Ildiko S:
Riktigt uselt !!! Under all kritik hur de hanterar vår post/paket.
Jag beställer hemleverans som kommer aldrig hem ,för de skickar det till pstombud .Okej tänker jag jag går och hämtar ut.Men då får jag sms att det kan jag hämta från Hässelby fast jag bor i Rinkeby.Jag ringer Postnord då säger Nathalie på kundtjänst att hon fixar den och de skickar det till Rinkeby 14/4-2025 Men vad händer jag får den nya sms-et 18/4 att jag kan hämta ut det tom. 29/4 från Hässelby Speldosan
Jaha, jag har inget annat val än att åka ditt för att hämta ut mitt paket .som jag behövde för helgen .Dåligt,dåligt ,dåligt eller ska jag vara glad att jag behövde inte åka till Luleå ? jag är verkligen fundersam hur kan ett så dåligt företag existera ??? Hur länge behöver vi kunder acceptera detta ???
Monica B:
Härligt när det dyker upp så här otroligt proffessionella killar. Punktliga, starka, effektiva och noggranna! Att de dessutom var glada, trevliga och lyhörda för mina önskemål gjorde inte saken sämre. Väl på plats på nya stället fick jag till och med hjälp med att sätta upp tavlor och skruva upp hyllor. Inte en enda sak gick sönder under flytten och allt blev uppackat enligt mina önskemål. Har anlitat andra flyttfirmor tidigare men de går inte att jämföra när det gäller kvalitet! Tack för väl utfört arbete!