta ert bilägande, och att vi kunde hjälpa ytterligare en med sin bil i samma veva. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Mycket smidigt att teknikern kom till mitt arbete och skiftade hjul. Teknikern var mycket trevlig och serviceminded och dessutom var det ett bra pris. Jag är på alla sätt nöjd.
Hej Jan, Tack för er recension, kul att ni är så nöjda med oss. Vi hoppas att vi får chansen att fortsätta leverera bra service många gånger framöver! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Bytte bromsskivor och belägg och passade på att skifta till sommardäck samtidigt. Oerhört smidigt att få det fixat hemma! Även trevligt bemötande från mekanikern.
Hej Daniel, Smidigt att vi kunde göra allt samtidigt, hemma hos er! Tack för att ni lämnade en recension. Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Väldigt trevligt bemötande och bra utfört jobb.
Hej Anette, Vad fint att ni uppskattar vårt bemötande och arbete. Tack för er recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Kanonupplevelse - smidigt, prisvärt och trevligt!
Hej David, Underbart att höra, tack för era ord! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Fick väldigt snabb hjälp, mycket trevlig mekaniker och grundlig genomgång före och efter! Full pott 😃!!
Hej Gustav, Härligt, det är vårt mål varje gång! Tack för er recension. Allt gott! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Duktiga, trevliga hjälpsamma och helt fantastiska. Snabba och hör av sig strax innan de kommer! Supernöjd!
Hej Berit, Vi tackar ödmjukt för era ord, hoppas vi ses snart igen! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Mycket bra. Hämtar och lägger tillbaka däcken, om de inte höjer priserna kommer de växa ordentligt, finns många konkurrenter som ligger lite högre i pris. Riktigt bra.
Hej Katrina, Tack för att ni lämnat en recension! Självklart ska vi fortsätta leverera bra service till bra pris! Varmt välkomna åter! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Gick snabbt att få tid till hjälp. Som ensamstående kvinna med många förmågor men totalt novis vad gäller att reparera bilar, då blev detta toppen! Trevlig och kunnig reparatör tog sig an min bil på plats hos mig. Underbart!
Hej Marie, Vad skönt att vi kunde komplettera er, kul att ni är nöjda med vår service! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Smidigt och snabbt agerat när kopplingen på bilen började krångla.
Hej Johan, Fint att ni kunde få så snabb hjälp. Vi tackar för att ni tog er tid att lämna ett omdöme! Med vänliga hälsningar, Adrian Karlsson Karmoto AB
Toppen bra från bokning till utfört arbete 👍😊 Kommer definitivt komma tillbaka som kund!
Hej Jenny, Underbart att ni är så nöjda, vi ser fram emot att hjälpa er flera gånger framöver. Ni är så varmt välkomna åter. Stort tack för er recension! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Trevligt bemötande, snabb hjälp på plats hemma hos mig och tydlig återkoppling av resultat av felsökning, åtgärdsbehov och kostnad. Jag är väldigt nöjd.
Hej Ann, Vad fint att ni är nöjda med vårt upplägg, vi strävar alltid efter att vara transparenta, tydliga och pedagogiska. Vi hoppas att vi ses snart igen, stort tack för era ord! Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB
Snabba tider, trevlig personal och rimliga priser
Hej Ali, Vad kul att vi kunde pricka alla rätt, stort tack för er fina recension! Allt gott, Adrian Karlsson Karmoto AB
Allt toppen! Trevligt bemötande hela vägen. Konceptet helt suveränt också.
Hej Bo, Vad kul att ni är nöjda med vårt koncept, vårt huvudsakliga mål är att göra det så enkelt som möjligt att få hjälp med bilen! Stort tack för er recension. Vänligen, Adrian Karlsson Karmoto AB